Προς το περιεχόμενο

Devolo Magic 2 Wi-Fi 6 Mesh (Multiroom Kit) Review


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 ώρες πριν, Semper Regant είπε

Με ενδιαφέρει αλλά πόσο εύκολα βρίσκεις μάστορα να σου περάσει το CAT5 μέσα από τον τοίχο; Γιατί το να φαίνεται εξωτερικά το καλώδιο δεν είναι επιλογή για πολλούς.

Τον μαστορα θα τον βρεις.....ειναι το μονο ευκολο!!! Αυτο που πρεπει να διπλο-τριπλο-ισως και τετραπλο- σκεφτεις...ειναι η διαδικασια στην οποια θα μπεις(σκαψιμο τοιχων, περασμα καλωδιων, σοφαντισμα των τοιχων, τριψιμο, βαψιμο, σκονες μεσα στο σπιτι, καθαρισμος κτλπ) συν τα χρηματα που θα δωσεις τα οποια ειναι στην ξεφτυλα της ξεφtυλας 200€ ισως μια λυση power line και οχι απαραιτητα αυτη στο αρθρο, να ειναι καλυτερη λυση....
Και αυτο....αν το σπιτι ειναι δικο σου!
Αν νοικιαζεις....κλαφτα Χαραλαμπε! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις που έχει κάποιος. 

  • Σίγουρα το παραπάνω άρθρο είναι απλά μια παρουσίαση και δεν περιέχει κανένα τεστ να μας περιγράφει την εμπειρία του 
  • Όπου μπορείς να περάσεις καλώδιο περνάς καλώδιο όμως σε μια οικογένεια το WiFi είναι σημαντικό καθώς για πλάκα σε ένα σπίτι πλέον έχουμε 15 συσκευές που θέλουν internet. 
  • Στο εξωτερικό υπάρχουν αναφορές για υπερθερμάνσεις και μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ από δική μου αγορά ή οποία επιστράφηκε. 
  • Devolo σαν powerline technology είναι κορυφαία. Προσωπικά σε πολυκατοικία από τον 4ο όροφο στο υπόγειο (αποθήκη) με Devolo Magic 2 έχω ~ σταθερά 300/500 Mbps
  • WiFi Mesh δεν είναι φθηνό και πάλι ανάλογα τις απαιτήσεις που έχεις. Προσωπική εμπειρία για σπίτι (της μητέρας μου μονοκατοικία σε τρία επίπεδα)  με μεσαίες απαιτήσεις TP Link Deco M5 απροβλημάτιστα και όπου τα έχω προτείνει σε δυο φίλους σε διαμέρισμα έχουν μείνει έκπληκτοι. 
  •  WiFi Mesh στο σπίτι μου διαμέρισμα AVM Fritz 7530AX με δυο 2400 δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θα κοιτάξω να τα αλλάξω κάποια στιγμή μάλλον με Netgear, Asus or TP Link αλλά τις κορυφαίες σειρές τους αλλά μιλάμε για ακριβές λύσεις. 
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...