Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινδυνεύοντας να ρίξω επικίνδυνα το επίπεδο του forum βραδιάτικα, θα ήθελα, αν κάποιος έχει τη δική μου λόξα, να μου προτείνει καμιά πομάδα, πηλό,  μιας και βρίσκομαι σε ανζήτηση επόμενου προιόντος. 

χοντας το κλασικό μαλλί που έχει μάκρος στα πάνω και σβήσιμο μέχρι  shaver  στις άκρες και φτιάχνοντας   slick back,  γυρνάω δηλαδή τα μαλλιά προς τα πίσω κι ελαφρώς  προς τη μια πλευρά,  ψάχνομαι και δοκιμάζω  καμιά πομάδα, κανέναν πηλό να μου τα κρατάει και να τα στρώνει. 

Έχω δοκιμάσει την μπλέ  και την πράσινη της  reuzel. Η δεύτερη ήταν φανταστική, δεν στέγνωνε καθόλου, έδινε στο δικό μου μαλλί ωραία λάμψη, ωστόσο σου έβγαζε την ψυχή να την βγάλεις απ το μαλλι στο λούσιμο (oil based  γαρ), η μπλέ έχει πολύ καλό κράτημα, στρώνει ωραία το μαλλί, ωστόσο σκληραίνει ελαφρώς σαν τζελ, δεν μείνει τόσο μαλακή κι εύπλαστη όπως η πράσινη, ωστόσο  . Βγαίνει πανεύκολα απ τα μαλλιά μιας κι είναι υδατοδιαλυτή. 

Αν έχετε δοκιμάσει κανένα καλό προιόν, πομάδα, πηλό που να σας ευχαρίστησε, να δίνει  κράτημα χωρίς να κοκαλώνει το μαλλί,  ρίξτε μια πρόταση κι εδώ, να μένει και στο αρχείο. 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

Φίλε δεν κατάλαβα ούτε το 1/3 από όσα έγραψες, αλλά κατάλαβα ότι σου αρέσει κάτι oil based που σε δυσκολεύει στο ξέβγαλμα, δοκίμασε πριν λουστείς με νερό να περάσεις τα μαλλιά γαρυφαλέλαιο ώστε να μείνεις με το προϊόν που προτιμάς.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικά σαμπουάν για να βγαίνει το προϊόν από τα μαλλιά.

Οι ομάδες που ανέφερες είναι όλες γυαλιστερές; Σε ματ έχεις δοκιμάσει;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, stormrain είπε

Uppercut Deluxe Pomade υδατοδιαλυτη και γυαλιστερη με καλό κρατημα. Thank me later.

Αυτη και την reuzel την κιτρινη φανταστικο αρωμα. Εγω για να μην συνηθιζει το μαλλι και κανει κακο τις παω ενναλαξ. Μην κολλαμε σε ενα προιον .

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lucifer είπε

Φίλε δεν κατάλαβα ούτε το 1/3 από όσα έγραψες, αλλά κατάλαβα ότι σου αρέσει κάτι oil based που σε δυσκολεύει στο ξέβγαλμα, δοκίμασε πριν λουστείς με νερό να περάσεις τα μαλλιά γαρυφαλέλαιο ώστε να μείνεις με το προϊόν που προτιμάς.

Αυτό δεν μυρίζει οδοντιατρείο;

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ αυτή, μια χαρά είναι με καλό κράτημα, αλλά θα τσεκάρω και κάποιες προτάσεις παραπάνω.

Γενικά όταν βρω κάποια που μου κάνει, δύσκολα αλλάζω

• Confused 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, tzotzo είπε

Υπάρχουν ειδικά σαμπουάν για να βγαίνει το προϊόν από τα μαλλιά.

Οι ομάδες που ανέφερες είναι όλες γυαλιστερές; Σε ματ έχεις δοκιμάσει;

Όχι σε ματ δεν έχω τσεκάρει κάτι ειν η αλήθεια, έχεις καμιά καλή πρόταση εκεί; Επίσης, αν έχεις κανένα σαμπουάν πράγματι εξειδικευμένο, που ν αφαιρεί της oil based  με 1 2 περάσματα, θα ήταν πολύ χρήσιμη η πρότασή σου..

Ευχαριστώ!!

6 ώρες πριν, karapro είπε

Από πομάδα την Morgan's την ασημί, από πηλό tailors

Της morgan τις  πομάδες τις καλοβλέπω κι εγώ, έχεις δοκιμάσει κι άλλες ωστε να μας πεις γνώμη συυγκριτικά; Επίσης, έχω διαβάσει  για τον πηλό της taylors, οτι είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο, αλλα δεν τον βρίσκω πουθενά, τον παίρνεις απο κάπου  online;  

Επίσης, ένας χαμός, με απίστευτες κριτικές και συνεχής προτάσεις, γίνεται για τις πομάδες της lockharts, κάτι  goon grease,  κάτι άλλες υδατοδιαλυτές θεωρητικά πολύ υψηλού επίπέδου... 

Αν έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει, αλλιώς θα το κάνω εγώ και θα επανέλθω!!

Ευχαριστώ πολύ! 

• Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Όχι σε ματ δεν έχω τσεκάρει κάτι ειν η αλήθεια, έχεις καμιά καλή πρόταση εκεί;

Σε ματ εχω να προτεινω την Layrite Cement Clay και την Reuzel την ασπρη με τα μπλε γραμματα. Ειδικα η Layrite εχει τρομερο φινιρισμα και κρατημα.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/17455767/Sebastian-Professional-The-Multi-tasker-3-In-1-Hair-Beard-And-Body-Wash-1000ml.html

Αυτο βγαζει ολες τις  υδατοδιαλυτες πομαδες. Ολα σε 1.

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Σε ματ εχω να προτεινω την Layrite Cement Clay και την Reuzel την ασπρη με τα μπλε γραμματα. Ειδικα η Layrite εχει τρομερο φινιρισμα και κρατημα.

Την layrite την εχω δοκιμασει μια φορα δεν βγαινει ευκολα .  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...