makisrx7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Απο τις χειροτερες επιλογες που εχω κανει στη ζωη μου να υπογραψω συμβολαιο με τη Watt&Volt. Ειμαι 62 ετων και παρασυρθηκα πριν απο εναμιση χρονο και εκανα συμβολαιο δυστυχως 3ετες μαζι τους κατοπιν απατηλων υποσχεσεων και διαβεβαιωσεων του υπαλληλου οταν υπεγραψα. Ειναι τοσα πολλα τα αρνητικα και διαβασα πολλες κριτικες που συμβαδιζουν απολυτα με τη δικη μου περιπτωση και αποδεικνυουν το χαλι αυτης της εταιρειας. Το τμημα αλλα και το συστημα εξυπηρετησης τους ειναι απαραδεκτο. Αν θελεις να γραψεις τα προβληματα-παραπονα σου ο μονος τροπος ειναι να εχεις εκτυπωτη δικο σου, να κατεβασεις τη φορμα που σου παρεχουν, να τη συμπληρωσεις, να τη σκαναρεις και να τη στειλεις. Αν τους στειλεις απλο μηνυμα δεν απαντανε ποτε, οχι βεβαια οτι απαντησαν και σε προσπαθεια που εκανα τελικα με τον τροπο τους. Τους ειχα παρει πολλες φορες τηλεφωνο με δικα μου βεβαια εξοδα και με μεγαλη αναμονη αλλες φορες απαντουσαν και αλλες το εκλειναν. Οι απαντησεις τους βεβαια συνηθως τυποποιημενες και ανευ λογικης εξηγησης. Οι χρεωσεις των τελευταιων μηνων και ειδικα με τη ρητρα αναπροσαρμογης σαν δικαιολογια ηταν εξοφρενικες και εκτος αναλογιας με τις σταθερες κιλοβατορες που τους εστελνα παντα στην ωρα μου. Προσφατα αν και καθυστερημενα, εκανα αλλαγη και πηγα στη ΔΕΗ οπου αισθανομαι σιγουρια. Βεβαια τωρα καλουμαι να πληρωσω ρητρα αποχωρησης 100 περιπου ευρο και τελικα τους τα εδωσα γιατι μου ειπαν απο τη Δεη οτι δυστυχως εχουν το δικαιωμα βασει του συμβολαιου που υπεγραψα καποια στιγμη να μου κοψουν το ρευμα γιατι ξερω πια οτι υπεγραψα ενα συμβολαιο με ψιλα γραμματα που καπου τους καλυπτει αλλα δε διαβασα δυστυχως αναλυτικα και βασιστηκα στις υποσχεσεις του υπαληλου που ηταν κατα μακραν διαφορετικες απο αυτες του συμβολαιου. Ελπιζω καποια στιγμη να αποδοθει δικαιοσυνη και να πληρωσει αυτη η εταιρεια αλλα και πολλες αλλες παρομοιες για ολες τις παραπλανητικες τους υποσχεσεις και την υπερεκμεταλευση που μας εκαναν και κανουν. Μακριαααααα.
takoulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Καλημερα... Δυστυχως καπως ετσι ειναι για ολους τους παροχους... Ηταν καλοι μεχρι να ξεσπασει η κριση με τις τιμες εδω και 6-8 μηνες..Που αλλαξαν τους ορους προς στο χειροτερο.. Υπαρχει ομως η αναφορα στα συμβολαια τους που τα αναφερει αυτα... Απλα εδειναν τυρακι αλλα δεν σου ελεγαν για την φακα..Μαλιστα ακομα και τωρα οι πωλητες κανουν αυτο...
korakios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, makisrx7 είπε Απο μπορείς να απευθυνθείς στις αρμόδιες αρχές (δες τα βήματα για αμφισβήτηση) αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι ουσιαστικό , δεν έχει πολύ νόημα το ποστ
di maria kun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) παντου τα ιδια ισχυουν και οχι μονο στην ελλαδα,δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα με αυτα που γινονται στον κοσμο και στη παγκοσμια οικονομια ξεκιναει ενα ντομινο χρεωσεων και καταληγει μετα απο αυτους και σε εμας Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από di maria kun 2
sphinxgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Έχω μια απορία που πραγματικά δεν ξέρω. Αν υποθέσουμε ότι όλοι οι παροχοι δεν κλέβουν και είναι σωστοί, αν κάποιος σε μη σταθερό συμβόλαιο, καταναλώσει 500kwh σε ένα μήνα, τα ίδια περίπου δεν θα πληρώσει σε όλους? Οι πρώτες 300 θα έχουν κυβερνητική επιδότηση και οι υπόλοιπες 200 θα είναι με ρήτρα ιδιου ύψους σε όλους τους παροχους. Έχω καταλάβει κάτι λάθος?
magicnumbers Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Αφου με την ιδιωτικοποιηση εφτιαξαν ενα καρτελ εταιρειων για να οικονομανε τωρα εχουν γραμενο τον κοσμο εννοειται.Μεχρι να βρεθει κανας δικηγορος να τους τυλιξει σε μια κολλα χαρτι.Αλλα αν εχουν πελατολογιο που μετραει τα λεπτα κ το 50ρικο κ οχι αδικα ξερουν οτι δε θασχοληθει καποιος δαπανωντας λεφτα κ χρονο που δε διαθετει εξ ορισμου.Οποτε βρισκουν κ τα κανουν.
SilentVoice Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Αν σου άλλαξαν τους όρους της σύμβασης σου (αν ήσουν σε σταθερό τιμολόγιο) όπως η εφαρμογή της Ρήτρας Αναπροσαρμογής, μπορείς να αποχωρήσεις εντός 30 ημερών από την ενημέρωση που είχες για την αλλαγή, χωρίς καμία επιπλέον Ρήτρα Αποχώρησης που είχες στο συμβόλαιο σου. Προσωπικά τους τρέχω με καταγγελίες σε ΣΤΚ και ΡΑΕ από τον Οκτώβριο που έχω φύγει και περιμένω να δικαιωθω. (Για άλλο λόγο όμως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις