Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα μία ανακαίνιση σε  ένα στούντιο αλλάζοντας και σωλήνωσοις αποχέτευσης. Ή οικοδομή ήταν  πολύ παλιά και οι συνδέσεις τις αποχέτευσης γινόταν στο κάτω πατάρι. Βγάλαμε τις παλιές δικές μου σωλήνωσοις αποχέτευσης και μπήκαν με τον ίδιο ακριβός τρόπο καινούργιες καθώς ο ιδιόκτητής του κάτω διαμερίσματος όταν του είπα ότι γκρέμισε το πατάρι και δεν μπορεί ο τεχνικός μου να δουλέψει όπως πρέπει μου απάντησε οτι το πατάρι δεν είναι κοινόχρηστο . Πέρασε ένας μήνας από την ανακαίνιση και για κακή μας τύχη πάνω από την ταράτσα έπεσε ένα αντικείμενο μέσα στον κεντρικό σωλήνα τις αποχέτευσης και βούλωσε λίγο πιο κάτω από τις συνδέσεις μας  με αποτέλεσμα να γίνει το κάτω σπίτι πισίνα καθώς παρανόμως τα όμβριά πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Από το  άνοιγμα τις των σωληνώσεων διαπιστώθηκε ότι εκεί που γινόταν η ένωση είχε στο ιμηταφ είχε ελάχιστο κενό που εκτονωνόταν ο βουλωμένος κοινόχρηστος σωλήνας αποχέτευσης. Ο ιδιοκτήτης ζητάει από εμένα να αντικαταστήσω τις συνδέσεις μου στο δικό μου διαμέρισμα που συμενη ότι θα πρέπει να σπάσω το μπάνιο μου για να αλλάξει η θέση τις σύνδεσης ενώ εδώ και 50 χρόνια είναι σε εκείνη την θέση. Όπως και να του καλύψω τις ζημιές από την πλημύρα που προκλήθηκε από βούλωμα κεντρικής αποχέτευσης ενώ η πολυκατοικία αμέλησε να έχει σκαράκια στην ταράτσα για να μην πέφτουν σκουπίδια και η ταράτσα είναι σαν μπαζοτοπος. Να πάρουμε την νομική οδό η έχω 100 % λάθος? Επίσης στην ίδια σύνδεση πέφτουν και οι σωληνόσοις του διπλώνου σπιτιού. Οπότε παρανόμως και ο διπλανός μου έχει τις σωληνόσεις του στο διαμέρισμα του κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...