ParafronGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Επειδή δεν έφταναν όλα τ'αλλα που πηγαιναν π@πα, λόκο, εμπλοκή, έγινε κι αυτό. Λοιπόν, πήγα να πληρώσω τα φετινά (2022) τέλη, αλλά έκανα scan το qr των περσινών, με το περσινό RF. Η πληρωμή έγινε δεκτή, πέρασε κατευθειαν από την alpha bank (οπότε δυνατότητα επιστροφής απ'αυτούς γιοκ), οπότε τώρα τι μπορω να κάνω?? Στην alpha μου είπαν να ξαναπληρωσω του 2022 με το καινούργιο RF και να μιλήσω με την εφορία, θα πάρω τα λεφτά μου πισω αν παω στη ΔΟΥ τη Δευτέρα ή θα μου πιστώσουν τα χρήματα αυτά στα φετινα τελη ή τους έκανα δωρο 135€????
iml Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Καλά σου είπαν. Με την εφορία μόνο θα το λυσεις και θα σε καθοδηγήσουν πως να κινηθείς, από τη στιγμή που δεν μπορείς -όπως λες- πλέον να κάνεις ακύρωση συναλλαγής από την τράπεζα.
xp-user Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Αν δεν εχεις οφειλες στη ΔΟΥ και εισαι τυχερος σε 2-3 μηνες θα τα παρεις πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα