Tol1as Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Στις 2/4/2025 στις 11:03 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Eχω το ninja Af500 Επειδή ψάχνομαι για καινουριο AF (το 1ο έφαγε ενα πέσιμο απο δική μου μλκια), αυτό ισχύει ότι δεν μπορεις να ρυθμίσεις χειροκίνητα θερμοκρασία και χρόνο και μόνο να διαλέξεις πρόγραμμα? Γενικά αξίζει τα λεφτά της? Γιατι είναι και κάπως τσιμπημένη η τιμή.
gogkroj Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου ρυθμιζεις και χρονο και θερμοκρασια και κατα την λειτουργία της αν θες.Εαν ρωτας αυτο
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Tol1as είπε Επειδή ψάχνομαι για καινουριο AF (το 1ο έφαγε ενα πέσιμο απο δική μου μλκια), αυτό ισχύει ότι δεν μπορεις να ρυθμίσεις χειροκίνητα θερμοκρασία και χρόνο και μόνο να διαλέξεις πρόγραμμα? Γενικά αξίζει τα λεφτά της? Γιατι είναι και κάπως τσιμπημένη η τιμή. Καθε προγραμμα εχει συγκεκριμενο range. Πχ το roast 160-200C (δεν θυμαμαι ακριβως τα νουμερα σε κανενα προγραμμα), το air fry 160-220, το max crisp εως 240 κλπ. Επισης χρονο οσο θες βαζεις. Απλα καθε προγραμμα δουλευει καπως διαφορετικα οσον αφορα σε ποση ενταση δουλεουν οι ανεμιστηρες. Πχ στο bake νομιζω που ειναι για κεικ κλπ πρεπει να γυριζουν ισα ισα. Για μενα ναι αξιζει αν ψαχνεις air fryer για πολλες χρησεις και οχι μονο για πατατες πχ. Εγω που εχω και ψησταρια υγραεριου χρησιμοποιω το airfryer για κρεατα μονο αμα βαριεμαι να αναψω ψησταρια. Αλλα καθε μερα ζεσταινουμε φαγητο και γενικα το χρησιμοποιουμε και για μικρα ψησιματα πχ 5-6 τυροπιτακια κλπ Επεξ/σία 7 Απριλίου από SagoniasSlutRos 1
gogkroj Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) πολυ σωστα αναλογα το πρόγραμμα γυριζουν και οι ανεμιστήρες και οι θερμοκρασίας Επεξ/σία 7 Απριλίου από gogkroj
AlexDeLarge Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά, ειχα αγοράσει μια φριτέζα απο Γερμανό η οποία μου βγήκε ελαττωματική και την επέστρεψα και πήρα τα λεφτά μου πίσω (η εξυπηρέτηση απαράδεκτη btw). Οπότε θέλω να αγοράσω μια καινούρια φριτέζα, κατα προτίμηση 10 λίτρα και το ποσό που μπορώ να διαθέσω ειναι γύρω στα 150€ πάνω κάτω. Και απο κάποιο κατάστημα που θα αναλάβει το ίδιο σέρβις κ.λ.π και δεν θα με τρέχει σαν τον Γερμανό.
VixenX Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Βγαίνει την Δευτέρα 14/4 ένα aifryer 5L από τα Lidl. Αν κάποιος έχει άποψη γενικά ας μας πει 1
Barbattilas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Από φίλη ακούω ότι είναι πολύ προτιμότερα air fryers ή μηχανήματα που ανακατεύουν μόνα τους τα τρόφιμα (με εξάρτημα) Προσφέρουν καλύτερο και πιο ξεκούραστο ψήσιμο, δεν χρειάζεται διακοπτόμενο ψήσιμο και ανακάτεμα. Μου πρότεινε ένα μοντέλο Mulinex που όμως ξεφεύγει πάνω από 200 σε τιμή (κάποτε σχεδόν 300). Υπάρχουν ανάλογα σε πιο προσιτές τιμές; Βλέπω Air Friers με κάτι στρογγυλά περιστρεφόμενα εξαρτήματα σαν τις ρόδες χάμστερ. Είναι για πατάτες αυτά; Επεξ/σία 9 Απριλίου από Barbattilas
gogkroj Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου μαζεψε καποια χρηματα και προτιμησε κάποιο μοντέλο της εταιρείας ninja.Κατα προτίμηση την af500 που εχει μεγαλη επιφάνεια .ακομα και στα εξαρτήματα θα δεις διαφορα δεν χαλανε οι επιστρωσεις στις σχαρες οπως σε αλλες μαρκες γιατι δεν εχει αντικολητικη επιστρωση αλλα κεραμικη. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 9 ώρες πριν, Barbattilas είπε Από φίλη ακούω ότι είναι πολύ προτιμότερα air fryers ή μηχανήματα που ανακατεύουν μόνα τους τα τρόφιμα (με εξάρτημα) Προσφέρουν καλύτερο και πιο ξεκούραστο ψήσιμο, δεν χρειάζεται διακοπτόμενο ψήσιμο και ανακάτεμα. Μου πρότεινε ένα μοντέλο Mulinex που όμως ξεφεύγει πάνω από 200 σε τιμή (κάποτε σχεδόν 300). Υπάρχουν ανάλογα σε πιο προσιτές τιμές; Βλέπω Air Friers με κάτι στρογγυλά περιστρεφόμενα εξαρτήματα σαν τις ρόδες χάμστερ. Είναι για πατάτες αυτά; Ειχα ενα delonghi με αναδευτηρα. Εκανε παντα τελειες πατατες. Στο ninja πρεπει να εχεις το νου σου να κανεις μερικα ανακατεματα. Aλλα σε ολα τα υπολλοιπα το ninja ειναι κλασεις ανωτερο. 1
michkal91 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μεταξύ των 2 τι προτείνετε; Και κάποια άλλη πρόταση δεκτή. Ενδιαφέρομαι σίγουρα για 2 δοχεία, αλλά και το 1 που χωρίζεται στα 2 δεν ακούγεται καλό, απλά δε ξέρω πόσο χρηστικό είναι.
dbrillis Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2025 στις 8:58 ΠΜ, gogkroj είπε μαζεψε καποια χρηματα και προτιμησε κάποιο μοντέλο της εταιρείας ninja.Κατα προτίμηση την af500 που εχει μεγαλη επιφάνεια .ακομα και στα εξαρτήματα θα δεις διαφορα δεν χαλανε οι επιστρωσεις στις σχαρες οπως σε αλλες μαρκες γιατι δεν εχει αντικολητικη επιστρωση αλλα κεραμικη. Αγορασα ενα Ninja AF160EU 120 ευρω πριν ενα χρονο, πλεον ολα τα μπιφτεκια (παραδειγμα) κολλανε. Η αποσπωμενη βαση δεν εχει γρατζουνιες. Δυσκολευομαι να καταλαβω τι κερδισα που εδωσα 50 ευρω παραπανω για να παρω Ninja. Στις 9/4/2025 στις 11:39 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Ειχα ενα delonghi με αναδευτηρα. Εκανε παντα τελειες πατατες. Στο ninja πρεπει να εχεις το νου σου να κανεις μερικα ανακατεματα. Aλλα σε ολα τα υπολλοιπα το ninja ειναι κλασεις ανωτερο. Τι προβλημα ειχε το προηγουμενο και πως μετριεται η ανωτεροτητα του Ninja; Ρωταω γιατι θελω να παρω ενα airfryer με αναδευτηρα μιας και στο Ninja AF160EU με ενοχλει που πρεπει να καθομαι απο πανω για να γυρισω τα φαγητα. Και στην επομενη αγορα μου θα προτιμησω καποιο airfryer με γυαλι, για να μπορω να βλεπω το φαγητο οταν ψηνεται. Αυτο το πραγμα με το Ninja AF160EU που ανοιγω καθε λιγο και λιγακι για να δω αν θελει γυρισμα με εχει κουρασει. Νιωθω σαν τον γαιδαρακο απο το Shrek, are we there yet? Επεξ/σία 1 Μαϊου από dbrillis Μήνυμα απο το μέλος dbrillis
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2025 στις 10:53 ΜΜ, dbrillis είπε Τι προβλημα ειχε το προηγουμενο και πως μετριεται η ανωτεροτητα του Ninja; Ρωταω γιατι θελω να παρω ενα airfryer με αναδευτηρα μιας και στο Ninja AF160EU με ενοχλει που πρεπει να καθομαι απο πανω για να γυρισω τα φαγητα. Και στην επομενη αγορα μου θα προτιμησω καποιο airfryer με γυαλι, για να μπορω να βλεπω το φαγητο οταν ψηνεται. Αυτο το πραγμα με το Ninja AF160EU που ανοιγω καθε λιγο και λιγακι για να δω αν θελει γυρισμα με εχει κουρασει. Νιωθω σαν τον γαιδαρακο απο το Shrek, are we there yet? Δεν ειχε προβλημα, απλα ηθελα κατι πιο καινουριο. Το παλιο ειχε απλα ρυθμιση εντασης 1-4 και ανοιγμα της κατω αντιστασης αν ηθελες. Τον αναδευτηρα τον εβαζες μονο για πατατες, αντε και για κανενα κρεας τυπου κοντοσουβλακια που παιρνεις ετοιμα απο τον χασαπη και τα εχεις βγαλει απο τις σουβλες. Δεν θα εβαζες δλδ μπουτια κοτοπουλο μεσα ή μπιφτεκια και τα τα ειχες να γυριζουν ολη την ωρα. Παλι δλδ θα εισαι καπως απο πανω. Στα θετικα του ηταν οτι ανακατεβε τις πατατες και ειχε και κατω αντισταση. Στα αρνητικα ηταν η ελλειψη προγραμματων (θερμοκρασιων, χρονων κλπ), η ελλειψη σχαρας να στραγγίζουν τα λιπη. Δεν θυμαμαι κατι αλλο. Το γυαλι και που το ειχε να κοιτας μεσα, παλι ανοιγα καπακι. Και στης μανας μου που εχει γυαλι, παλι ανοιγει να δει μεσα. Μην το παιρνεις δλδ ως βασικο χαρακτηριστικο της επιλογης σου. Αν βαριεσαι να κοιτας, χωσε ενα θερμομετρο και περιμενε την ειδοποιηση. Επεξ/σία 28 Απριλίου από SagoniasSlutRos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα