Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε φορα που εχει διακοπη ρευματος η περιοχη (Πετρουπολη) το ιντερνετ και το τηλεφωνο ερχεται μετα απο 1-4 ωρες, εχω vodafone 100 και το κουτι στη γωνια ειναι του οτε.

τι μπορω να κανω για αυτο , αν μπορω να κνω κατι. αν αλλαξω εταιρεια θεωρω θα παραμεινει το προβλημα. μπορω να σπασω το συμβολαιο?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αδιαλειπτα εννοουμε καποιο UPS η μπαταριες?

Υποχρεουντε να εχουν?

Επεξ/σία από kostakhs
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kostakhs είπε

Υποχρεουντε να εχουν?

Αν ειναι αυτο που ειπα, σαφως και οι προδιαγραφες των καμπινών αυτων λένε να υπάρχουν μπαταρίες, αλλα μην ξεχνας ότι ήμασταν στην Ελλάδα

Τωρα αν με το "υποχρεούνται" που λες εννοείς νομικά δεν το ξέρω

• Like 1
Δημοσ.

Ότι κάνουν και στην επαρχία που δεν υπάρχουν νέες καμπίνες και δεν υπάρχει εφεδρική πηγή τροφοδοσίας στο εκεί αστικό κέντρο. Υπάρχουν και τα κινητά για μια ώρα ανάγκης.

Θα μπουν (και υπάρχουν σε πολλές) μπαταρίες στις καμπίνες που είχαν μπει τα προηγούμενα χρόνια του ΟΤΕ από το 2012. Οι νέες έχουν οι περισσότερες.

• Like 1
Δημοσ.

πρώτα απ όλα, από τη στιγμή που εσύ ΔΕΝέχεις ρεύμα κ το τηλ είναι VoIP, δες αν μπορείς να βρεις εσύ ένα ups ώστε να τροφοδοτείς το modem/router κ τηλ σου όσο διαρκεί η διακοπή.

ΑΝ η καμπίνα έχει ups, θα έχεις τηλέφωνο σίγουρα κ ίσως κ internet.

AN δεν έχει, μια τρύπα στο νερό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω ολους σας , το θεμα ειναι οτι η καμπινα δεν εχει, διοτι εγω εχω το ρουτερ σε ups.

τις καταγγελιες μου τις εκανα παντως προς εεττ και συνηγορο του καταναλωτη απο εκει και περα ας ελπισουμε να ερθουν καλυτερες ημερες.

απλως εκνευριζομαι και με την βοντα που ξερουν προφανως οτι δεν εχει αδιαλειπτη λειτουργια η καμπινα και λενε ενα σωρο κλισε οταν τους περνεις τηλ.

Επεξ/σία από kostakhs
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostakhs είπε

ευχαριστω ολους σας , το θεμα ειναι οτι η καμπινα δεν εχει, διοτι εγω εχω το ρουτερ σε ups.

τις καταγγελιες μου τις εκανα παντως προς εεττ και συνηγορο του καταναλωτη απο εκει και περα ας ελπισουμε να ερθουν καλυτερες ημερες.

απλως εκνευριζομαι και με την βοντα που ξερουν προφανως οτι δεν εχει αδιαλειπτη λειτουργια η καμπινα και λενε ενα σωρο κλισε οταν τους περνεις τηλ.

Για να καταλάβω. Έχεις διάκοπη ρεύματος (θέμα διαχειριστή δικτύου ηλεκτρισμού), καμπίνα ΟΤΕ που δεν έχει μπαταρία και το πρόβλημα είναι τι λέει η vodafone;
Γιατί δεν το πας ανάποδα, για ποιο λόγο να έχετε συχνές διακοπές ρευματος;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...