Bitbit Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ολόκληρο θέμα το κάναμε. Αν είναι όντως 5000€ και δεν ήταν τυχαίο νούμερο τζάμπα ασχολούμαστε. Πας 5 μέρες σε ένα ατμ και κάνεις ανάληψη. Αν και νομίζω όλες οι τράπεζες έχουν όριο ανάληψης πάνω από 1000€ (αλλάζει από το e-banking). Η eurobank πχ έχει 2300€. Κοίταξε το καλύτερα. Αλλά και στο γκισέ να πας και να σε ρωτήσουν, τους δίνεις μια απάντηση και τέλος. Δε θα αρνηθούν. Εκτός αν είναι τόσο μεγάλο το ποσό και πρέπει να τους ενημερώσεις νωρίτερα 1
N3M3SiS Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για μετρητά στο χέρι, αν ειναι μεγάλο το ποσό πρεπει να τους ειδοποιησεις απο πριν, για να υπάρχει διαθέσιμο στα ταμεία τους. Αν προκειται για τραπεζική επιταγή δεν χρειάζεται ενημέρωση. Τωρα τα 5 χιλιάρικα δεν είναι ποσό που δεν θα έχουν επι τόπου διαθέσιμο, οποτε απλά πας στο γκισέ και εισπράττεις. Έχω την εντύπωση οτι το ενυπόγραφο χαρτί του σκοπού των χρημάτων ειναι για αναλήψεις άνω των 10Κ, αλλά δεν ειμαι 100% σιγουρος, ούτε ξερω αν αλλάζει απο τράπεζα σε τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση, συμπληρώνοντας απλα ενα "για προσωπικά έξοδα" είσαι εντάξει. Ακόμα θυμάμαι συζήτηση με την ταμεία και την διευθύντρια που τους λέω για αγορά ακινήτου και ήθελαν να του πάω μέχρι και το συμβόλαιο του σπιτιού. Πως θα σας το φέρω λεω ρε παιδιά το συμβόλαιο αμα δε μου δώσετε πρώτα τα χρήματα για να το αγοράσω. Καλα λέει εντάξει, αλλα θα μας το φέρετε μετά. Δε σας φέρνω λεω τίποτα μετά, δικά μου ειναι τα λεφτά και δεν θα σας δώσω λογαριασμό τι θα τα κάνω. Μα πρέπει και εμείς να δηλώσουμε στην ΑΑΔΕ τον λόγο που κάνετε την ανάληψη. Ωραία λέω φερε μου να γράψω για προσωπικά έξοδα. Μα δε γίνεται μου απαντάει, τωρα μας το είπατε οτι είναι για αγορά ακινήτου. Ο,τι νάναι οι άνθρωποι. Τελικά την έκανα τη δουλειά μου και πήρανε τα @@ μου, άλλα είχαν πολύ πλάκα οι στιχομυθίες. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από N3M3SiS 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Να σε ρωτησουν που τα βργκες αν πας για καταθεση ειναι πολυ πιο πιθανο απο το αν πας για αναληψη μεγαλου ποσου
lector Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί μπορεί να είσαι θύμα απατεώνων. Αν εχεις λεφτα σε τραπεζα εισαι ηδη θυμα απατεωνων. 1
Pwpwpw Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και να σε ρωτησουν δινεις μια εντελως τυπικη απαντηση και στα δινουν, αν ειναι μεγαλο το ποσο ενημερωνεις τηλεφωνικα απο την προηγουμενη μερα να εχουν αποθεμα στα ταμεια. Η καταθεση ενος μεγαλου ποσου θα μπορουσε να ειναι προβλημα γιατι θα σου ζητουσαν να δικαιολογησεις την ευρεση του ποσου. Η αναληψη μεγαλου ποσου που ηδη υπαρχει σε καποιο τραπεζικο λογαριασμο δεν ειναι προβλημα και ουτε χρειαζεται να δικαιολογησεις το παραμικρο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από Pwpwpw
motox Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις το ποσο που θέλω να πάρω είναι 10κ τα θέλω στο χέρι όμως όποτε θα πάρω τηλ να μου τα έχουν έτοιμα να πάω να τα πάρω. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από motox 1
xp-user Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δεν χρειαζετε να δωσεις καμια απαντηση τι θα κανεις τα λεφτα σου Αν ειναι μεγαλο ποσο πρεπει να τους ειδοποιησεις για το ποσο Οταν κανεις καταθεση πανω απο 10,000 πρεπει να πεις απο που ειναι
vagos789 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, xp-user είπε Δεν χρειαζετε να δωσεις καμια απαντηση τι θα κανεις τα λεφτα σου Θα γινει ερωτηση και πρεπει να δωθει μια απαντηση Αναλογα με την απαντηση θα υπαρξουν οι αναλογες ενεργειες ή μη ενεργειες Γι αυτο μην δινετε ουτε παρανοικες ουτε εριστικες απαντησεις ("τι σε νοιαζει εσενα μπαρμπα") και σιγουρα οχι παρανομες απαντησεις του στυλ θελω να δωσω "μαυρα" για αγορα ή φακελακι
MikeJ Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Είναι και λίγο θέμα καταστήματος και οδηγιών που έχουν δοθεί από τον διευθυντή ανάλογα με το τι νούμερα μάλλον θέλει να παρουσιάζει στους ανωτέρους του. Για παράδειγμα γνωστή μου σήκωσε πρόσφατα 18 χιλ χωρίς να έχει ραντεβού ή να έχει ειδοποιήσει και ούτε την ρώτησαν τι τα θέλει κλπ. Αντίθετα σε άλλο γνωστό μου σε διαφορετικό υποκατάστημα της ίδιας όμως τράπεζας, του είχαν κάνει απίστευτη μανούρα (δε γίνεται τόσο πολλά, φέρε μας χαρτούρες, δικαιολογητικά κλπ) για ένα ποσό γύρω στα 6 χιλ και ο άνθρωπος ήταν σε άλλη πόλη με σκοπό την αγορά αυτοκινήτου και τα χρειαζόταν άμεσα. Τελικά χρειάστηκε να μιλήσει με το διευθυντή αλλά και να βάλει "γνωστή" του διευθύντρια σε άλλο υποκατάστημα να πάρει ένα τηλέφωνο για να βγάλει τα λεφτά του.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Το θέμα δεν ειναι τι απάντηση θα δώσεις! Το θεμα ειναι οτι σε αναγκαζουν να δωσεις μια απάντηση για να πάρεις τα λεφτά σου ή να καταθέσεις κάποια και η οποία καταγράφεται στα συστήματα τους μέχρι δευτέρας παρουσίας. Επίσης δεν ξερω αυριο μεθαύριο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτη την δήλωση. Εγώ τελευταία επέλεξα να παω καμια δεκαρια φορές στο ατμ απο το ταμείο για τον παραπάνω λογο
Kikhnt Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλησπέρα θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος... Στην εθνική ποιο είναι το ανώτερο ποσό που μπορείς να βγάλεις από ΑΤΜ ;;; Και αν χρωστάς πχ σε eurobank μπορεί να σου τραβήξει χρήματα αν έχεις σε άλλη τράπεζα πχ εθνική;;
vagos789 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Kikhnt είπε αν χρωστάς πχ σε eurobank μπορεί να σου τραβήξει χρήματα αν έχεις σε άλλη τράπεζα πχ εθνική;; Η μονολεκτικη απαντηση ειναι : οχι Τωρα αν αυτα τα χρηματα τα διεκδικει η eurobank με ενδικα μεσα,εχει τελεσιδικησει κτλ , τοτε η απαντηση μπορει να ειναι και ναι υπο προϋποθεσεις.
Kikhnt Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, vagos789 είπε Η μονολεκτικη απαντηση ειναι : οχι Τωρα αν αυτα τα χρηματα τα διεκδικει η eurobank με ενδικα μεσα,εχει τελεσιδικησει κτλ , τοτε η απαντηση μπορει να ειναι και ναι υπο προϋποθεσεις. Ένδικα μέσα εννοείς δικαστήριο;; Γνωρίζεις κάτι για όριο ανάληψης την ημέρα;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Kikhnt είπε Ένδικα μέσα εννοείς δικαστήριο;; Γνωρίζεις κάτι για όριο ανάληψης την ημέρα; Οσο λεει η εφαρμογη σου στο κινητο σου και την οποια μπορεις να αλλάξεις, όχι όμως πάνω απο 3000€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα