crosta Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΧΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 4500 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΤΟ 4ΜΗΝΟ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΕΙΧΑ ΤΙΜΕΣ 0,078ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ 0,11ΜΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΡΗΣΗ 486 ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ 1280 ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΩΣΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 01/04/2022.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟEXCEL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
glamor Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Καλημέρα Δεν χρειάζεται να γράφεις κεφαλαία διότι είναι σαν να φωνάζεις .. Πας σε αυτό το τοπικ για φρεσκαριμα για το τι παίζει σήμερα στην αγορά ενέργειας.
crosta Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Καλημέρα δεν το είχα σκεφθεί ποτέ έτσι για τα κεφαλαία ευχαριστώ πολύ.😁
AimiliaMi Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Είμαι κι εγώ από αυτούς που είναι από Σεπτέμβριο 2021 στη Volterra με Γ1Ν και χρεώσεις 0,11 ημέρας και 0.789 νύχτας, συν 10% έκπτωση συνέπειας. Δεν μου έχει έρθει ραβασάκι ακόμα. Το θέμα είναι πως στους όρους του συμβολαίου αναφέρει πως εάν υπάρχουν αντιφατικές διατάξεις μεταξύ γενικών και ειδικών όρων, υπερισχύουν οι ειδικοί. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, αναφέρονταν 2 ειδικοί όροι, βλ. συνημμένο. Τελικά τι ισχύει? Αν τελικά μπορούν να αλλάξουν τον τιμοκατάλογο μονομερώς, ποιο το νόημα των ειδικών όρων? Μπορώ να το κυνηγήσω νομικά? Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να δικαιωθω? FORM.085-58_ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_V1_V1N_110_ΟΙΚΙΑΚΟ_0.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις