Προς το περιεχόμενο

Διοίκηση Μονάδων Υγείας ποιο απο τα δυο ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , εργαζομαι στον τομεα της υγειας  σε ιδιωτικο νοσοκομειο. σκεφτομαι γενικα μηπως παρακολουθουσα ενα προγραμμα ¨σπουδων΄΄ - σεμιναριο  στην διοικηση μοναδων υγειας ωστε μηπως στην πορεια μου δωθει η ευκαιρια της εξελιξης και ισως με βοηθησει επαγγελματικα. 

Για προγραμμα μαστερ δεν με παιρνει οικονομικα  οποτε εχω βρει δυο προγραμματα του καποδιστριακου και της παντειου απλα δεν ξερω τι απο δυο να επιλεξω και με τι κριτηριο.

Η μια επιλογη ειναι του καποδιστριακου οτι ειναι απλα οικονομικοτερο αλλα περα αυτο και τα δυο φαινονται οκ.

πως θα μπορουσα να επιλεξω  , με τι κριτηριο και απο απο τα δυο φαινεται καλυτερο ?

https://e-learning.panteion.gr/programmata/dioikisi-monadon-ygeias?fbclid=IwAR0zEIXKW6TV5RI5VsbA1Wop7_KDk8VNatwvlY6Z76iNTq6HvKbH0_XCDdg

https://elearningekpa.gr/courses/dioikisi-monadon-ygeias-1?fbclid=IwAR191F6YAydUQVmIFJKw8LV6kyckoGHiQhxJcCdOPYZF9qHuO76oalrMboY#course-certificates

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το βασικό σου πτυχίο ποιο είναι και σε τι θέση εργάζεσαι και σε τι στοχεύεις? πρεπει να διευκρινήσεις γιατι αλλιως μιλάμε γενικά κι αόριστα και δε θα βοηθηθείς. το σεμιναριο δεν προσφέρει τιποτα παραπάνω από προσωπικές γνώσεις αν τυχον εισαι διοικητικός υπάλληλος, τα μεταπτυχιακά από την άλλη δινουν μορια για να διοριστείς οταν βγει προκύρηξη ή σαν επιπλέον προσον για προισταμενος τμήματος. Για να γινεις διοικητής νοσοκομείου αυτό που χρειαζεσαι είναι γερό δοντι στο εκάστοτε κυβερνών κόμμα. για να ανελιχθείς στον ιδιωτικό τομέα χρειάζεσαι εκτός από γνωριμίες και αποδοτική δουλειά να ειδικευτείς σε κάτι που λείπει από τον κλάδο σου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...