sonikk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Εχω ενα λογαριασμο ρευματος που επρεπε να τον πληρωσω τελη ιανουαριου αλλα επειδη μου ηρθε 250 ευρω δεν μπορεσα και εχουν περασει 28 μερες απο τοτε που ελεγε ο λογαριασμος ληξη προθεσμιας.Δεν χρωσταω γενικα αλλο ποσο και ειμαι δικαιουχος του κοινωνικου τιμολογιου.Θα μου κοψουν το ρευμα επειδη εχω αργησει να το πληρωσω τωρα;Τι περιθωρια εχω; Σας ευχαριστω.
livornian7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 γενικως διακοπες απο Μαρτιο μεχρι και Ιουνιο σε κοτ,αν εισαι στην δεη δεν εχεις κανενα θεμα για τετοιο ποσο στα 1000ε και πανω για τα κοτ,αν εισαι ιδιωτικο παροχο μιλα μαζι τους για διακανονισμο 1
sonikk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, livornian7 είπε γενικως διακοπες απο Μαρτιο μεχρι και Ιουνιο σε κοτ,αν εισαι στην δεη δεν εχεις κανενα θεμα για τετοιο ποσο στα 1000ε και πανω για τα κοτ,αν εισαι ιδιωτικο παροχο μιλα μαζι τους για διακανονισμο Στη δεη ειμαι.Συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω.Oποτε επειδη το ποσο ειναι κατω απο 1000 ευρω να μην εχω το καθημερινο αγχος διακοπης.Ευχαριστω.
Alessionew Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Εχω ενα λογαριασμο ρευματος που επρεπε να τον πληρωσω τελη ιανουαριου αλλα επειδη μου ηρθε 250 ευρω δεν μπορεσα και εχουν περασει 28 μερες απο τοτε που ελεγε ο λογαριασμος ληξη προθεσμιας.Δεν χρωσταω γενικα αλλο ποσο και ειμαι δικαιουχος του κοινωνικου τιμολογιου.Θα μου κοψουν το ρευμα επειδη εχω αργησει να το πληρωσω τωρα;Τι περιθωρια εχω; Σας ευχαριστω. Από Οκτώβριο μέχρι Μάιο κάθε χρόνο στους δικαιούχους του ΚΟΤ ακόμα και λόγω χρεών απαγορεύεται να διακοπεί η παροχή. Ωστόσο πλέον αυτό με το 1000 ευρώ και πάνω στη ΔΕΗ δεν ισχύει. Το βέλτιστο θα ήταν να προχωρήσεις σε διακανονισμό του ποσού (αν γίνεται) καθώς αν βγει και ο επόμενος θα μεγαλώσει το ποσό και θα είναι μετά πιο δύσκολη η αποπληρωμή του 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Για να μην φαίνεται ότι τους έχεις γραμμένους, κάνε πληρωμές ότι μπορείς, ειδικά εφόσον μιλάς για 250 χρέος, βάλε 30-50 ευρώ οπότε μπορείς να φανεί ότι κάτι πληρώνεις, οπότε έχεις βάζε για να μην μαζεύονται 1
livornian7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, sonikk είπε Στη δεη ειμαι.Συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω.Oποτε επειδη το ποσο ειναι κατω απο 1000 ευρω να μην εχω το καθημερινο αγχος διακοπης.Ευχαριστω. Στους Ευάλωτους Πελάτες παρέχονται ειδικά μέτρα προστασίας, όπως είναι προθεσμία εξόφλησης Λογαριασμών Κατανάλωσης τουλάχιστον σαράντα ημερών, δυνατότητα τμηματικής και άτοκης εξόφλησης Λογαριασμών Κατανάλωσης, αναστολή της δυνατότητας του προμηθευτή να δώσει εντολή απενεργοποίησης μετρητή (διακοπής ρεύματος) λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών κατά το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο έως Μάρτιο και κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου, καθώς και αυστηρότερες προϋποθέσεις για την καταγγελία της σύμβασης προμήθειας εκ μέρους του προμηθευτή. ΣΕ ΔΕΗ ΚΟΤ 300 ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα