honeyed_bee Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα Σας, Θα ήθελα την γνώμη σας μιας και ψάχνω τρόπo να ηχογραφώ τις κλήσεις μου στο κινητό μου τηλέφωνο,Samsung Note 8, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Στο παρελθόν δοκίμασα τη λύση να αγοράσω συγκεκριμένη εφαρμογή από το Google Play αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί.Aποδείχθηκε αναξιόπιστη μιας και έδειχνε πως ηχογραφούσε αλλά τα τελικά αρχεία δεν είχαν καθόλου ήχο...Όλα αυτά φαντάζομαι είναι απόρροια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, πλέον κοιτάω την λύση του voice recorder ώστε η ηχογράφηση να γίνεται όταν μιλάω στο κινητό μου τηλέφωνο. Είναι σίγουρη ως προς το αποτέλεσμα αν και σε περιορίζει στο ότι θα πρέπει να μιλάς στην ανοιχτή ακρόαση. Επιπλέον, το voice recorder θα μου είναι χρήσιμο και για άλλες περιστάσεις πχ ηχογράφηση διαλέξεων, business meetings κλπ. Στο σημείο αυτό να ενημερώσω πως η λύση της ηχογράφησης τηλεφωνικής συνδιάλεξης σε ανοιχτή ακρόαση με την εφαρμογή voice recorder του κινητού δεν μπορεί να υλοποιηθεί διότι δεν το επιτρέπει το ίδιο τηλέφωνο να γίνεται(Κανονισμοί Ευρωπαϊκής Ένωσης και πάλι). Με ένα ψάξιμο που έκανα, ξεχώρισα τις παρακάτω συσκευές: 1)Olympus WS-853,Olympus Συσκευή Υπαγόρευσης WS-853 με Eσωτερική Μνήμη 8GB | Skroutz.gr 2)Sony ICD-PX470,Sony Συσκευή Υπαγόρευσης ICD-PX470 με Eσωτερική Μνήμη 4GB | Skroutz.gr 3)Philips DVT1110,Philips Συσκευή Υπαγόρευσης DVT1110 με Eσωτερική Μνήμη 4GB | Skroutz.gr 4)Olympus DN-720,Olympus Συσκευή Υπαγόρευσης DM-720 με Eσωτερική Μνήμη 4GB | Skroutz.gr 5)Tascam dr-05X,Tascam DR-05X Stereo Ψηφιακός Φορητός Εγγραφέας Μπαταρίας για Εγγραφή σε Κάρτα Μνήμης με Διάρκεια Εγγραφής 17 Ώρες και Τροφοδοσία USB | Skroutz.gr Θα ήθελα την γνώμη σας για τα παραπάνω και ίσως αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ως λύση για να ηχογραφώ τις κλήσεις στο κινητό μου....Ψάχνοντας στο amazon έπεσα και στην παρακάτω συσκευή η οποία συνδέεται με bluetooth με το κινητό και ηχογραφεί την κλήση κατα αυτόν τον τρόπο, PFDTS Wireless Bluetooth Mobile Phone Call Voice Recorder Audio Sound Recording Device Dictaphone Microphone (Color : Gray, Size : 8GB) : Amazon.co.uk: Stationery & Office Supplies Θα εκτιμούσα την όποια βοήθεια. Φιλικά, Α
SilentVoice Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δες για Xiaomi, Poco, Redmi. Γενικά ότι έχει το Miui πάνω του. Για επιβεβαίωση σε πρόσφατα τελευταία μοντέλα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να το 'ψάξεις' . Έχει σίγουρα την αυτόματη ηχογράφηση για όλες τις κλήσεις σου. Σου δίνει επιλογή να γίνεται αυτόματα ηχογράφηση μόνο για αριθμούς που δεν έχεις αποθηκευμενους ή μόνο για αριθμούς με απόκρυψη. Φυσικά δεν είναι 'νόμιμη' Η ηχογράφηση. Αλλά μια φορά σε πώληση προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας με έσωσε. Γιατί άλλα συμφώνησα τηλεφωνικά και άλλα με χρέωσαν. Πόσο μάλλον όταν ζήτησα την ηχογράφηση την νόμιμη από την ίδια την εταιρεία, μου είπαν επειδή είναι από συνεργάτη τους, δεν μπορούν να μου την δώσουν. Ο συνεργάτης είχε επίσης αρνηθεί να μου δώσει την νόμιμη ηχογράφηση. Τους είχα στείλει με email την δικιά μου ηχογράφηση και μετά έκαναν τουμπεκί και δικαιωθηκα. Στο Mi9 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από SilentVoice 1
honeyed_bee Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, SilentVoice είπε Δες για Xiaomi, Poco, Redmi. Γενικά ότι έχει το Miui πάνω του. Για επιβεβαίωση σε πρόσφατα τελευταία μοντέλα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να το 'ψάξεις' . Έχει σίγουρα την αυτόματη ηχογράφηση για όλες τις κλήσεις σου. Σου δίνει επιλογή να γίνεται αυτόματα ηχογράφηση μόνο για αριθμούς που δεν έχεις αποθηκευμενους ή μόνο για αριθμούς με απόκρυψη. Φυσικά δεν είναι 'νόμιμη' Η ηχογράφηση. Αλλά μια φορά σε πώληση προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας με έσωσε. Γιατί άλλα συμφώνησα τηλεφωνικά και άλλα με χρέωσαν. Πόσο μάλλον όταν ζήτησα την ηχογράφηση την νόμιμη από την ίδια την εταιρεία, μου είπαν επειδή είναι από συνεργάτη τους, δεν μπορούν να μου την δώσουν. Ο συνεργάτης είχε επίσης αρνηθεί να μου δώσει την νόμιμη ηχογράφηση. Τους είχα στείλει με email την δικιά μου ηχογράφηση και μετά έκαναν τουμπεκί και δικαιωθηκα. Στο Mi9 ...δηλαδή αυτά τα κινητά που αναφέρεις προσφέρουν ηχογράφηση κλήσεων δίχως να χρειάζεται να αγοράσεις κάποια εξτρά εφαρμογή από το google play? Τι εννοείς με αυτό που έγραψες πως "Γενικά ότι έχει το Miui πάνω του."? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από honeyed_bee
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 10:49 ΜΜ, SilentVoice είπε Δες για Xiaomi, Poco, Redmi. Γενικά ότι έχει το Miui πάνω του. Για επιβεβαίωση σε πρόσφατα τελευταία μοντέλα μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να το 'ψάξεις' . Έχει σίγουρα την αυτόματη ηχογράφηση για όλες τις κλήσεις σου. Σου δίνει επιλογή να γίνεται αυτόματα ηχογράφηση μόνο για αριθμούς που δεν έχεις αποθηκευμενους ή μόνο για αριθμούς με απόκρυψη. Φυσικά δεν είναι 'νόμιμη' Η ηχογράφηση. Αλλά μια φορά σε πώληση προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας με έσωσε. Γιατί άλλα συμφώνησα τηλεφωνικά και άλλα με χρέωσαν. Πόσο μάλλον όταν ζήτησα την ηχογράφηση την νόμιμη από την ίδια την εταιρεία, μου είπαν επειδή είναι από συνεργάτη τους, δεν μπορούν να μου την δώσουν. Ο συνεργάτης είχε επίσης αρνηθεί να μου δώσει την νόμιμη ηχογράφηση. Τους είχα στείλει με email την δικιά μου ηχογράφηση και μετά έκαναν τουμπεκί και δικαιωθηκα. Στο Mi9 Στις 20/2/2022 στις 1:55 ΜΜ, honeyed_bee είπε ...δηλαδή αυτά τα κινητά που αναφέρεις προσφέρουν ηχογράφηση κλήσεων δίχως να χρειάζεται να αγοράσεις κάποια εξτρά εφαρμογή από το google play? Τι εννοείς με αυτό που έγραψες πως "Γενικά ότι έχει το Miui πάνω του."? οχι. πλεον ΟΥΤΕ τα miui εχουν δυνατοτητα εγγραφης. Καποια παλιοτερα μοντελα ειχαν. πλεον τα ευρωπαικα μοντελα ερχονται χωρις αυτη την δυνατοτητα. Μονο αν ξεκλειδωσεις το bootloader και πας σε custom rom, μπορεις να εχεις ηχογραφηση κλησεων. Πραγμα που ισως μπορεις να το κανεις και με το κινητο που εχεις ηδη (αν εχει κυκλοφορησει καποια custom rom για αυτο).
SilentVoice Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 20/2/2022 στις 1:55 ΜΜ, honeyed_bee είπε ...δηλαδή αυτά τα κινητά που αναφέρεις προσφέρουν ηχογράφηση κλήσεων δίχως να χρειάζεται να αγοράσεις κάποια εξτρά εφαρμογή από το google play? Τι εννοείς με αυτό που έγραψες πως "Γενικά ότι έχει το Miui πάνω του."? Ναι. Το miui είναι έκδοση Android , φτιαγμένο για τα προϊόντα της Xiaomi. 31 λεπτά πριν, kallair είπε οχι. πλεον ΟΥΤΕ τα miui εχουν δυνατοτητα εγγραφης. Καποια παλιοτερα μοντελα ειχαν. πλεον τα ευρωπαικα μοντελα ερχονται χωρις αυτη την δυνατοτητα. Μονο αν ξεκλειδωσεις το bootloader και πας σε custom rom, μπορεις να εχεις ηχογραφηση κλησεων. Πραγμα που ισως μπορεις να το κανεις και με το κινητο που εχεις ηδη (αν εχει κυκλοφορησει καποια custom rom για αυτο). Για αυτό έγραψα αν βρει παλιότερα μοντέλα. Το Mi9 μου το Ε.Ε. το έχει κανονικά. Απλά πρέπει να το ψάξει πλέον. Ακόμη δεν χρειάζεται να περάσει άλλη rom οπωσδήποτε. Μπορεί να βρει κάποια έκδοση εκτός e.u όπου συχνά πολλά σκρουτζομαγαζα τα φέρνουν. Τις μπάντες τις έχουν σχεδόν όλα πλέον.
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Απο το να αγορασει παλι ενα "παλιο" κινητο, προτιμοτερο να περασει μια custom rom για το κινητο που εχει ηδη. πχ αυτη αναφερει οτι ειναι για S8/S8+/Note8 Exynos και υποστηριζει εγγραφη κλησης.
honeyed_bee Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, kallair είπε Απο το να αγορασει παλι ενα "παλιο" κινητο, προτιμοτερο να περασει μια custom rom για το κινητο που εχει ηδη. πχ αυτη αναφερει οτι ειναι για S8/S8+/Note8 Exynos και υποστηριζει εγγραφη κλησης. πως γίνεται αυτό..? δύσκολο μου φαίνεται. Είναι αυτό που λένε rooting?
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε πως γίνεται αυτό..? δύσκολο μου φαίνεται. Είναι αυτό που λένε rooting? Ναι είναι προχωρημένης δυσκολίας αλλά θα σου λύσει το πρόβλημα 100%.
honeyed_bee Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kallair είπε Ναι είναι προχωρημένης δυσκολίας αλλά θα σου λύσει το πρόβλημα 100%. ...και αμφιβόλου αποτελέσματος...άσε που μπορεί να αχρηστευθεί το κινητό ή να μην είναι το ίδιο ασφαλές.
kallair Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε ...και αμφιβόλου αποτελέσματος...άσε που μπορεί να αχρηστευθεί το κινητό ή να μην είναι το ίδιο ασφαλές. Τι εννοείς αμφιβόλου αποτελέσματος; Ότι δεν θα καταφέρεις να το περάσεις ή ότι δεν θα λειτουργήσει; Γιατί για το 2ο σενάριο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει η ηχογράφηση. Από θέμα ασφάλειας το κινητό είναι το ίδιο ασφαλές με πριν. Anyway δική σου επιλογή είναι έτσι και αλλιώς. Κάτσε μπλέξε με μαγνητοφωνακια, αφού φοβάσαι να ασχοληθείς να λύσεις το πρόβλημα σου με custom ROM.
honeyed_bee Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, kallair είπε Τι εννοείς αμφιβόλου αποτελέσματος; Ότι δεν θα καταφέρεις να το περάσεις ή ότι δεν θα λειτουργήσει; Γιατί για το 2ο σενάριο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει η ηχογράφηση. Από θέμα ασφάλειας το κινητό είναι το ίδιο ασφαλές με πριν. Anyway δική σου επιλογή είναι έτσι και αλλιώς. Κάτσε μπλέξε με μαγνητοφωνακια, αφού φοβάσαι να ασχοληθείς να λύσεις το πρόβλημα σου με custom ROM. το ίδιο ασφαλές ε? Και ποιός εγγυάται? Θα έβαζες εσύ σε κινητό τέτοιο κωδικούς για το ebanking? Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ.
kallair Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε το ίδιο ασφαλές ε? Και ποιός εγγυάται? Θα έβαζες εσύ σε κινητό τέτοιο κωδικούς για το ebanking? Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ. Το εχω ήδη. Όπως και εκατομμύρια κόσμος σε όλο το κόσμο. Anyway το κουρασαμε χωρίς λόγο. Οπότε κάτσε ψάξε μαγνητοφωνακια μιας και λύσεις σαν αυτή που πρότεινα και εφαρμόζει τόσος κόσμος, τις φοβάσαι. Αν και καλύτερα μάλλον γιατί δεν δείχνεις να ξέρεις από τεχνολογία πέρα απο τα απολύτως βασικά, πραγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να κάνεις την διαδικασία μόνος σου.
honeyed_bee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...καλά ναι... και που ξέρω εγώ αν υπάρχει υποκλοπή στοιχείων εν αγνοία μου? Ποιoς εγγυάτε? Αν είσαι εγγυητής έλα να υπογράψεις και προχωράω.Εδώ υπάρχει disclaimer ευθυνών στο ίδιο το link που πόσταρες! I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please do some research if you have any concerns about features included in this ROM before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να μάθω αυτήν την διαδικασία του rooting, και δεν την έμαθα διότι την βρίσκω επίφοβη. Αν δίνεις εγγύηση πως είναι safe, υπογράφω... Αν εσύ θες να ρισκάρεις, σου εύχομαι καλή επιτυχία...Αυτός που πόσταρε το αρχικό link πάντως, κρατάει μικρά καλάθια... Οπότε ναι, προτιμάω τα κασετοφωνάκια... Στην τελική, εξαρτάται και από το τι διακυβεύεται στην κάθε περίπτωση και τι αποθηκεύει ο καθένας στο κινητό του... Επίσης, συμβουλή, όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με εσένα, μην χρησιμοποιείς τεχνικές αβάσιμης απαξίωσης του συνομιλιτή,διότι μόνο γελοίος μπορεί να γίνει έτσι κάποιος,εκτός και αν μπορείς να τεκμηριώσεις. Εδώ απόψεις ανταλλάσουμε, όχι χαρακτηρισμούς και απαξίωση... Αναμένω λοιπόν αλλά δεν το βλέπω. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από honeyed_bee
kallair Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, honeyed_bee είπε ...καλά ναι... και που ξέρω εγώ αν υπάρχει υποκλοπή στοιχείων εν αγνοία μου? Ποιoς εγγυάτε? Αν είσαι εγγυητής έλα να υπογράψεις και προχωράω.Εδώ υπάρχει disclaimer ευθυνών στο ίδιο το link που πόσταρες! I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please do some research if you have any concerns about features included in this ROM before flashing it! YOU are choosing to make these modifications, and if you point the finger at me for messing up your device, I will laugh at you. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να μάθω αυτήν την διαδικασία του rooting, και δεν την έμαθα διότι την βρίσκω επίφοβη. Αν δίνεις εγγύηση πως είναι safe, υπογράφω... Αν εσύ θες να ρισκάρεις, σου εύχομαι καλή επιτυχία...Αυτός που πόσταρε το αρχικό link πάντως, κρατάει μικρά καλάθια... Οπότε ναι, προτιμάω τα κασετοφωνάκια... Επίσης, συμβουλή, όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με εσένα, μην χρησιμοποιείς τεχνικές αβάσιμης απαξίωσης του συνομιλιτή,διότι μόνο γελοίος μπορεί να γίνει έτσι κάποιος,εκτός και αν μπορείς να τεκμηριώσεις. γελαει ο κοσμος και ολo to xda με ποστ σαν το δικο σου. μαθε, διαβασε τι ειναι το xda και υστερα ελα ξαναγραψε τα ιδια μετα. το disclaimer που εβαλες ειναι προφανως για τυπους καλη ωρα σαν εσενα, χωρις επαφη με την τεχνολογια που ξερουν τα απολυτως βασικα, και που ισως κανουν βλακεια κατα την εγκατασταση και δεν μπουταρει μετα η συσκευη. οπως ξαναειπα, δεν ειναι για σενα κ μεινε με το κασετοφωνακι σου. Αλλο πραγμα το αντιθετη γνωμη με καποιον κ αλλο να εισαι ημιμαθης και αντι να ψαξεις να δεις τι σου προτεινει ο αλλος, να κανεις εικασιες που δεν ισχυουν. η παραπανω ρομ δεν ειναι rooted, οπως επισης ειναι debloated απο αχρηστες εφαρμογες, εχει ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ goole security patches σε αντιθεση με την ρομ που φοραει τωρα το κινητο σου και ειναι εκτεθειμενη σε επιθεσεις, και 1002 extras που δεν θα τα ειχες ποτε με την μαμα ρομ. υστερογραφο: αλλο πραγμα ξεκλειδωμενος bootloader και custom rom, και αλλο ρουταρισμενο κινητο. αλλα βεβαια με εικασιες και λογικα αλματα ο καθενας βγαζει το συμπερασμα που θελει αυτος. μαθε, ενημερωσου και υστερα αποκτησε αποψη πριν γραψεις το κοντο και το μακρυ σου. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από kallair
honeyed_bee Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, kallair είπε γελαει ο κοσμος και ολo to xda με ποστ σαν το δικο σου. μαθε, διαβασε τι ειναι το xda και υστερα ελα ξαναγραψε τα ιδια μετα. το disclaimer που εβαλες ειναι προφανως για τυπους καλη ωρα σαν εσενα, χωρις επαφη με την τεχνολογια που ξερουν τα απολυτως βασικα, και που ισως κανουν βλακεια κατα την εγκατασταση και δεν μπουταρει μετα η συσκευη. οπως ξαναειπα, δεν ειναι για σενα κ μεινε με το κασετοφωνακι σου. Αλλο πραγμα το αντιθετη γνωμη με καποιον κ αλλο να εισαι ημιμαθης και αντι να ψαξεις να δεις τι σου προτεινει ο αλλος, να κανεις εικασιες που δεν ισχυουν. η παραπανω ρομ δεν ειναι rooted, οπως επισης ειναι debloated απο αχρηστες εφαρμογες, εχει ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ goole security patches σε αντιθεση με την ρομ που φοραει τωρα το κινητο σου και ειναι εκτεθειμενη σε επιθεσεις, και 1002 extras που δεν θα τα ειχες ποτε με την μαμα ρομ. υστερογραφο: αλλο πραγμα ξεκλειδωμενος bootloader και custom rom, και αλλο ρουταρισμενο κινητο. αλλα βεβαια με εικασιες και λογικα αλματα ο καθενας βγαζει το συμπερασμα που θελει αυτος. μαθε, ενημερωσου και υστερα αποκτησε αποψη πριν γραψεις το κοντο και το μακρυ σου. 1.Θα γράφω ότι θέλω 2.Η ερμηνεία σου για το disclaimer είναι προσωπική, δεν εκπροσωπείς αυτόν που το ανέβασε...Τα προφανώς άστα για τους ειδικούς...Επίσης, δεν είσαι αντιπρόσωπος καμιάς κοινότητας xda. 3.Εσύ σε τέτοιο κινητό βάλε και τους κωδικούς του ebanking, δικαίωμα σου αν το θέλεις... Προσωπικά, έχω πολλά να χάσω και πολύ λίγα να κερδίσω οπότε επιλέγω να μην το κάνω(risk management). Εμπιστεύομαι τον κατασκευαστή του κινητού μου, και το λογισμικό του, σαφώς περισσότερο σε σχέση με αυτά που θα γράψουν ανώνυμα προφίλ που δεν έχουν τίποτα να χάσουν είτε πάθω εγώ ζημιά(κυρίως οικονομική) είτε όχι 4.Άσε τους χαρακτηρισμούς, τις μπούρδες ειδικά, δεν εγγυάσσαι, δεν τεκμηριώνεις, και χρησιμοποείς ρητορική τύπου "Trust me bro"... Όλα αυτά ανήκουν στον κάδο των αχρήστων. 6.Να είσαι ευγενής, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν χωράνε εδώ πέρα επαναλαμβάνω. Νεύρα και τσαμπουκάδες να πας τα τα πεις αλλού. Ειδικός δεν δήλωσα ποτέ για την περίπτωση σου. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από honeyed_bee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα