Προς το περιεχόμενο

The Witcher IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα εγώ που λάτρεψα τον Geralt ένιωσα ότι κάπου έπρεπε να πέσει η αυλαία σαν main character τουλάχιστον στο επερχόμενο κεφάλαιο. Δεν γίνεται εσαεί να εμφανίζεται ένα νέο κακό και πάντα στο διάβα του να πέφτει ο Geralt. Ε λοιπόν η Ciri είναι η καλύτερη λύση στα παραπάνω. Familiar, αγαπημένος χαρακτήρας, διάδοχος του Geralt.

• Like 5
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, είχε 3 παιχνίδια ο Geralt και θα πάρουμε και remake του πρώτου, πόσο ακόμα..Καιρός για κάτι διαφορετικό. Το θέμα είναι να σε ''βυθίζει'' στον κόσμο του όπως το 3 πράγμα που θεωρώ δύσκολο μιας και έχουν φύγει πολλοί TW3 devs.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Το θέμα είναι να σε ''βυθίζει'' στον κόσμο του όπως το 3 πράγμα που θεωρώ δύσκολο μιας και έχουν φύγει πολλοί TW3 devs.

Το θέμα δεν είναι τόσο οι devs όσο το να υπάρχει καλό σενάριο. Για τα 3 πρώτα υπήρχε πρωτότυπο υλικό, γι' αυτά?

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Για τα 3 πρώτα υπήρχε πρωτότυπο υλικό, γι' αυτά?

Τα παιχνίδια δανείζονται στοιχεία, χαρακτήρες, τοποθεσίες από τα βιβλία αλλά στην ουσία πατάνε σε νέο υλικό, εκτυλίσσεται η πλοκή τους μετά τα βιβλία και δεν είναι "canon".

Τα εύσημα πηγαίνουν στους Devs για τα σενάρια τους.

Δημοσ.
4 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Μιλάς για τον ίδιο Sapkowski που τα πούλησε τότε για πέντε υπέροχα burgers, η τον τωρινό που τα πούλησε για 5000 mcdonalds burgers?! :P

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πρόβλημα να του σκίσει τα βιβλία το Netflix με τα σειρά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, liakinen said:

Τα εύσημα πηγαίνουν στους Devs για τα σενάρια τους.

Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται "dev", όπως το εννοούμε στην πληροφορική, ένας "writer/quest designer"...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ελπιζω να εχουν βελτιωσει και μαλιστα κατα πολυ πρεπει να ειναι το συστημα μαχης που στο 3 ηταν επιεικως μετριο. Στα υπολοιπα ειδικα με unreal 5 θα ειναι top.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται "dev", όπως το εννοούμε στην πληροφορική, ένας "writer/quest designer"...

Καλά ναι στην ουσία είναι αυτοί που εγκρίνουν τα όποια σχέδια υπάρχουν από τους artists και writers. 

Το μήνυμα μου αφορούσε κυρίως το πρωτότυπο υλικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, mtifosi said:

Αυτο που ελπιζω να εχουν βελτιωσει και μαλιστα κατα πολυ πρεπει να ειναι το συστημα μαχης που στο 3 ηταν επιεικως μετριο. Στα υπολοιπα ειδικα με unreal 5 θα ειναι top.

Αρκεί μέχρι να βγει να μην δούμε UE6 πρώτα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Αρκεί μέχρι να βγει να μην δούμε UE6 πρώτα.

Λες...? Δεν νομιζω παντως, η unreal 5 νομιζω θα μεινει για πολλα χρονια καθως για τα τωρινα συστηματα ειναι ηδη αρκετα βαρια και η epic δεν εχει ανακοινωσει κατι. Σχεδον ολοι θα πανε σε unreal 5 εκτος απο studio που ειναι σε δικο τους επιπεδο οπως η Rockstar, Naughty Dog κλπ. που εχουν δικια τους engine.

Δημοσ.

Έχω μία μικρή ανησυχία στο θέμα σενάριο. Όχι για τα γνωστά (αποχωρήσεις στελεχών κτλ) αλλά στο ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει την αρχή - κεφάλαιο μίας νέας τριλογίας. Αυτό ίσως έχει ένα θετικό πχ ότι θα ζήσουμε την δημιουργία ενός νέου ήρωα από το μηδέν σχεδόν. Στην ουσία ότι θα πλάσουμε με τις επιλογές μας την Ciri στον νέο της ρόλο (Witcher). Από την άλλη ίσως δεν θα υπάρχει ξεκάθαρα μία μεγάλη απειλή (ίσως προς το τέλος του παιχνιδιού εμφανιστεί) και αυτό μεταφερθεί στα επόμενα δύο κεφάλαια (το 2030 και βάλε δηλαδή). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...