Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω το μοντέλο msi GF65 Thin 9SEXR έχω πρόβλημα με την κάρτα δικτύου wifi βγαίνει με μόνιμο σφάλμα 10. Μια δουλεύει και 10 φορές δεν λειτουργεί. Δεν ανιχνεύει κανένα δίκτυο. Ανοίγω την διαχείριση managment όταν δεν λειτουργεί και βγαίνει με θαυμαστικό κίτρινο και βγάζει οτι δεν λειουργεί . Είτε ξαναπεράσω τα drivers είτε κάνω επανεκκίνηση είτε πατήσω να επαναφερθεί σε προηγούμενη μέρα των windows. Διάβασα πως και άλλοι χρήστες στο εξωτερικό έχουν το ίδιο πρόβλημα. Θα ήθελα μια βοήθεια. Σκέφτομαι να ανοίξω το laptop και να περάσω μια άλλη κάρτα δικτύου. Έχει κάποια εμπειρία κάποιος να μου προτείνει κάποια συγκεκριμένη? Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

κάτι συγκεκριμένο δεν έχω να σου πω. αφού συνέχεια χτυπάει ο driver. στο φόρουμ που βρήκες πως κ ξένοι έχουν θέμα, τι κάνουν? εκεί δες κάποια που σίγουρα λειτουργεί

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kthulhou είπε

κάτι συγκεκριμένο δεν έχω να σου πω. αφού συνέχεια χτυπάει ο driver. στο φόρουμ που βρήκες πως κ ξένοι έχουν θέμα, τι κάνουν? εκεί δες κάποια που σίγουρα λειτουργεί

Δεν υπήρχε ξεκάθαρη απάντηση. Αποφάσισα να αγοράσω μία κάρτα wifi καινούργια από eBay γιατί ένας είπε ότι του δούλεψε το μοντέλο 200. Είπα να ρωτήσω μήπως και κανένας από δω από το Φόρουμ είχε παρόμοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...