Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε παίδες. Long time lurker, αλλά πρόσφατα μόνο μέλος. Λοιπόν έχω laptop του 10', το οποίο μου δίχνει σημάδια ότι πάει να τα παίξει οριστικά (πέρυσι καήκε ο σκληρός, η μπαταρία είναι off, random bsod, το πληκτρολόγιο πότε είναι οκ πότε δεν ανταποκρίνεται κτλ). Πέραν των βιβλίων που κρατάω (τιμολόγια, έσοδα/έξοδα, εργασίες, ωράρια κτλ) που όλα είναι σε office, τον έχω αποκλειστικά για διασκέδαση (games, ταινίες, μουσική, βιβλία). Από όλα αυτά το ποιό βαρύ είναι τα games, και από αυτά τα 2 πιο απαιτητικά που ακόμα παίζω (και όλως περιέργως ακόμα σηκώνει το laptop, very low φυσικά) είναι το Path of Exile και Rome 2 :Total War.  Τι θέλω? 'Ενα σωστό pc, που να κρατήσει και να μπορεί να σηκώνει games Total War μερικά χρονάκια, δεν καίγομαι για ultra max settings, φρου φρου και αρώματα. Θέλω τίμια απλά απόδοση. Και θα ήθελα case, τροφοδοτικό και ψύξη να είναι τοπ ποιότητα και αν είναι και εφικτό να υπάρχει και προστασία από απότομες διακόπες ρεύματος (ναι ειρωνία δείτε πόλη παρακάτω). Αν αυτά που ζητάω γίνονται και με 100 και 200  ευρώ λιγότερο από το ποσό που αναφέρω ακόμη καλύτερα αλλά όχι με θυσία ποιότητας/απόδοσης. Είναι ο τρίτος υπολογιστής που θα αλλάξω και όλοι είχαν/τους είχα κρατήσει για 10+ χρόνια, νομίζω είναι η καλύτερη περιγραφή/πρόταση του τι ζητάω/με ενδιαφέρει 

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Ναι χρειάζεται 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). : Κοζάνη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : Προτιμω ένα, αλλά αν η διαφορές στις τιμές είναι αισθητές ας είναι και από διαφορετικά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? :  Σχετικό με την πάνω ερώτηση, προτιμώ να είναι έτοιμο, αλλά αν ισχύει ότι ανέφερα και πάνω θα κοιτάξω να βρω μαγαζί/τεχνικό να το στήσει, πάνε οι εποχές που είμουν diy

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . : Λειτουργικό Windows 10 ή 11 θα πάρω key απο keysworlds ή άλλα παρεμφερή sites, αλλά αν βγαίνει φθηνά σε κάποιο από τα προτινόμενα (έτοιμα builds πχ) δεν έχω αντίρρηση

Αν πιστεύετε πως 1-3 μήνες στο περίμενε μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση καλύτερων/vfm κομματιών συμβουλέψτε προς αυτήν την κατεύθυνση, παραπάνω δεν νομίζω να κρατήσει το laptop. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από MrRegulator
Δημοσ.

Case, τροφοδοτικό, ψύξη Top + gpu (gaming) + monitor + προστασία ρεύματος (ups;) και  με 1000 ευρώ...δεν.

Δεν το συζητάω για 100-200 ευρώ κάτω που ζητάς.

Δοκίμασα να βγάλω μια σύνθεση από quickshop, από άλλος μέλος του φόρουμ γνωρίζω οτι συναρμολογεί (δεν γνωρίζω αν υπάρχει επιβάρυνση).

Χωρίς ups, με σχετικά καλό κουτί, αρκετά καλό τροφοδοτικό, μια βασική ψύξη και μια οικονομιική κάρτα ώστε να αντέξει τα επόμενα χρόνια, με το ζόρι έμεινα στα 1000 ευρώ(ουσιαστικά τα πέρασα για 3,16 συν όποια μεταφορικά προκύψουν)

12400f.PNG.930abee467f4eb8ffe8d8fff521bbf43.PNG

Eναλλακτικά, πηγαίνοντας μια γενιά πίσω σε Intel με 11400f + b560 pro4, εξοικονομείς ~ 60 ευρώ

Ακόμη μια  εναλλακτική, βάζοντας νερό στο κρασί σου όσο αφορά τα γραφικα, μπορείς να πας με τα ενσωματωμένα γραφικά του 5600g + b550, αφαιρώντας το κόστος κτήσης της κάρτας γραφικών (~230), εκεί θα μπορέσεις να δεις και κάποιο Ups αλλά και να μείνεις κάτω από τα 1000ευρώ

Οι τιμές που έχει σαν μαγαζί, συγκρίνοντας πάντα με σκρουτζ είναι αρκετά καλές, μειονέκτημα οτι σε κάποια προϊόντα για να πετύχεις καλή τιμή πρέπει να φας αναμονή για παραγγελία προϊόντων. Ίσως μπορείς να βρεις καλύτερο μονιτορ σε αυτά τα χρήματα από αλλού.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την έρευνα και απάντηση. Από παλαιότερα threads και έρευνες αγοράς που είχα δει αλλά είχα κάνει και εγώ, είχα καταλήξει στα ενσωματωμένα γραφικά και γιατί ήταν/είναι ελεεινή η κατάσταση με τις τιμές αλλά και γιατί επίσης στα medium τα σήκωναν μια χαρά/δεν αναζητάω κάτι παραπάνω. Οπότε ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα να παω στα ενσωματωμενα.

Κουτί ζητάω κάτι καλό για μελλοντική ευκολία στο καθάρισμα αλλά και για ευκολία για πιθανών αναβαθμίσεις. Ευρύχωρο κουτί σημαίνει και καλύτερη κυκλοφορία αέρα ή λαθός;  Ψύξη διότι τα καλοκαίρια με τα 40αρια και 45αρια πλέον, δεν θέλω να χτυπάει 100αρια μέσα. Τώρα για τροφοδοτικό, ποιότητα = σιγουριά μην καούν τα εξαρτήματα ή λάθος και αυτό; Πάντως UPS σίγουρα γιατί εδώ με την παραμικρή σταγόνα ή αεράκι (υπερβάλλω, αλλά όντως σε κάθε  ημισοβαρή κακοκαιρία κόβεται/πέφτει το ρεύμα στην περιοχή), οπότε θα εξασφαλiσω (τουλάχιστον με αυτά που μπορώ να controlάρω) την μακροζωία του pc. 

Σχετικό/άσχετο : τώρα που κοιτάω τα parts που linkαρες, βλέπω διαφορές στις τιμές, αυτό εννούσες με το "για να πετύχεις καλή τιμή πρέπει να φας αναμονή για παραγγελία προϊόντων" ;  με 5600g + b550 και τα υπόλοιπα που συμβούλεψες είναι στα 763ευρώ ( + 60 UPS) πάμε στα 823

'Εχοντας αυτά υπόψιν συν την επιλογή ενσωματωμένων μπορούμε να επιλέξουμε κάτι καλύτερο σε κουτί/ψύξη/τροφοδοτικό ή αυτά επαρκούν ; Να ξοδέψω τα υπόλοιπα σε αγορά αποκλειστικά και μόνο UPS ή πχ να πάω στα 32gb RAM (για να μην χρειαστεί μελλοντικά) + ένα πιο φθηνό UPS (από αυτά που διάβασα ένα UPS των ~60ευρώ είναι υπεραρκετό αλλά είμαι άσχετος οπότε...) ή να πάω σε καλύτερη μητρική και cpu που θα έχουν καλύτερη προοπτική αναβάθμισης; 'Η κάτι άλλο;

Τέλος, σαν build μπορεί/αξίζει να του γίνει αναβάθμιση μελλοντικά ; Με βάση ότι πάω για  5600g + b550, μπορώ πχ, να πάρω μια σωστή gpu ή να κουμπώσω έξτρα RAM  στο κοντινό (1-1,5 χρόνο) μέλλον, ή θα χρειαστεί 100% αλλαγή μητρικής ή/και cpu καθώς και τροφοδοτικού;

Το βασικό είναι πως είμαι οκ με ενσωματωμένα (εφόσον είμαι 100% αποφασισμενος πως θα πάρω gpu μόλις οι τιμές επανέλθουν σε φυσιολογικα επίπεδα), οπότε μπορούν να ξοδευτούν τα υπόλοιπα σε άλλα parts, δλδ, αν υπάρχει cpu καλύτερη και νεότερη και με ανώτερη απόδοση που λογικά θα κρατήσει και παραπάνω αλλά με χειρότερα ενσωματωμένα τότε θα την προτιμούσα, το ίδιο και μητρική, τροφοδοτικό, ssd κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προσπαθήσω να μην αφήσω κάτι.

Ευρύχωρο κουτί δεν σημαίνει καλύτερη κυκλοφορία αέρα. Σε πολλές περιπτώσεις αν είναι πολύ στριμωγμένα τα πράγματα μέσα και έχεις αρκετές καταναλώσεις τότε μπορεί να σημαίνει κακές θερμοκρασίες, μα υπάρχουν και μικρά κουτιά με τέλειο airflow. Το κουτί που σου έβαλα είναι midi και κατηγορία mid range . Φουλ ανεμιστήρες, με σίτα μπροστά για καλή ροή αέρα και ψύξη, χωράει κάμποσα πράγματα. Αν νομίζεις ότι δεν αρκεί και θες παραπάνω  το μόνο εύκολο να πάμε σε πιο ακριβό.

Όσο αφορά το τροφοδοτικό. Υπάρχουν αρκετά αξιοπιστία τροφοδοτικά από 35 ευρώ κατηγορίας bronze.  Το gold που εχει επιλεγεί είναι πολύ καλό. Να το αλλάξεις αν θες μεγαλύτερο και έχεις σκοπό να βάλεις κάποια πολύ μεγάλη κάρτα. Θα μπορούσες να δεις και για semi modular, όμως απο τη στιγμή που δεν θα κανείς εσύ cable management και build δε σε καεί τόσο.

Τα 32gb ram είναι υπερβολή αυτή την στιγμή. Γενικά έτσι όπως είναι το σύστημα που σου πρότεινα, παίρνει αναβάθμιση σε ραμ αλλά και κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής είναι αρκετά δυνατός και θεωρώ ότι δεν θα χρειαστείς να τον αλλάξεις. Επίσης αυτόν τον επεξεργαστή αν δεν τον σκαλίζεις μπορείς εύκολα να τον κρατήσεις δροσερό, ακόμη και με μια gammax των 20 ευρώ.

Για ups δεν έχω ιδέα παρεμπιπτόντως.

Τώρα το ερώτημα πως και αν αξίζει να εξαντλήσεις το budget, είναι καθαρά υποκειμενικο, πάντως είναι το μόνο εύκολο :D

Γνώμη μου, το παραπάνω αν χρειάζεται κάτι είναι μεγαλύτερος nvme ή 2ος ssd και αυτό γιατί τα σημερινά παιχνίδια καταλαμβάνουν αρκετό χώρο και με τον 500αρι θα είσαι σφιχτά.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα προτείνω αυτά διότι πιστεύω ανταποκρίνονται καλύτερα στην απαίτηση που έχει ο φίλος να του βγάλει πολύ καιρό το σύστημα. 

Ο i5 12600k έχει 4εις πυρήνες παραπάνω και κοστίζει γύρω στα 270€ πιστεύω θα σε βγάλει σίγουρα μια 10ετια ακόμα https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/134589/intel-core-i512600k-processor-20m-cache-up-to-4-90-ghz.html

Μνήμες 16gb στα 3600mhz cl18 είναι οκ και μπορείς να βάλεις άλλες 16 όταν θελήσεις.

Δίσκος καλός 500gb και αν δεις και δεν σου φτάνει μελλοντικά βάζεις και άλλους. 

Μια μητρική με ψύξη στα vrm ώστε να λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες = μακροζωία

Κάρτα γραφικών έχει ο επεξεργαστής την uhd 770 που είναι μια χαρά μέχρι να μπορέσεις να βάλεις κάρτα γραφικών. Θεωρώ ότι επειδή θες να σου βγάλει πολλά χρόνια καλύτερα να πας σε τελευταία γενιά και πολλούς πυρήνες και όχι σε ryzen μόνο για τα ενσωματωμένα που είναι καλύτερα.

Τα άλλα κομμάτια είναι τα ίδια με του φίλου nikol-us 

Οθόνη και ups δεν σου έβαλα διότι δεν ξέρω τι ανάλυση/hz θες και επίσης από ups δεν έχω πολλές γνώσεις αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μόνο από της εταιρείας APC που είναι εγγύηση.

Ίσως να σου έβαζα μια ακόμα καλύτερη μητρική με γνώμονα την μακροζωία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. 

Ότι δεν σου αρέσει ή θεωρείς ότι δεν θα σε καλύψει κάτι μου το λες. 

Φιλικά πάντα.

Screenshot_20220225-094022_Bestprice.jpg

Screenshot_20220225-094030_Bestprice.jpg

Επίσης να αναφέρω ότι προσπαθούμε όλοι να εξαντλήσουμε το budget. 

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα σε έναν i5 10400f με μια μητρική 100€ και μια κάρτα 1050ti 200€ , 16gb ram , 500gb ssd nvme και ίδιο τρφοδοτικο και κουτί και όσο με βγάλει με αναβάθμιση σε κάρτα μελλοντικά αν δεν με καλύπτει και προσθήκη δίσκων και ραμ αν δεν με καλύπτουν.

Πλέον τα εξαρτήματα pc συνήθως οι μητρικές δεν κρατάνε όσο κρατούσαν οι παλιές και δεν εμπιστεύομαι μητρικές μέχρι 100-150€ (σε φυσιολογική τιμή) να βγάλουν πάνω από 5 χρόνια. Ίσως να κάνω λάθος ή ίσως να υπάρχουν εξαιρέσεις. Έχε και αυτό στο μυαλό σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα μια καρτα 6500 χτ των 250 ευρω, την δοκιμασα με συστημα δεκαετιας ι7 3770 κ τρεχει τα παντα ολα, ολα τα αλλα τα εκανε οδοντοκρεμες

αντι να δινετε λεφτα σε νεες μητρικες κ αναβαθμισεις αγοραστε μια 6500 χτ κ βαλτε τη οπου να ναι

ακομη κ μετα απο 3 χρονια η 6500χτ παλι θα τρεχει τα τοτε παιχνιδια

με 2,5 κατοσταρικα χτιζεις αξιοπρεπης γκειμ πισι πολυ ανωτερο απο ενσωματωμενα γραφικα

η 6500 εχε

5 ώρες πριν, hln3 είπε

image.png.54fc961a0cf6d3de75b87f2e82f7d771.png

Με Οθόνη ξεφεύγουμε λίγο βέβαια.

η 3050 400 ευρω! μακρια! με 500 παιρνεις κονσολα! πολυ μαπε! καρτα..

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

πηρα μια καρτα 6500 χτ των 250 ευρω, την δοκιμασα με συστημα δεκαετιας ι7 3770 κ τρεχει τα παντα ολα, ολα τα αλλα τα εκανε οδοντοκρεμες

αντι να δινετε λεφτα σε νεες μητρικες κ αναβαθμισεις αγοραστε μια 6500 χτ κ βαλτε τη οπου να ναι

με 2,5 κατοσταρικα χτιζεις αξιοπρεπης γκειμ πισι πολυ ανωτερο απο ενσωματωμενα γραφικα

η 6500 εχε

Πήρες αυτό το πράγμα; 

Πάνε στο 14:00

Η 6500xt είναι ένα αισχος δεν υπάρχει λόγος να την προτιμήσει κανείς. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Πήρες αυτό το πράγμα;

Τρως τζατζικι , πινεις και μια κοκα και παιζοντας games σε φαινεται πως τσουλαειιιιιιιιι , μολις βαλεις αλλη μετα θα καταλαβεις τι μ@λακια εκανες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε

η 6500 εχε

Ζήτησε ολόκληρο build o TS, πράγμα που περιορίζει τις επιλογές κάθε φορά. Στο καταστημα η κάρτα που λες είναι 30 ευρώ πιο κάτω από την 3050, και φυσικά δεν αξίζει για να γλιτώσει 30 ευρώ να παει στην 6500 ΧΤ

Από οτι βλέπω ανέβασαν την τιμή στην 3050, οπότε ξεφεύγουμε αρκετά χωρίς λόγο.

Επεξ/σία από hln3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Πήρες αυτό το πράγμα; 

Πάνε στο 14:00

η 3050 ειναι στα 400! ευρω..τι να λεμε..

η 6500 αν παει χαμηλοτερα απο 200 ,θα ειναι μετα απο 3,4 μηνες, κ αυτο αβεβαιο

λογω μαινιγκ το σκηνικο εχει αλλαξει πολυ

Δημοσ.

Εν πρώτοις, εκτιμώ πραγματικά όλες τις απαντήσεις, συμβουλές, tips και πληροφορίες ανεξαιρέτως. Κάποιοι ήταν ποιο κοντά σε αυτό που αναζητώ και προς το παρόν κοιτάω το παρακάτω 

build.jpg.6c9b8b94fb8172e2a95dc24918b33026.jpg

Συνάδει με αυτό που είπα στο προηγούμενο post μου "αν υπάρχει cpu καλύτερη και νεότερη και με ανώτερη απόδοση που λογικά θα κρατήσει και παραπάνω αλλά με χειρότερα ενσωματωμένα τότε θα την προτιμούσα". Και μέσα στον χρόνο τον δαγκώνω και δίνω και 250-350ευρώ για μια τίμια/καλή gpu αν και μόνο αν βέβαια αυτά που ακούγονται περί πτώσεων των τιμών βγουν αληθινά

'Ασχετα με το thread (δεν ξέρω πως να βάλω spoiler ή να κάνω σύμπτυξη κειμένου)

10 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Πλέον τα εξαρτήματα pc συνήθως οι μητρικές δεν κρατάνε όσο κρατούσαν οι παλιές και δεν εμπιστεύομαι μητρικές μέχρι 100-150€ (σε φυσιολογική τιμή) να βγάλουν πάνω από 5 χρόνια. Ίσως να κάνω λάθος ή ίσως να υπάρχουν εξαιρέσεις. Έχε και αυτό στο μυαλό σου. 

Πόσο αλήθεια, και δεν συμβαινει μόνο στα pc αλλά "σχεδόν" παντού, σαν επαγγελματίας που χρησιμοποιώ και βαριά μηχανήματα, σχεδόν κάθε νέα μου αγορά είναι 50/50 miss/hit, ακόμα και τιτάνες εταιρείες που είχαν/έχουν όνομα για ποιότητα/μακροζωία, ακολουθούν τα τελευταία 7-10 (τουλάχιστον αυτά που συνειδητά παρακολουθώ, μπορεί και παραπάνω) χρόνια αμφιβόλου ηθικής τακτικές που είναι πραγματικά για κλωτσίδια (πχ αναλώσιμα ή/και μπαταρίες που για να τα αντικαταστήσεις κοστίζουν 60% της αρχικής αγοράς, κρατάνε το 1/3 του χρόνου από το προηγούμενο μοντέλο αλλά εεε: είναι 600γρ από 800γρ που ήταν και άρα πιο εύχρηστα /s, ή  κινητήρες και άλλα μηχανικά parts κατασκευασμένα με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να τα ανοίξεις/επισκευάσεις αν δεν έχεις το "πτυχίο" της εκάστοτε εταιρείας κτλ, άσε που τα ασπόνδυλα βγαίνουν μετά και λενε είναι υπερ της μείωσης των ρυπών/καυσαερίων κτλ αλλά στην πράξη υπερκατανάλωση και predatory tactics και μετα το πλαστικό στις θάλασσες, αφού καταλήγεις να αγοράζεις καινούριο 

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, MrRegulator είπε

Εν πρώτοις, εκτιμώ πραγματικά όλες τις απαντήσεις, συμβουλές, tips και πληροφορίες ανεξαιρέτως. Κάποιοι ήταν ποιο κοντά σε αυτό που αναζητώ και προς το παρόν κοιτάω το παρακάτω 

build.jpg.6c9b8b94fb8172e2a95dc24918b33026.jpg

Συνάδει με αυτό που είπα στο προηγούμενο post μου "αν υπάρχει cpu καλύτερη και νεότερη και με ανώτερη απόδοση που λογικά θα κρατήσει και παραπάνω αλλά με χειρότερα ενσωματωμένα τότε θα την προτιμούσα". Και μέσα στον χρόνο τον δαγκώνω και δίνω και 250-350ευρώ για μια τίμια/καλή gpu αν και μόνο αν βέβαια αυτά που ακούγονται περί πτώσεων των τιμών βγουν αληθινά

'Ασχετα με το thread (δεν ξέρω πως να βάλω spoiler ή να κάνω σύμπτυξη κειμένου)

Πόσο αλήθεια, και δεν συμβαινει μόνο στα pc αλλά "σχεδόν" παντού, σαν επαγγελματίας που χρησιμοποιώ και βαριά μηχανήματα, σχεδόν κάθε νέα μου αγορά είναι 50/50 miss/hit, ακόμα και τιτάνες εταιρείες που είχαν/έχουν όνομα για ποιότητα/μακροζωία, ακολουθούν τα τελευταία 7-10 (τουλάχιστον αυτά που συνειδητά παρακολουθώ, μπορεί και παραπάνω) χρόνια αμφιβόλου ηθικής τακτικές που είναι πραγματικά για κλωτσίδια (πχ αναλώσιμα ή/και μπαταρίες που για να τα αντικαταστήσεις κοστίζουν 60% της αρχικής αγοράς, κρατάνε το 1/3 του χρόνου από το προηγούμενο μοντέλο αλλά εεε: είναι 600γρ από 800γρ που ήταν και άρα πιο εύχρηστα /s, ή  κινητήρες και άλλα μηχανικά parts κατασκευασμένα με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να τα ανοίξεις/επισκευάσεις αν δεν έχεις το "πτυχίο" της εκάστοτε εταιρείας κτλ, άσε που τα ασπόνδυλα βγαίνουν μετά και λενε είναι υπερ της μείωσης των ρυπών/καυσαερίων κτλ αλλά στην πράξη υπερκατανάλωση και predatory tactics και μετα το πλαστικό στις θάλασσες, αφού καταλήγεις να αγοράζεις καινούριο 

ι5 280 ευρω κ τεοφοδοτικο 500 βατ?

για ι5 δεν θα εδινα 280.

500 βατ ,αν πας να βαλεις ενισχυμενα γραφικα ή οβερκλοκ μαλλον θα θες νεο 750 αρι

τωρα εσυ επιλεγεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...