safridia Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 8:07 ΜΜ, 4four είπε Και εγώ παρέλαβα ! Το αστείο ήρθε σε κουτί my protein με ταινία my protein κιόλας! Νόμιζα λάθος μου έστειλαν ! Ειναι η ιδια εταιρια με το my protein, μου ειχε συμβει και εμενα αυτο παλιοτερα.
shodan Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 To Zavvi, Myprotein, ESPA, ProBikeKit και δεκάδες άλλες εταιρείες ανήκουν στο THG (The Hut Group). Παρέλαβα και εγώ σήμερα, επίσης κολλημένο από 21/3. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Νομιζω ολοι μας παραλαβαμε ταυτόχρονα!
vaga1um3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 6:25 ΠΜ, G@rg@oun είπε Εγω ακομα τα περιμενω.. Κι εγώ.. εχετε λάβει tracking no? Εμένα δε μου έστειλαν κάτι …
shodan Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλημέρα, όταν στάλθηκαν είχε έρθει mail από το Zavvi με tracking HUT209χχχχ, 2 ημέρες μετά ήρθε άλλο ένα από Fedex Cross Border το οποίο είχε και αριθμό από Γενική Ταχυδρομική. Ενημερωτικά, έφυγε από αυτούς 16 Μαρτίου και παρέλαβα 1η Απριλίου. 1
snb Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, shodan είπε στάλθηκαν Εγώ πήρα μόνο το πρώτο mail Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από snb
ekkli Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Και το τωρινό bundle με ψήνει πάντως. Να παλιμπαιδίσουμε λίγο με Harry Potter.
vaga1um3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, shodan είπε Καλημέρα, όταν στάλθηκαν είχε έρθει mail από το Zavvi με tracking HUT209χχχχ, 2 ημέρες μετά ήρθε άλλο ένα από Fedex Cross Border το οποίο είχε και αριθμό από Γενική Ταχυδρομική. Ενημερωτικά, έφυγε από αυτούς 16 Μαρτίου και παρέλαβα 1η Απριλίου. Εστειλα σημερα email στο support τους κ μου απαντησαν τωρα οτι μάλλον το δέμα μου χάθηκε και επειδή δεν έχουν στοκ θα μου κάνουν επιστροφή χρημάτων.. είναι αστείο πάντως.. από 16/3 είχα αγοράσει.. 18/3 μου ήρθε αυτο που αναφερεις το HUT209xxx και μετά τίποτα…. το έψαξα λίγο παραπανω εδώ : https://parcelsapp.com/en/ και φαίνεται ότι από 18/3 δεν έχει κουνηθεί. Δε ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι ή βλέπεις κανονικά full tracking εκεί.. κρίμα παντως .. τζάμπα η χαρά! Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από vaga1um3
G@rg@oun Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, vaga1um3 είπε Κι εγώ.. εχετε λάβει tracking no? Εμένα δε μου έστειλαν κάτι … Email ηρθε απο την πρωτη μερα απο Zavvi και μετα οταν το εστειλαν ηρθε και απο FEDEX. Παρελαβα χτες εγω απο Γεν.Ταχ. ολα μια χαρα. Περιμενω την δευτερη παραγγελια τωρα που εχει κολλησει και αυτη Amsterdam. Αλλα και σε αυτη οπως και στην πρωτη εχω tracking number απο την πρωτη μερα απο ZAVVI και μετα απο FEDEX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα