stathisoeo Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπερα! Απο που θα μπορουσα να προμηθευτω κερματα του €; εχω κουραστει να ψαχνω σε διαφορα μαγαζια και να παρακαλαω. σε καποια τραπεζα γινεται μηπως;
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Πόσα θέλετε και για τι χρήση; Π.χ. έχετε κατάστημα και θέλετε ανά διαστήματα να προμηθεύεστε; 1
stathisoeo Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 ναι θα ηθελα γυρω στα 150€ την εβδομαδα
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Σε τράπεζα λογικά. Τα καταστήματα τα θέλουν για να τα δίνουν ρέστα. 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, stathisoeo είπε Καλησπερα! Απο που θα μπορουσα να προμηθευτω κερματα του €; εχω κουραστει να ψαχνω σε διαφορα μαγαζια και να παρακαλαω. σε καποια τραπεζα γινεται μηπως; Σε τραπεζα. Για τετοιο ποσο ισως εισαι οκ, αλλιως θα σου πουν για παραγγελια. Ειδικα αν γνωστος σε καποιο καταστημα, θα γινει ευκολα.
stathisoeo Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε εκκλησία. δεν το ειχα σκεφτει αυτο.καλο
StamTheMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε εκκλησία. 1 ώρα πριν, stathisoeo είπε δεν το ειχα σκεφτει αυτο.καλο Αυτοι δε βοηθανε τσαμπα,θα πρεπει να πληρωσεις και φορο. 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stathisoeo είπε τι εννοειτε παραγγελια;;; Δεν εχουν πλεον οι τραπεζες μεγαλη ποσοτητα σε κερματα, αφου και γκισε εξυπηρετουν θεωρητικα για ποσα ανω των 1000. Οποτε τα παραγγελνουν για να ερθουν στο καταστημα τους. Μια συγκεκριμενη περιοδο/τον χρονο στην περιοχη μου(προ κοβιντ), λογω τοπικης εκδηλωσης, εκανα παραγγελια 2 χ 400 ευρω κερματα για παραλαβη 2 διαφορετικες μερες. Πηγαινε ρωτα στο καταστημα τραπεζας που εισαι πελατης. Για 150 ευρω ισως και να μπορουν να σε εξυπηρετησουν αμεσα. Αλλη λυση ειναι απο προμηθευτες περιπτερων. Συνηθως εχουν και αυτοι κερματα. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από SabotazNic 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αυτοι δε βοηθανε τσαμπα,θα πρεπει να πληρωσεις και φορο. Πας ανάβεις κεράκι, σκας ένα κατοστάευρο, και κάνεις το σταυρό σου για το πόσα κέρματα θα σου δώσουν
tigergreg Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Σε εκκλησια ερημικη τα παιρνεις και τζαμπα....😂🤩🤣
Kostasspil Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 8 hours ago, SabotazNic said: Αλλη λυση ειναι απο προμηθευτες περιπτερων. Συνηθως εχουν και αυτοι κερματα. Ναι αλλά κι αυτοί τα ψάχνουν. Γενικά όσο υπάρχουν άτομα που πληρώνουν 2€ με 50ρικο, όλοι θα ψάχνουνε κέρματα 2
petran91 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, stathisoeo είπε Καλησπερα! Απο που θα μπορουσα να προμηθευτω κερματα του €; εχω κουραστει να ψαχνω σε διαφορα μαγαζια και να παρακαλαω. σε καποια τραπεζα γινεται μηπως; Δοκίμασε σε κάποιο προποτζίδικο κοντά σου. 1
ekrepali Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, petran91 είπε Δοκίμασε σε κάποιο προποτζίδικο κοντά σου. Μια φορά είχα πάει τράπεζα και μου έδωσαν 50 ευρώ 20λεπτα σε μασούρια τυλιγμένα με χαρτιά του Τζόκερ. Όντως οι προποτζηδες εχουν αρκετά για ξεφόρτωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα