Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Nightography αποτυπώνουν τα graffiti του Fat Cap Sprays στο 3ο επεισόδιο της καμπάνιας “Night in the New Light”


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

samsung.jpg.52f13fd95036cb0bfca9cb6812f1ebbe.jpg

Η νέα καμπάνια της Samsung Night in the New Light ρίχνει φως στον κόσμο της νυχτερινής φωτογραφίας, προσεγγίζοντας την τέχνη του street art, μέσα από τα μάτια του δημοφιλούς καλλιτέχνη Fat Cap Sprays. Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα επεισόδια που κυκλοφορούν εβδομαδιαία, παρουσιάζοντας μερικές νέες νυχτερινές δημιουργίες από τον καλλιτέχνη graffiti και TikTok star, Fat Cap Sprays. Ο street artist και σταρ του TikTok, ο Fat Cap Sprays συμπράττει με τη Samsung την ανάδειξη του Nightography, δηλαδή των προηγμένων δυνατοτήτων νυχτερινής φωτογραφίας που ενσωματώνεται στη νέα σειρά συσκευών Samsung Galaxy S22.

Χθες, κυκλοφόρησε το τρίτο, κατά σειρά, επεισόδιο με τίτλο «From Transitional to Permanent» που αναφέρεται στην προσωρινότητα της τέχνης του street art, ενός μέσου καλλιτεχνικής έκφρασης με μικρή διάρκεια στο χρόνο. Κι όμως, χάρη στο φακό του Samsung Galaxy S22 Ultra και το Nightography, τα έργα του Fat Cap Sprays αποτυπώνονται με ακρίβεια και ιδανικό φωτισμό, ενώ διατηρούνται αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις και τα ερεθίσματα που εξάπτουν τη φαντασία.

Με τη βοήθεια του Samsung Galaxy S22 Ultra και του Nightography για φανταστικές νυχτερινές λήψεις, πλέον ο Fat Cap Sprays μπορεί να αποτυπώσει κάθε στιγμή δημιουργίας του, από την αρχή μέχρι το τέλος, στα σκοτεινά δρομάκια του νυχτερινού Λονδίνου, δίνοντας ζωή στα άλλοτε μουντά αστικά μέρη. Όπως δηλώνει και ο ίδιος, «λατρεύω να βάζω χρώμα στα βαρετά και μη ελκυστικά σημεία της πόλης, τα οποία κανείς δεν θα κοιτούσε περνώντας από μπροστά τους». Και φυσικά, με τη βοήθεια της νέας ναυαρχίδας της Samsung, S22 Ultra, ο καλλιτέχνης μπορεί να αναδείξει το τελικό αποτέλεσμα του έργου του, βγάζοντας τις καλύτερες νυχτερινές λήψεις που θα «παγώσουν» στο χρόνο αυτή τη σημαντική στιγμή δημιουργίας.

Ο Fat Cap Sprays αξιοποίησε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες του Samsung Galaxy S22 Ultra. Χάρη στην εκπληκτική οθόνη και τη γραφίδα S Pen, μπορούσε πλέον να προσχεδιάζει τα έργα του πριν προχωρήσει στην τελική δημιουργία. Το S22 Ultra αποτέλεσε βασικό σύμμαχο του καλλιτέχνη καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι του έδωσε την ευκαιρία, για πρώτη φορά, να ζωγραφίσει στο σκοτάδι. «Μέχρι σήμερα, δεν είχα τη δυνατότητα να αποτυπώσω τις λαμπερές μου νυχτερινές δημιουργίες. Με το S22 Ultra, μπορώ πλέον να το κάνω».

Το Nightography σε ολόκληρη την σειρά S22 επιτρέπει τη λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας από την μπροστινή και την πίσω κάμερα, χωρίς να έχει σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα.

Δείτε το τρίτο.

  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...