Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 36 minutes ago, Dantε said: Μια χαρα σε δεσμευουν και χωρις να υπογραψεις τιποτα.Μαλλον σε αλλη χωρα ζεις.Ποσοι ηλικιωμενοι που εχουν εξαπατηθει ετσι επειδη λεγανε ναι σε ολα στο τηλεφωνο. Η Vodafone πάντως θέλει πλέον "smartphone" στο οποίο στέλνει sms με url το οποίο ανοίγει σελίδα για να πατήσεις ότι αποδέχεσαι την ανανέωση. Πλέον σκέτο ηχητικό δεν παίζει. Η νονά μου δίνει το δικό μου κινητό με αποτέλεσμα να με πρήζουν οι πωλητές της Vodafone για να αποδεχτώ την προσφορά που την "έπεισαν" να δεχτεί. Την 1η φορά ήθελαν να της πασάρουν Vodafone TV, την 2η φορά ήταν ok και το αποδέχτηκα και τις προάλλες ίδια φάση με του TS, 50αρα με 27 ευρώ γιατί "καταργούνται οι ADSL και πρέπει να γυρίσει σε VoIP". Εν τω μεταξύ στο site έχουν προσφορά την 50αρα στα 23.90 (για νέους προφανώς) και προσπαθούσαν να της πασάρουν την τιμή της 100αρα (νέων) για 50αρα. Προσφορές σταθερής | Vodafone Άρχισε πάλι το ακατάσχετο μπλα μπλα, του είπα να σταματήσει την κασέτα και του το κλείσα. 1
zanskou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 πάντως παιδιά το ότι έχουμε 2022 και ακόμη πηγαίνετε σε καταστήματα κινητής για να πληρώσετε με μετρητά λογαριασμούς (ενώ δεν ειστε 75+ ετών) πραγματικά με ξεπερνάει. όλα τα άλλα ειναι να 'χαμε να λέγαμε. 6 2
zx1234r Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, zanskou είπε πάντως παιδιά το ότι έχουμε 2022 και ακόμη πηγαίνετε σε καταστήματα κινητής για να πληρώσετε με μετρητά λογαριασμούς (ενώ δεν ειστε 75+ ετών) πραγματικά με ξεπερνάει. όλα τα άλλα ειναι να 'χαμε να λέγαμε. Αν είναι όμορφη η ταμίας? δικαιολογούμαι? 1 1
korakios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, zanskou είπε πάντως παιδιά το ότι έχουμε 2022 και ακόμη πηγαίνετε σε καταστήματα κινητής για να πληρώσετε με μετρητά λογαριασμούς (ενώ δεν ειστε 75+ ετών) πραγματικά με ξεπερνάει. όλα τα άλλα ειναι να 'χαμε να λέγαμε. προφανώς το πρόβλημα είναι με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που παραμυθιάζονται δυστυχώς μιας και δεν κατανοούν καν οτι υπάρχει περίπτωση να τους φορτώνουν χρεώσεις χωρίς λόγο βέβαια υπάρχουν οι εξαιρέσεις πχ 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν είναι όμορφη η ταμίας? δικαιολογούμαι? αρκεί να τσίμπησες τηλ 😁
SabotazNic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, insomniac01 είπε Δεν είναι παράνομο ΟΥΤΕ παραπλανητικό γιατι είναι ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ. Δεν είναι γραπτή συμφωνία. Ο καθένας σου λέει ότι θέλει. Αν δεν είναι γραπτό με υπογραφή επίσημη και στοιχεία, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Είναι παράνομο και παραπλανητικο, απλά δεν μπορείς να το αποδείξεις. 1 ώρα πριν, insomniac01 είπε Είναι το ίδιο όταν λες σε ένα πελάτη πως όλα είναι φρέσκα ενώ όλα ήταν στο ψυγείο κάνα μια βδομάδα. Αν έχεις εστίαση, πραγματικά δεν θα ήθελα να φάω ποτέ από εσένα. 1 ώρα πριν, zanskou είπε πάντως παιδιά το ότι έχουμε 2022 και ακόμη πηγαίνετε σε καταστήματα κινητής για να πληρώσετε με μετρητά λογαριασμούς (ενώ δεν ειστε 75+ ετών) πραγματικά με ξεπερνάει. όλα τα άλλα ειναι να 'χαμε να λέγαμε. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι 50+ ξέρουν να χειρίζονται ebanking/e payments? Ξέρω και κάποιους 30+ που δεν ξέρουν, λολ.
dasimo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 έπρεπε απλά να πείς οτι σύντομα θα ενημερωθείτε για την "φορητότητα" της γιαγιάς και θα έφευγες με μια ανανέωση με γενναία έκπτωση στο υπάρχον πρόγραμμα!
korakios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dasimo είπε έπρεπε απλά να πείς οτι σύντομα θα ενημερωθείτε για την "φορητότητα" της γιαγιάς και θα έφευγες με μια ανανέωση με γενναία έκπτωση στο υπάρχον πρόγραμμα! δεν σπάνια τσιμπάνε παραμόνο αν δούνε οτι όντως αιτήθηκε αλλαγή σε άλλο πάροχο Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από korakios
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Η υπάλληλος είναι ένα πιόνι του αφεντικού της που εκτελεί εντολές. Προφανώς της ανέθεσαν αυτή την δουλειά της πώλησης πακέτων με αντάλλαγμα φυσικά κάποια αμοιβή ανά κορόιδο πελάτη. Συμβουλή, μην συγχιζεστε με κάτι τέτοια και ξεπεράστε το ευγενικά η διπλωματικα. Υπάρχουνε όροι που τους έχουμε υπογράψει, ρωτάς την υπάλληλο σε ποιον όρο του υπάρχοντος συμβολαίου μου αναφέρει τα λεγόμενα της προφανώς για να την εκθέσεις. Τώρα άμα λήξει η σύμβαση που υπογράψατε και μέσα εκεί ξέρουν υποχρεωτικά την υπάρξη 50αρας σύνδεσης κατ ελάχιστο, αυτό είναι άλλο πράγμα, θα το λέει στο συμβόλαιο. Λυπάμαι τους γέροντες και όσους δύνανται να πέσουν θύματα πάντως είδους ατόμων είτε σαν την υπάλληλο που κάνει την δουλειά της νόμιμα αλλά ανήθικα είτε και όσων προσπαθούν μη νόμιμα.
vorlon68 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Επειδή δούλευα σχεδον 12 χρόνια σε καταστήματα κινητης κάθε μαγαζί έχει καθε μήνα στόχο 100+ συνδέσεις. Αμα πιάσεις τον στοχο θα πάρεις 200-250€ εξτρα μπόνους. Οταν ο μισθός ειναι 650€ θα κάνεις τα πάντα για να κάνεις συνδέσεις. Πορώνεσαι τόσο που καρφάκι δεν σου καίγεται αν ο άλλος χρειάζεται πραγματικά την συνδεση και φυσικά θα πείς ψέματα. Αν υπάρξει κάποιο θέμα, το πολύ απο τα κεντρικά της εκάστοτε εταιρεία να κάνουν άμεση διακοπή στην σύνδεση. Τιποτε παραπάνω......
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, zanskou είπε πάντως παιδιά το ότι έχουμε 2022 και ακόμη πηγαίνετε σε καταστήματα κινητής για να πληρώσετε με μετρητά λογαριασμούς (ενώ δεν ειστε 75+ ετών) πραγματικά με ξεπερνάει. όλα τα άλλα ειναι να 'χαμε να λέγαμε. Ο άνθρωπος είπε ότι τα έδωσε μετρητά η γιαγιά για να πληρώσει. Θα μπορούσε βέβαια να τα πληρώσει με την δική του κάρτα και να κρατήσει τα μετρητά. Σε κάθε περίπτωση, εγώ δεν ξέρω τι λες εσύ. Ξέρω όμως άπειρες περιπτωσεις ατόμων άνω των 45-50 που δεν ξέρουν να στείλουν ένα email και δεν θέλουν να μάθουν, τους κάνουν την δουλειά νεότεροι. Ο ξάδερφος μου πχ που εργάζεται σε ασφαλιστικό γραφείο μεγάλης ασφαλιστικής και ως 35αρης είναι ο πιο νέος εκεί με όλους τους άλλους 50+ έχει αγανακτήσει εκεί γιατί απευθύνονται όλοι σε αυτόν και τζαμπε για πλειάδα τετοιων εργασιών, τους έχουν δώσει κανονικά κωδικούς και τους τα κάνει, θέλει να παραιτηθεί αλλά έχει ανάγκη την δουλειά, περιμένει μια αφορμή πχ περικοπές μισθού για να φύγει. Και η μάνα μου αν δεν είχε εμένα τώρα να μπαίνω να πληρώνω θα στηνοταν στην ουρά, της αρέσει κιόλας γιατί βγαίνει έξω ενώ εμένα με κράζει και λέει δεν τα δέχονται την πληρωμή οι εταιρείες έτσι όπως τα πληρώνω εγώ. Αλλά δεν την ακούω γιατί το ρισκο να παει στον πολυ κόσμο και να κολλήσει κανέναν covid είναι χειρότερο. Καλό είναι να ανοίξουμε λίγο περισσότερο τα μάτια μας να δούμε την πραγματικότητα γύρω μας, γιατι το να ζούμε στον δικό μας κόσμο, είναι μεν δικαίωμα μας, αλλά δεν μας κάνει καθόλου ρεαλιστές. Σε 15 χρόνια περίπου πιστεύω θα μπορεί ο καθένας να χειρίζεται τα συστήματα αυτα χωρίς βοήθεια, μέχρι τότε, ασχέτως κι αν απαγορευτουν από τους φορείς βλέπε τράπεζες που κλεινουν τα γκισέ, θα κάνουμε αυτή την δουλειά οι νεότεροι αναγκαστικά.
armagedwnn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε θέλει να παραιτηθεί αλλά έχει ανάγκη την δουλειά, περιμένει μια αφορμή πχ περικοπές μισθού για να φύγει. Offtopic. Πια μεγάλη ασφαλιστική κάνει περικοπές μισθού τέτοιο καιρό? Και επίσης τι εννοείς ψάχνει την αφορμή, συμβούλεψε τον ότι μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Τώρα την αιτία δεν την σχολιάζω αλλά ο καθένας έχει την δική του οπτική.
kremenarasi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Να ρωτήσω εγώ.... Αν η 25 γραμμή όντως καταργείται γιατί ως γνωστόν Αναβαθμίζονται όλες η σύνδεσης Ίντερνετ τη πρέπει να γίνει,? Ας πούμε ότι στην παραπάνω περίπτωση η γιαγιά δεν θέλει ίντερνετ αλλά μόνο τηλέφωνο Θα υπάρξει δυνατότητα να επιλέξει? Η αναγκαστικά πάμε σε πακέτο. Τηλ-ιντερνετ-τηλεοραση?
ΛεναΛενα Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, kremenarasi είπε Να ρωτήσω εγώ.... Αν η 25 γραμμή όντως καταργείται γιατί ως γνωστόν Αναβαθμίζονται όλες η σύνδεσης Ίντερνετ τη πρέπει να γίνει,? Ας πούμε ότι στην παραπάνω περίπτωση η γιαγιά δεν θέλει ίντερνετ αλλά μόνο τηλέφωνο Θα υπάρξει δυνατότητα να επιλέξει? Η αναγκαστικά πάμε σε πακέτο. Τηλ-ιντερνετ-τηλεοραση? Ας πάρουν στη γιαγιά ένα feature phone και μαζί με ένα καρτοσυμβολαιο κινητης καθάρισαν. Και ας πάνε οι σταθερές να κουρεύονται!
l337 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 22 minutes ago, kremenarasi said: Να ρωτήσω εγώ.... Αν η 25 γραμμή όντως καταργείται γιατί ως γνωστόν Αναβαθμίζονται όλες η σύνδεσης Ίντερνετ τη πρέπει να γίνει,? Ας πούμε ότι στην παραπάνω περίπτωση η γιαγιά δεν θέλει ίντερνετ αλλά μόνο τηλέφωνο Θα υπάρξει δυνατότητα να επιλέξει? Η αναγκαστικά πάμε σε πακέτο. Τηλ-ιντερνετ-τηλεοραση? Είναι ένα μη ρεαλιστικό σενάριο αυτό που αναφέρεις γιατί θα περάσει πάρα πολύς καιρός μέχρι να συμβεί.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Offtopic. Πια μεγάλη ασφαλιστική κάνει περικοπές μισθού τέτοιο καιρό? Και επίσης τι εννοείς ψάχνει την αφορμή, συμβούλεψε τον ότι μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Τώρα την αιτία δεν την σχολιάζω αλλά ο καθένας έχει την δική του οπτική. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν τον τομέα. Είχε προσληφθεί εκεί με μέσον και δεν θέλει να φύγει για ψιλου πηδημα. Τον έχουν τρελάνει οι μεγαλύτεροι που του ζητάνε χαρες και εξυπηρέτηση σε ότι έχει να κάνει με υπολογιστές και ηλεκτρονικές συναλλαγές ακόμα και εκτός θεμάτων της δουλειάς. Του είπα ότι κακώς δέχτηκε να τα κάνει και ότι τώρα αν αρνηθεί θα είναι ο κακός της υπόθεσης, του λέω να βρει εναν διπλωματικό τρόπο να τα αποφύγει όλα αυτά πχ δεν προλαβαινει και έχει δουλειά. Αλλά μου λέει ότι είναι δύσκολο αυτο και δεν μπορεί να το αποφύγει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα