Ashaman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδες. Ψαχνω να βρω ενα σχετικα καλο bt headset για κινητο τηλεφωνο. Εχω το Plantronics Explorer 55 το οποιο ομως μετα απο τοσα χρονια εχει αρχισει να χανει απο αποψη μπαταριας. Ουτως ή αλλως ποτε δεν ηταν κατι ιδιαιτερο απο αποψη ηχου, ειδικα για τον συνομιλητη καθως αν ειχε αερα πχ δε με ακουγε να μιλαω. Ενα απο τα προαπαιτουμενα ειναι ο καλυτερος ηχος για τον συνομιλητη. Μιλαω μονο για κλησεις γιατι δεν ακουω μουσικη απο αυτο. Ναι ξερω οτι το noise cancelling απαιτει διπλα μικροφωνα τα οποια και ανεβαζουν αρκετα το κοστος οποτε δεν εχω τετοια απαιτηση, απλα να κανει καλυτερη δουλεια απο το υπαρχον. Εν ολιγοις να το εχει δοκιμασει καποιος και να ξερει να μου πει. 2ο ζητουμενο ειναι να ... μη με ποναει τοσο πολυ οσο το Plantronics στο αυτι. Ουσιαστικα θελω κατι που το αγκιστρο να μην ειναι σκληρο πλαστικο αλλα μαλακο οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται. Με το Plantronics λιγη ωρα με αυτο στο αυτι μετα απο λιγο ποναει. Δεν ειναι βασικο ομως αυτο. Τα αλλα θεματα που αναφερω ειναι βασικοτερα. 3ο και πολυ βασικο ειναι ο χρονος αναμονης. Αυτη τη στιγμη το Plantronics μολις το φορτισεις φουλ και το ανοιξεις λεει κατι για 11 ωρες ομιλιας. Στην πραξη αν μιλησεις οτιδηποτε πανω απο μια ωρα (σπαστα) σε διαστημα 4-5 ωρων, μετα θελει παλι φορτιση. Στυλ θελω το ιδιο, μονό ακουστικο δλδ κι οχι διπλο (εχω παρει κατι ifrogs αλλα δε με εχουν βολεψει τα διπλα και ενα μονο δεν ακουγεται καλα). Επισης καλο θα ηταν να μπορει να συνδεθει σε 2 συσκευες ταυτοχρονα. Κοστος μεχρι 80-90 βια κι αυτο για κατι καλο. Και με λιγοτερα να προτεινετε καποιο δε θα παρεξηγηθω 😝. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το κινητο ειναι το Redmi Note 9 pro. Αυτα τα ολιγα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα