Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα toyota avensis 1600cc μοντελο του 1999. Θέλω να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη σαν ασφάλεια η hellas direct η unique ? Ρωτάω γτ και οι δυο μου βγαίνουν στα 160-165€ χρόνο για ασφάλεια. Ποια προτείνεται εσείς;

Δημοσ.

Unique Ασφάλειες

Το Unique παρέχεται με την εγγύηση της αντασφαλιστικής κάλυψης από την μεγαλύτερη αντασφαλιστική εταιρία στον κόσμο, Munich Re και με την υποστήριξη της HD Insurance, ως παρόχου πρωτασφάλισης.

Με λίγα λόγια η ίδια ασφαλιστική είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Unique Ασφάλειες

Το Unique παρέχεται με την εγγύηση της αντασφαλιστικής κάλυψης από την μεγαλύτερη αντασφαλιστική εταιρία στον κόσμο, Munich Re και με την υποστήριξη της HD Insurance, ως παρόχου πρωτασφάλισης.

Με λίγα λόγια η ίδια ασφαλιστική είναι.

Άρα η ίδια εταιρεία είναι;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/2/2022 στις 8:44 ΜΜ, nyo64 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα toyota avensis 1600cc μοντελο του 1999. Θέλω να ρωτήσω ποια είναι καλύτερη σαν ασφάλεια η hellas direct η unique ? Ρωτάω γτ και οι δυο μου βγαίνουν στα 160-165€ χρόνο για ασφάλεια. Ποια προτείνεται εσείς;

Καλησπέρα, μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ https://www.cosmoteinsurance.gr/ έχει αρκετές εταιρείες να δεις ποιά σε εξυπηρετεί καλύτερα οικονομικά αλλά και σε καλύψεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...