Ducatista Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω υπάρχει γενικά θεμα για την συντήρηση του κηπου μας και ειδικότερα για τα κυπαρίσσια μιας που η που δεν υπάρχει σωστή συντήρηση η που οι άνθρωποι που συντηρούν δεν έχουν αρκετές γνώσεις σε αυτό.. πάντα είχα θέματα και άλλαξα διαφορά κωνοφορα τον τελευταιο καιρο παλευω με τις τουγιες πήρα για δοκιμή 10 γύρω στο 1.50 και ιδανικά θελω άλλες 50 για να καλύψω μέρος απο τον κήπο μου.. τώρα τι γίνεται έρχεται κάθε μήνα κηπουρός που βλέπει και ψεκάζει κλπ τα δεντράκια για να δουμε αν τελικά μπορώ να τα έχω και εδω και 5 μήνες που τα έβαλα πάντα κάποιο θέμα βγάζουν βέβαια το προσπαθώ με τα ψεκασματα κλπ τωρα άρχισαν να παίρνουν ένα καφέ χρώμα αλλά όχι σαν να πάνε να ξεραθουν (νομίζω βεβαια) έχει κανείς ανάλογα προβληματα;;; Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από Ducatista
niktac Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Αν το καφέ χρώμα είναι το από μέσα προς τα έξω είναι θέμα ποτίσματος. Γενικά Ολα αυτά τα είδη δεν θέλουν πολύ νερό. Καθόλου το, χειμώνα Και ελάχιστα το καλοκαίρι
Ducatista Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, niktac είπε Αν το καφέ χρώμα είναι το από μέσα προς τα έξω είναι θέμα ποτίσματος. Γενικά Ολα αυτά τα είδη δεν θέλουν πολύ νερό. Καθόλου το, χειμώνα Και ελάχιστα το καλοκαίρι Έδωσα παραγγελία να νου στείλουν φωτο 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα