Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια. ειχα προσθεσει το hackchi μεσα στο 2020, κ μεσω αυτου ειχα περασει καμποσα παιχνιδια στο NES mini Μου. χθες, σηνυδητοποιησα πως μου λειπουν αρκετα καλα παιχνιδια της παιδικης μου ηλικιας, και με επιασε μια τρελα να τα περασω κ αυτα. κατεβασα  και εγκατεστησα την πιο προσφατη εκδοση του hackchi, αλλα οταν συνδεω τη κονσολα με το προγραμμα, και παω να συγχρονισω τα νεα παιχνιδια με την κονσολα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

YOUR SYSTEM'S CUSTOM KERNEL IS OUT OF DATE AND REQUIRES A REFLASH BEFORE YOU Can USE THIS PROGRAM. WOULD YOU LIKE TO FLASH THE CUSTOM KERNEL NOW?

Παταω YES, ξεκιναει μια διαδικασια κανονικα, φορτωνει η μπαρα, και στο 14% κολλαει και μου βγαζει το παρακατω Μηνυμα της εικονας, και φορτωνει χωρις να γινεται τιποτα. σας παρακαλω, εχει καποιος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα; Και αν ναι, καταφερε να το λυσει; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

https://ibb.co/wW7ZnQD

Επεξ/σία από Obiwan88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερω κι εγω?  να πατησω το reset δηλαδη; ας το δοκιμασω σε λιγο που θα παω σπιτι. Καποιος αλλος μηπως το χει αντιμετωπισει; λιγο το ψαξα στο ιντερνετ αλλα λυση δεν ειδα. βεβαια ξαναλεω,λιγο το ψαξα, αλλα πιο πολυ εμπιστευομαι ατομα απο εδω για να μαι ειλικρινης.εχω βοηθηθει στο παρελθον αρκετες φορες σεδιαφορα θεματα.

Επεξ/σία από Obiwan88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπουρδες. δεν εγινε τιποτα με το reset. δοκιμασα κ το καλωδιο του ρευματος να βγαλω απο πισω για μερικα  δευτερολεπτα. κ το ξαναεβαλα. τιποτα. εχω αρχισει να απογοητευομαι. γιατι αραγε να χει μπερδεψει τοσο πολυ το πραγμα;;;;; υποτιθεται με τις αναβαμισεις των εκδωσεων καλυτερευουν τα πραγματα, τι να πω. δοκιμασα κ αυτο: απεγκατεστησα την νεοτερη εκδοση, κ ξανα κατεβασα-εγκατεστησα την παλια, με την οποια ειχα βλαει τα παιχνιδια μεσα στο mini μου, το 2020. τιποτα. :( εχω σκασει.

Επεξ/σία από Obiwan88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό τι σημαίνει;

Αναφορά σε κείμενο

Step 2 - Flashing The Custom Kernel.

• Open Hakchi.exe if you haven't already

• Plug in NES or SNES Console (don't power it on yet)

• Click "Kernel" and then "Flash Custom Kernel" inside Hakchi.

Hakchi will ask you to yet again hold the "RESET" button and power on your console keeping the "RESET" button held until you see the bar start to move.

NOTE: If you get any kind of error here, be sure to try and do it again first, if that doesn't work, change USB slots on your PC.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Δε ξέρω. Πάντως δοκίμασα να περάσω περάσω τη παλιά έκδοση του hackchi κ ενώ δεν μπορώ να συγχρονίσω να παιχνίδια με το NES mini (όπως γράφω παραπάνω), δοκίμασα να κάνω το ίδιο με Τo SNES mini, κ η δουλειά έγινε. Περαστηκαν κανονικά τα καινούρια παιχνίδια. Τι να πω! Μάλλον δεν υπάρχει καμία λύση για το NES mini. Για να μην απαντάει κ κάνεις εδώ, είμαι σχεδόν σίγουρος πως ισχύει αυτό. Έλεος ρε γαμωτο. Πράγματικα μια απ τις λίγες φορές που το update ενός software, μου δημιουργεί ανεπανόρθωτα προβλήματα. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...