Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , προσπαθώ να παραγγείλω ενα ανταλλακτικό απο ΕBAY και υπάρχει μόνο απο δυο πωλητές ωστόσο και στους δυο οταν προσπαθω να το πληρώσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα We are sorry, but the item you selected may not be purchased due to seller shipping restrictions or due to country-specific import/export or other relevant restrictions.{e108388-778910x}. 

έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει \?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, msci είπε

Καλησπέρα , προσπαθώ να παραγγείλω ενα ανταλλακτικό απο ΕBAY και υπάρχει μόνο απο δυο πωλητές ωστόσο και στους δυο οταν προσπαθω να το πληρώσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα We are sorry, but the item you selected may not be purchased due to seller shipping restrictions or due to country-specific import/export or other relevant restrictions.{e108388-778910x}. 

Έχεις διαβάσει τι λέει το μήνυμα που λαμβάνεις?

Μπορείς να αντιληφθείς την αιτία?

Χωρίς λινκ  αυτό που εγώ φαντάζομαι είναι πως είναι από χώρα πιθανόν εκτός ΕΕ και στις πληροφορίες θα το λέει και ξεκάθαρα σε ποιες χώρες κάνουν αποστολή...

Μφχ

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, msci είπε

Με απλά λόγια σου λεει ότι δεν στέλνουν Ελλάδα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, msci είπε

Γιατί σου ειπαν

Αλλα να λες και ευτυχώς που δεν δέχτηκε την πληρωμη, γιατι θα επαιρνες πισω τα λεφτα σου στην καλύτερη σε ενα μηνα, αν τα έπαιρνες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρωτησα τον πωλητή και μου είπε ότι δε το ελέγχει αυτός και είναι κάτι που έχει κάνει η ebay. 

Δημοσ.

τι θελεις να φερεις αν επιτρεπεται, γιατι καποια πραγματα εχουν περιορισμους.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...