Haldol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Τι κάνουμε τα ληγμένα ή/και αχρείαστα φάρμακα; Πήρα μία Augmentin για το γάτο, τέλειωσε η θεραπεία, όλα οκ, αλλά τώρα τι να την κάνω; Είναι αντιβίωση οπότε δε μου είναι χρήσιμη γενικότερα ώστε να την κρατήσω. Down the drain, ή επιστρέφεται σε φαρμακείο για "σωστή" απόρριψη;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Τι κάνουμε τα ληγμένα ή/και αχρείαστα φάρμακα; Πήρα μία Augmentin για το γάτο, τέλειωσε η θεραπεία, όλα οκ, αλλά τώρα τι να την κάνω; Είναι αντιβίωση οπότε δε μου είναι χρήσιμη γενικότερα ώστε να την κρατήσω. Down the drain, ή επιστρέφεται σε φαρμακείο για "σωστή" απόρριψη; Κανονικά φαρμακείο.Ρωτα και την φιλοζωική της περιοχής αν την θέλει,τωρα δεν μπορούν να βρουν ευκολα αντιβιοτικά για τα αδέσποτα.Μονο με συνταγή. 3
Haldol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Κανονικά φαρμακείο.Ρωτα και την φιλοζωική της περιοχής αν την θέλει,τωρα δεν μπορούν να βρουν ευκολα αντιβιοτικά για τα αδέσποτα.Μονο με συνταγή. Thank you! Ωραία ιδέα, θα δω αν υπάρχει κάποια κοντά μου (τον δικό μου τον μόρτη τον πήρα από Κορωπί, μη τρέχω εκεί για να δώσω μία Augmentin! ). 3
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Υπάρχουν κοινωνικά φαρμακεία που μπορείς να δώσεις τα φαρμακα αν δεν έχουν λήξει. 1
SB_1957 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, Haldol είπε Τι κάνουμε τα ληγμένα ή/και αχρείαστα φάρμακα; Πήρα μία Augmentin για το γάτο, τέλειωσε η θεραπεία, όλα οκ, αλλά τώρα τι να την κάνω; Είναι αντιβίωση οπότε δε μου είναι χρήσιμη γενικότερα ώστε να την κρατήσω. Down the drain, ή επιστρέφεται σε φαρμακείο για "σωστή" απόρριψη; Τα ληγμένα σε φαρμακεία. Ρώτα τα φαρμακεία της γειτονιάς σου γιατί νομίζω ότι δεν μαζεύουν ληγμένα όλα τα φαρμακεία. Τα μη ληγμένα σε κοινωνικά φαρμακεία. 1
lector Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Σε καποια φαρμακεια υπαρχουν πρασινοι καδοι μεσα ή εξω απο το καταστημα οπου πετας ληγμενα φαρμακα. Αν δεν ειναι ληγμενα αλλα δεν τα χρειαζεσαι, παλι μπορεις να ρωτησεις σε φαρμακειο μηπως τα θελουν. Τα κτηνιατρικα σε φιλοζωικες οπως σωστα ειπωθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα