Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Χλωρίνη Πόσα κεφάλ(α)ια θα πάρει αυτή η μάχη; Το naruto μπήκε στην κανονική ροή ή φιλεριάζει ακόμα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Nope, fillers continue. Μέχρι και το Op / Ed άλλαξε, άρα...έχουμε καιρό.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Άκυρη μουσική λες και βλέπουμε emotional anime https://www.youtube.com/watch?v=KuFbpisPvKY
nickarmy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (εμένα μου αρέσουν αυτά τα fillers το θεμα ειναι να μην δουμε και για τους 50 χαρακτηρες..) 4
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Προσπάθησα να δω το ghost hunt αλλα ηταν βαρετό και το έσβησα.
Metaksas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 το naruto anime το κουρασανε τοσο πολυ με τα fillers, π σταματησε ο κοσμος να το βλεπει λογο ξενερας..... ενας απο αυτους ειμαι κ εγω κ θα το πιασω ξανα του χρονου... καιρος ν ξαναπιασουμε το νεο DB 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να ξαναπιάσω το Gintama anime (είμαι στο πιο πρόσφατο chapter άλλωστε και έχει σοβαρέψει ).
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Βγηκαν αρκετα απο τα καινούργια anime. #τρεχατε 1
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 dead aggressor!!! & k return of kings & young black jack & kagewani ελπιζω μεχρι το βραδυ να τα εχουν βγαλει οι deadfish... Πρέπει να ξαναπιάσω το Gintama anime (είμαι στο πιο πρόσφατο chapter άλλωστε και έχει σοβαρέψει ). ειναι πραγματικα καμένο το συγκεκριμενο anime...
Metaksas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 για να καταλαβω το dbz super ειναι mini series της ταινιας Dragon Ball Z Battle of Gods
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ειναι πραγματικα καμένο το συγκεκριμενο anime... Σε σύγκριση με το One Punch Man όμως?
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σε σύγκριση με το One Punch Man όμως? δεν ξερω δεν το εχω αγγιξει ακομα αλλα το εχω βαλει στο RSS για να κατεβει μολις επιπλεύσει στην θάλασσα του internet. =] επισης το manga του me and the devil blues ειναι καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα