tzitzikas2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 καλημέρα. Δεν μπορώ σε κινητό Xiaomi redmi note 8 ένα αρχείο pdf να το βάλω συντόμευση στην αρχική οθόνη (δημιουργία συντόμευσης) ή έστω να το αντιγράψω στην αρχική οθόνη για να το βρίσκω εύκολα. Το τσεκάρω αλλά πουθενά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Πως γίνεται? Ευχαριστώ!
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Αυτό δε νομίζω να γίνετε σε κανένα κινητό, βάλτο σε έναν φάκελο στα αρχεία σου να το βρίσκεις πιο εύκολα.
andreas1gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, chios είπε Αυτό δε νομίζω να γίνετε σε κανένα κινητό, βάλτο σε έναν φάκελο στα αρχεία σου να το βρίσκεις πιο εύκολα. Μην παίρνεις και όρκο... 1
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μην παίρνεις και όρκο... Ευτυχώς δεν πήρα έχεις δίκιο γίνετε από τη διαχείριση αρχείων.
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Σε Huawei παλιό που έχω γίνεται το έχω κάνει. Στο Xiaomi Redmi note 8 που θέλω δεν έχει επιλογή στην διαχείριση αρχείων, έχω ψάξει τα πάντα. Γνωρίζει κάνεις για το συγκεκριμένο κινητό αν και πως γίνεται? Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για συντομεύσεις αρχείων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ES File Explorer File Manager , ο οποίος επιτρέπει τη δημιουργία συντομεύσεων αρχείων. Ο Mi File Manager του Xiaomi νομίζω ότι δεν το έχει. Για πάτα το αρχείο που θες και δες στα περισσότερα(τρείς τελιτσες) σου βγάζει προσθήκη στην επιφάνεια οθόνης ή αντιγραφή στην επιφάνεια οθόνης ή όπως αλλιώς το λέει? Εικόνες από ES Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από GATE123 1
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 δεν το έχει, οπότε μάλλον πρέπει να βάλω την εφαρμογή που είπες. σας ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε δεν το έχει, οπότε μάλλον πρέπει να βάλω την εφαρμογή που είπες. σας ευχαριστώ! Ο ES δεν υπάρχει στο Play Store. Αν θες σου στέλνω σε pm για να το κατεβάσεις την Premium έκδοση. 1 1
KyrGR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Υπάρχουν και πιο απλές εφαρμογές γι αυτό π.χ. File Shortcut.
bmagigr Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Ειχα και εγω το ιδιο θεμα Ειχα δοκιμασει αρκετους file manager οι οποιοι θεωρητικα ειχαν την επιλογη άλλα πρακτικα δεν δουλευε Βρηκα αυτον εδω που το κανει File Manager Xfolder (Εχω το Redmi 9C ) Κριμα που δεν το εχει σαν στανταρ δυνατοτητα το MUI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα