noFEARgr Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 μμ 1 hour ago, 7nisiotis said: BEFORE NOW IMPROVED ΤΩΡΑ αποτυπώνεται σωστά. Κλασική ανατολική Ευρώπη. Σλαβική υπεροχή. Κλασική Πόλκα. Το αραιό μαλλί, τα ανασηκωμένα ζυγωματικά και το θερμό, καθηλωτικό βλέμμα. Pre render το πρώτο, "in game" το δεύτερο. Λογικό να υπαρχουν διάφορες όπως λέγαμε απο την αρχή... 1
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:28 μμ 16 minutes ago, noFEARgr said: Pre render το πρώτο, "in game" το δεύτερο. Λογικό να υπαρχουν διάφορες όπως λέγαμε απο την αρχή... Εχει και διαφορές. ΤΩΡΑ είναι πιστή Πόλκα. Όποιος τις ξεχωρίζει irl ....ξέρει ΤΙ λέω και σε τι αναφέρομαι.
noFEARgr Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 μμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, 7nisiotis said: Εχει και διαφορές. ΤΩΡΑ είναι πιστή Πόλκα. Όποιος τις ξεχωρίζει irl ....ξέρει ΤΙ λέω και σε τι αναφέρομαι. Έμπαινα σε κάθε εκδοχή 😋 Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:32 μμ από noFEARgr 1 2
panagiotis54 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ 1 hour ago, Πέτρος said: Reported. Please permaban και ξύλο. Πολύ ξύλο. εδιτ: @panagiotis54, το πήρες στα σοβαρά ενώ γελάω στο δικό σου μήνυμα? να πω την αληθεια δεν το καταλαβα τι εννοουσες αλλα ναι ειδα το laugh react 😛 1
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 μμ 5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε να πω την αληθεια δεν το καταλαβα τι εννοουσες αλλα ναι ειδα το laugh react 😛 Καθαρά για την ιεροσυλία. Ξέρω, τις τελευταίες μέρες μπαίνει η Ramsey και στα πατατάκια. 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τρελή δουλειά για super graphs και το immersion από το παράθυρο με τα σπαθιά να clipping. Αφού έβαλες ρε φιλε physics στο cloak, βάλε και στα swords/scabbards, 100 ώρες την πλάτη της θα βλέπουμε. https://www.videogameschronicle.com/news/witcher-4-tech-demo-shows-the-game-running-at-60-fps-with-ray-tracing-on-base-ps5/ Πολύ χειρότερη ήταν η κίνηση του μανδύα πάνω στο άλογο, όσο πήγαινε αργά (αρχή και τέλος της βόλτας). Σαν να ήταν κομμάτια χαρτόνι, όχι ύφασμα. Εντελώς αφύσικο. 3
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 πμ Αυτά που είδα κρίνω: Μοντέλο της Ciri άψογο. Πόλεις - Χωριά - βουνά - δάση κτλ δεν τους φοβάμαι έχουν ταλέντο. NPC's άψογα αυτά που είδα. Ο καθένας φαίνεται να κάνει κάτι ουσιώδες (σε αντίθεση με CP2077 που σε μεγάλο βαθμό υπήρχαν απλά σαν αριθμός και να γεμίζει ο χώρος). Σενάριο κτλ αν και τους θεωρώ από τους κορυφαίους κρατάω μικρό καλάθι (επειδή θα είναι το πρώτο κεφάλαιο μίας ιστορίας θα περιμένω να δω τι λαγό θα βγάλουν από το καπέλο (σκοπός - κακός κτλ)). Τι το χειρότερο μπορεί πλέον να συμβεί; Είναι το παιχνίδι που περιμένω όσο τίποτα αυτή είναι η αλήθεια. Η επιλογή της Ciri για κεντρικό χαρακτήρα είναι ιδανική απλά όταν θα εμφανιστεί ο Geralt έστω και σαν Cameo ξέρω πως θα συγκινηθώ ακόμα και τώρα στα γεράματα. Ναι για ένα παιχνίδι θα συγκινηθώ καθώς ήταν είναι και θα είναι μία από τις στιγμές της ζωής μου η ενασχόληση μαζί του που θα θυμάμαι για πάντα. 5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Πέμπτη στις 11:28 πμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 11:28 πμ 2 λεπτά πριν, liakinen είπε NPC's άψογα αυτά που είδα. Ο καθένας φαίνεται να κάνει κάτι ουσιώδες (σε αντίθεση με CP2077 που σε μεγάλο βαθμό υπήρχαν απλά σαν αριθμός και να γεμίζει ο χώρος). Tech demo κομμάτι. Δεν θα μου έκανε εντύπωση στο κανονικό game να ακούμε για τα γεννέθλια του άλλου "αύριο", κάθε μέρα, όπως στα Skellige. 1 3
noFEARgr Δημοσ. Πέμπτη στις 12:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:00 μμ 27 minutes ago, liakinen said: Αυτά που είδα κρίνω: Μοντέλο της Ciri άψογο. Πόλεις - Χωριά - βουνά - δάση κτλ δεν τους φοβάμαι έχουν ταλέντο. NPC's άψογα αυτά που είδα. Ο καθένας φαίνεται να κάνει κάτι ουσιώδες (σε αντίθεση με CP2077 που σε μεγάλο βαθμό υπήρχαν απλά σαν αριθμός και να γεμίζει ο χώρος). Σενάριο κτλ αν και τους θεωρώ από τους κορυφαίους κρατάω μικρό καλάθι (επειδή θα είναι το πρώτο κεφάλαιο μίας ιστορίας θα περιμένω να δω τι λαγό θα βγάλουν από το καπέλο (σκοπός - κακός κτλ)). Τι το χειρότερο μπορεί πλέον να συμβεί; Είναι το παιχνίδι που περιμένω όσο τίποτα αυτή είναι η αλήθεια. Η επιλογή της Ciri για κεντρικό χαρακτήρα είναι ιδανική απλά όταν θα εμφανιστεί ο Geralt έστω και σαν Cameo ξέρω πως θα συγκινηθώ ακόμα και τώρα στα γεράματα. Ναι για ένα παιχνίδι θα συγκινηθώ καθώς ήταν είναι και θα είναι μία από τις στιγμές της ζωής μου η ενασχόληση μαζί του που θα θυμάμαι για πάντα. Οι μεγαλύτερες συγκινήσεις σε gaming, το τέλος του witcher 1 το οποίο έπαιξα τελείως καταλαθος , στο launch απλα γιατι μου αρεσε το κουτι ( Τοτε ακομα και το pc ειχε physical cd ) ούτε reviews διάβαζα τότε ούτε ήταν και εύκολο να δεις τι λέει ένας τίτλος στο launch Και φυσικά το τέλος του blood and wine για προφανής λόγους. Στο narrative κομμάτι είναι αυτο που φοβάμαι το λιγότερο στο witcher 4 , ακομα και τίτλοι σαν το thronebreaker έχουν 10/10 narrative 2
liakinen Δημοσ. Πέμπτη στις 12:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:53 μμ 44 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Οι μεγαλύτερες συγκινήσεις σε gaming, το τέλος του witcher 1 το οποίο έπαιξα τελείως καταλαθος , στο launch απλα γιατι μου αρεσε το κουτι ( Τοτε ακομα και το pc ειχε physical cd ) Είχα διαβάσει review στο PCMaster και κατέβηκα από Πτολεμαΐδα στην Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ. Καρφί από τα ΚΤΕΛ με ταξί (τότε ήταν τσάμπα) στο Plaisio και αγόρασα το Μαύρο κουτί της EE με τα 2 DVD + 1 DVD Video + 2 Music CD + 3 βιβλία (manual - story + guide) + χάρτη του κόσμου. Στον γυρισμό με τα ΚΤΕΛ για το σπίτι ήμουν Τρέχα τρέχα οδηγέ για να τους περάσουμε και να σε κεράσουμε ένα ότι θέλεις 😋 Βέβαια ήμουν 27 χρονών μουλάρι αλλά είχα τα θέματα μου από τότε 🤪 7 1
chek2fire Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ ακόμα έχω το κολέκτορα του 1 που βλέπω πλέον έχει φτάσει τα 2 χιλιάρικα για αγορά ακόμα και μεταχειρισμένο. Δεν είχαν βγει και πολλά κομμάτια τότε καθώς άγνωστο game από ένα νεό studio 2
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Άκυρο meme μιας και απο την αρχή είπανε τι είναι το συγκεκριμένο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα