Tak1kanesentra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Kαλησπερα,επειδη δεν ειχα ποτε μου desktop και εδω και 3 χρονια εχω ενα δεν γνωριζω πολλα για θερμοκρασιες αν ειναι καλες η οχι.Το pc εχει εναν ΑΜD ryzen 2600 box και Nvidia palit 1050ti 4gb αυτη με τα 2 fans.Τον εχω δλδ απο τελη του 2019,οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη ξεκινουν απο 29-31 βαθμους (χωρις gaming) με gaming το πολυ απο οτι θυμαμαι το καλοκαιρι να εφτανε τους 58-60 και της καρτας γραφικων ξεκινουν κ αυτες απο 25 βαθμους (χωρις gaming) και φτανουν καπου στους 45-50+? καπου εκει πανω κατω.Σημερα αλλαξα μονο στον επεξεργαστη παστα γιατι δεν ειμαι και πολυ ειδικος σε αυτα την καρτα δεν την πειραξα για αλλαγη παστας δεν εχει και τρελες διαφορες η θερμοκρασια,βεβαια χρειαζοταν απ οτι καταλαβα γιατι οταν εβγαλα την ψυχτρα του ηταν ξεραμενη θα ελεγα αρκετα οποτε καλο ηταν μαλλον το φρεσκαρισμα..Ειναι καλες λοιπον αυτες οι θερμοκρασιες πρεπει να κανω καποια κινηση για αλλαγη παστας συντομα στην καρτα εστω?
nickol-us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Οι θερμοκρασίες σου, παρόλο που δεν έχεις ενεργοβόρα parts, ειδικά για καλοκαίρι είναι πολύ καλές, μην πειράξεις τίποτα 1
Tak1kanesentra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 @nickol-us Ty ty..Tι ειναι τα ενεργοβορα parts? :P..ωραια δεν πειραζω τιποτα απλα ξερεις τωρα απο κακη εμπειρια με λαπτοπ που εψηνες πανω μπιφτεκι το χω παρει απο φοβο το θεμα της θερμοκρασιας και ειναι 3 χρονια το pc σχεδον ''καινουριο'' δλδ κριμα ειναι να παθει κατι.να σαι καλα thanks και παλι
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Tak1kanesentra είπε κακη εμπειρια με λαπτοπ που εψηνες πανω μπιφτεκι Τα λάπτοπ δυστυχώς (περισσότερο τα τελευταία χρόνια) είναι κατασκευασμένα να δουλεύουν στους 90-100 βαθμούς. Επίσης, η GPU είναι από τις "παλιές". Αν είχατε κάποια RTX 3060 οι 80 βαθμοί θα ήταν φυσιολογικοί. 1
Tak1kanesentra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Αααα για τετοια νουμερα μιλαμε και οτι ειναι και φυσιολογικα οκ καταλαβα.Οχι νταξει με 1050ti γαυτο που κανω δεν εχω θεματα ενα game (pubg) παιζω που θα ηθελε σιγουρα μια καλυτερη αλλα δεν καιγομαι κιολας δεν δουλευω αυτον τον καιρο οποτε δεν το εχω ως προτεραιοτητα προς το παρον..Ναι λαπτοπ ουτε τσαμπα που λεει ο λογος δεν ξαναακουμπαω,desktop και οποτε εχεις χρημα να του ριξεις του ριχνεις,το αλλο δεν σωζεται με τιποτα
nickol-us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tak1kanesentra είπε @nickol-us Ty ty..Tι ειναι τα ενεργοβορα parts? Καταναλώνουν αρκετή ενέργεια κατά συνέπεια έχουν και υψηλότερες θερμοκρασίες 1 ώρα πριν, Tak1kanesentra είπε @nickol-us απο κακη εμπειρια με λαπτοπ που εψηνες πανω μπιφτεκι Τώρα δεν θα'χεις μεζέ 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tak1kanesentra είπε με 1050ti γαυτο που κανω δεν εχω θεματα ενα game (pubg) παιζω που θα ηθελε σιγουρα μια καλυτερη Εγώ με την 750Ti που έχω παίζω στους 36-42 βαθμούς Spoiler Η 1050Ti είναι ίσης απόδοσης με την 960 που ζητά ως minimum το παιχνίδι. Από τότε που βγήκε, έχει βελτιωθεί αρκετά (απ' ότι βλέπω), οπότε είναι εντάξη η κάρτα για 60FPS (εκτός αν θέλετε παραπάνω). Τι ρυθμίσεις έχετε βάλει;
Tak1kanesentra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ναι μεχρι εκει φτανω 60+fps φτανει και 90 ανα διαστηματα..Οι ρυθμισεις ειναι ιδιες με αυτες που εχει ο wackie jackie sto youtube,πανω κατω τα περισσοτερα low καποια medium δν με ενδιαφερει δλδ και μενα να ειναι εικονικα ομορφο προτιμω παραπανω fps απο το να το βλεπω ωραιο σε εικονα σε ολα αυτα του ειδους οπως και το valorant που παιζω επισης.Tωρα για παραπανω γνωριζω θελει να πεσει το κασερι και δν εινα ουτε καιρος για τετοιες αγορες με τισ τιμες που υπαρχουν και δεν εχω κιολας να δωσω για τετοια πραγματα Αυτα τα παιχνιδια γνωμη μου ειναι να εχεις 100+ για να ειναι ''smooth'' αλλα οπως ειπα και πριν πρεπει να δωσω παραπανω απο οσο κανει ολοκληρος ο υπολογιστης για gpu οποτε βλεπουμε οταν πιασουμε το τζοκερ xD 1
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2022 στις 2:38 ΠΜ, Tak1kanesentra είπε δν με ενδιαφερει δλδ και μενα να ειναι εικονικα ομορφο προτιμω παραπανω fps απο το να το βλεπω ωραιο σε εικονα Εμένα μ' αρέσει να είναι ωραίο κι ας τρέχει σαν παρουσίαση Power point . Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα