gbtm Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Έχω αυτόν τον βραστήρα και όταν πατάω για να λειτουργήσει κλείνει αμέσως, σαν να βραχυκυκλώνει. Ξέρεις κανείς αν έχει μέσα καμιά ασφάλεια; Να επιχειρήσω να τον ανοίξω ή δεν αξίζει τον κόπο και να πάρω καινούργιο; Η εγγύηση έχει λήξει.
kallair Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gbtm είπε Έχω αυτόν τον βραστήρα και όταν πατάω για να λειτουργήσει κλείνει αμέσως, σαν να βραχυκυκλώνει. Ξέρεις κανείς αν έχει μέσα καμιά ασφάλεια; Να επιχειρήσω να τον ανοίξω ή δεν αξίζει τον κόπο και να πάρω καινούργιο; Η εγγύηση έχει λήξει. Αν βραχυκυκλωνει κάτι, τοτε δεν κλεινει, δουλευει συνεχεια. κατα 2ον λογικα ειναι ο θερμοστατης του. Αν πιανουν τα χερια σου και ανοιγει ευκολα, κανε μια προσπαθεια. αν οχι, αστο και παρε ενα καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. με ρευματα δεν παιζουν εκτος και αν ξερεις 100% τι κανεις. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από kallair
gbtm Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Θα προσπαθήσω να τον ανοίξω, αν και έχει κάτι περίεργες βίδες που δεν έχω δει ξανά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τις ξεβιδώσω με τα κλασικά κατσαβίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα