Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 3 hours ago, KnightRider said: σως αλλάξει μόνο όταν θα υπάρξουν TV με πάνω από 60Hz (πραγματικά hz - όχι εκείνα τα χ@ζά κόλπα marketing που λέγανε 600Hz) + να πέσουν οι τιμές στον εξοπλισμό. Υπάρχουν αρκετές, γι' αυτό βλέπεις πχ να έχουν HDMI 2.1 για 4Κ 120hz.
nick pap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, KnightRider είπε Τα χω ψάξει ήδη περί soap opera effect και εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ motion interpolation για να βλέπω τις ταινίες στα 144fps (επειδή έχω 144Hz monitor) - από μικρός μου την έσπαγε αυτό το τραιμόπαιγμα λόγω χαμηλών fps και είχα συνέχεια απορίες στο γιατί να βγάζουν ακόμη με 24fps,, με motion interpolation αισθητικά μου είναι πιο ρεαλιστικό και δεν μου κουράζει τα μάτια. (δοκίμασα να δω για 10 λεπτά με 24fps και μου ήταν σπαστικό) Ποιο software χρησιμοποιείς ?
KnightRider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nick pap είπε Ποιο software χρησιμοποιείς ? Το SVP - SmoothVideo Project Δεν χρησιμοποιώ του προγράμματος τις ρυθμίσεις γιατί έχει λίγο artifacts και δεν κάνει τόσο τέλειο smooth - βάζω script με δικές μου παραμέτρους ώστε να είναι καλό σαν το DmitriRender (έχω βάλει οδηγό κιόλας στο forum τους) Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2022 από KnightRider
tsoukalasKaminia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, KnightRider είπε Το SVP - SmoothVideo Project Δεν χρησιμοποιώ του προγράμματος τις ρυθμίσεις γιατί έχει λίγο artifacts και δεν κάνει τόσο τέλειο smooth - βάζω script με δικές μου παραμέτρους ώστε να είναι καλό σαν το DmitriRender (έχω βάλει οδηγό κιόλας στο forum τους) 30 day trial δεν εχει αυτο αν θυμαμαι καλα ?
KnightRider Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε 30 day trial δεν εχει αυτο αν θυμαμαι καλα ? Δυστυχώς ναι
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Non removable βαση και καλωδιο? Rip ολη η οθονη αν παθει κατι το καλωδιο. Apple did it again
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 8 hours ago, SabotazNic said: Non removable βαση και καλωδιο? Rip ολη η οθονη αν παθει κατι το καλωδιο. Apple did it again https://9to5mac.com/2022/03/21/apple-studio-displays-power-cable-is-removable-but-it-requires-a-special-tool/
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε https://9to5mac.com/2022/03/21/apple-studio-displays-power-cable-is-removable-but-it-requires-a-special-tool/ Ερχεται στην συσκευασια ή πρεπει να πληρωσω support για να μου αλλαξουν ενα καλωδιο? Θα πω το 2ο Μην ξεχάσω να αναφέρω και 400 ντολλαρς για την απίστευτη ανακάλυψη του height adjustment Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από SabotazNic
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 10 hours ago, SabotazNic said: Ερχεται στην συσκευασια ή πρεπει να πληρωσω support για να μου αλλαξουν ενα καλωδιο? Θα πω το 2ο Μην ξεχάσω να αναφέρω και 400 ντολλαρς για την απίστευτη ανακάλυψη του height adjustment Πάρε dell. Είναι και πιο φθηνή και γλιτώνεις τον εκνευρισμό!
SabotazNic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, billdanos είπε Πάρε dell. Είναι και πιο φθηνή και γλιτώνεις τον εκνευρισμό! Δεν περίμενα και άλλη απάντηση είναι η αλήθεια. 😉
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 hours ago, SabotazNic said: Δεν περίμενα και άλλη απάντηση είναι η αλήθεια. 😉 Μα απάντησα πολύ σοβαρα! Και γω την Dell θα επαιρνα!
dimitriscc Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μου έσπασε κατάλαθος το panel της Eizo Flexscan οποτε Apple Studio Display νεα αγορα, πανακριβη σιγουρα αλλα δε πειραζει... Ποτε δε μπορεσα δυο οθονες για προγραματισμο, οποτε τα 5k σε retina στα 1440p μια χαρα... Εντάξει θα ήθελα τα 120hz αλλα uncompressed δεν ειναι ακομα εφικτο με το Thunderbolt 4... Κερδος τρελο για την Apple - ηδη εχει εξαντληθει και στην Αγγλια αναμονη μεχρι τον Ιουνιου...
mirrage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 11:14 ΜΜ, skiabox είπε Μικρή πολύ.Όλοι οι επαγγελματίες πλέον δουλεύουν σε 32 ίντσες και πάνω! Στην δική μου δουλειά (γραφίστας σε "πολυεθνική" start up) μας είχαν να βγάζουμε τα μάτια μας σε 13αρια Laptop και όταν ζήτησαν 32αρα μου είπαν "είναι perk των προγραμματιστών αυτό". Η πλάκα είναι πως το τμήμα που ξάκρυζε προϊόντα είχε 27αρια iMacs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα