Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το συγκεκριμένο κουτί το cougar mx410 mesh-g rgb, δεν δουλεύει το rgb κουμπάκι που βρίσκεται πάνω στο tower.Το συγκεκριμένο κουμπί κάνει και reset,όταν το πατάω κάνει απλά reset.Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή συνδεσμολογία του κουτιού(το pc είναι καινούργιο, το έχω 2 μέρες)?

Στο internet που έχω ψάξει λένε να κρατήσω πατημένο αυτό το κουμπί για να γίνει εναλλαγή στην λειτουργία του κουμπιού από reset σε switch για rgb φωτισμό, αλλά δεν έπιασε.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το συγκεκριμένο κουτί το cougar mx410 mesh-g rgb, δεν δουλεύει το rgb κουμπάκι που βρίσκεται πάνω στο tower.Το συγκεκριμένο κουμπί κάνει και reset,όταν το πατάω κάνει απλά reset.Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή συνδεσμολογία του κουτιού(το pc είναι καινούργιο, το έχω 2 μέρες)?

Στο internet που έχω ψάξει λένε να κρατήσω πατημένο αυτό το κουμπί για να γίνει εναλλαγή στην λειτουργία του κουμπιού από reset σε switch για rgb φωτισμό, αλλά δεν έπιασε.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

το RGBτο συνδεσες στην μητρικη σου απο τον fan controller;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, triplex1 είπε

το RGBτο συνδεσες στην μητρικη σου απο τον fan controller;

δεν έχω τσεκάρει, την συνδεσμολογία την έκανε το μαγαζί, αλλά υποθέτω θα έπρεπε να ήταν λειτουργικό εφόσον έδωσα και 30ευρώ για να το συνδέσουν.

Να σημειώσω ότι ο rgb φωτισμός δουλευέι,δεν είναι νεκρός,απλώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να τον αλλάξω.

Επεξ/σία από lp_fan_1
διευκρίνηση
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή συνδεσμολογία του κουτιού(το pc είναι καινούργιο, το έχω 2 μέρες)?

Αν θέλεις να κάνεις χρήση του reset switch για εναλλαγή χρωμάτων τότε ναί,μάλλον λάθος συνδεσμολογία.Το δίπινο reset s/w πρέπει να είναι πάνω στον controller του κουτιού και όχι στα header της μητρικής.

Αν η μητρική σου έχει a-rgb headers,τότε σωστά έχουν  κάνει την συνδεσμολογία και για εναλλαγή χρωμάτων παίζεις με το software της μητρικής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Αν θέλεις να κάνεις χρήση του reset switch για εναλλαγή χρωμάτων τότε ναί,μάλλον λάθος συνδεσμολογία.Το δίπινο reset s/w πρέπει να είναι πάνω στον controller του κουτιού και όχι στα header της μητρικής.

Αν η μητρική σου έχει a-rgb headers,τότε σωστά έχουν  κάνει την συνδεσμολογία και για εναλλαγή χρωμάτων παίζεις με το software της μητρικής.

Μητρική έχω την ASUS prime h610m-a d4 έρχεται με το software armoury crate

image.png.d6d20dd42b8f83accc1ccec912eb9e46.png

image.png.d09943225ad563c30410be0e9294b3b7.png

Επεξ/σία από lp_fan_1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lp_fan_1 είπε

Μητρική έχω την ASUS prime h610m-a d4 έρχεται με το software armoury crate

image.png.d09943225ad563c30410be0e9294b3b7.png

κοιτα τα ενα ενα πως εχουν συνδεθει , δεν θα στο φτιαξουμε εμεις , εσυ θα το φτιαξεις  , εμεις την γνωμη μας σε λεμε για να βοηθησουμε , κοιτα προσπεκτ κτλ και θα γινει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, triplex1 είπε

κοιτα τα ενα ενα πως εχουν συνδεθει , δεν θα στο φτιαξουμε εμεις , εσυ θα το φτιαξεις  , εμεις την γνωμη μας σε λεμε για να βοηθησουμε , κοιτα προσπεκτ κτλ και θα γινει

χειρότερο πρόγραμμα δεν υπάρχει, προσευχές πρέπει να κάνεις για να γίνει uninstall μετά.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Καλύτερα να μιλήσεις με το κατάστημα.

Πιθανόν για να έχεις reset να έχουν τα rgb συνδεδεμένα πάνω στην μητρική και να τα ελέγχεις μέσω software.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...