frequent Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 ειμαι 20 χρονια στο insomnia και κατα περιοδους αγοραζω hardware για frankenstein pc δικα μου και φιλων, τα τελευταια 2 χρονια ομως οι αγγελιες ειναι τελειως παραλογες και δεν μιλαω για καρτες γραφικων. Επεξεργαστες 5 ετων σε τριψηφια νουμερα, παλιες motherboard σε τιμη λιανικης ημερας αγορας, cpu 2-3ετιας σε τιμη νεου skroutz, ηχεια χρησιμοποιημενα σε τιμη ψηλοτερη απο νεου και παντα με επισημανση οχι παζαρια - θα σε downvote, θα σε κλεισω κλπ. κριμα γιατι ηταν μια φτηνη λυση να δωσω ζωη σε παλια pc με μικρα upgrades αλλα τωρα συμφερει περισσοτερο να αγορασω καινουργια 1 1
Bomber-21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Τα πάντα έχουν ακριβύνει δυστυχώς. Από καρφίτσες μέχρι αυτοκίνητα.
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Η λογική του όποιο κορόιδο βρεθεί και ότι αρπάξουμε 7
filip123go Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, frequent είπε ειμαι 20 χρονια στο insomnia και κατα περιοδους αγοραζω hardware για frankenstein pc δικα μου και φιλων, τα τελευταια 2 χρονια ομως οι αγγελιες ειναι τελειως παραλογες και δεν μιλαω για καρτες γραφικων. Επεξεργαστες 5 ετων σε τριψηφια νουμερα, παλιες motherboard σε τιμη λιανικης ημερας αγορας, cpu 2-3ετιας σε τιμη νεου skroutz, ηχεια χρησιμοποιημενα σε τιμη ψηλοτερη απο νεου και παντα με επισημανση οχι παζαρια - θα σε downvote, θα σε κλεισω κλπ. κριμα γιατι ηταν μια φτηνη λυση να δωσω ζωη σε παλια pc με μικρα upgrades αλλα τωρα συμφερει περισσοτερο να αγορασω καινουργια Ισχύει, το έχω παρατηρήσει και εγώ . Οι τιμές είναι 20-30% πιο ακριβές από το facebook marketplace. Πραγματικά δεν αξίζει να αγοράσεις used σε αυτες τις τιμές. Περίμενε έναν μήνα ακόμα, να μαζέψεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρεις καινούριο.. Φυσικά ο καθένας όσο θέλει πουλάει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τα αγοράσουμε κ όλας. Και πριν αρχίσετε το κράξιμο για το fb marketplace, εγώ μέχρι και αυτοκίνητο έχω αγοράσει απο εκεί μέσα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Λίγο προστεκτικοί αν είστε, δεν πρόκειται να σας κλέψει κανένας. Τώρα αν δείτε "προσφορά" iphone 16 max pro ultra plus στα 220 εύρω , γιατί ο άλλος φεύγει εξωτερικό και θέλει τα λεφτά , ε, είστε άξιοι της μοίρας σας. 3
Manolo7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η λογική του όποιο κορόιδο βρεθεί και ότι αρπάξουμε Αυτό ακριβώς. Όσο υπάρχουν κοροιδα θα υπάρχουν και αυτοί. Εδώ γνωστός μου έβαλε αυτοκίνητο στο καρ 8.5-9κ που αντικειμενικά έχει αξία κοντά στις 7 χιλιάδες και πάλι κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο να πάνε να το δουν.. 1
filip123go Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η λογική του όποιο κορόιδο βρεθεί και ότι αρπάξουμε Καλα και εσύ τι περίμενες μέσα στο Insonmia, να κάνουν business plan πενταετίας ; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από filip123go
Προτεινόμενες αναρτήσεις