Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manost είπε

Στην περίπτωση μου μάλλον το email δεν έρχονταν γιατί ήταν βράδυ και δεν ήταν στη δουλειά ο αποστολέας. 🤣🤣🤣

Μου ήρθαν 2 σήμερα το πρωί, με το τελευταίο να λέει ότι η αίτηση μου επεξεργάστηκε επιτυχώς και θα μου πιστωθεί το ποσό.

Ποιός ειπε ότι δεν ήρθε το email; Καμμία καθυστέρηση στην επιβεβαίωση γράφω...μήπως δεν έχεις πιει ακόμη καφέ;

Λέω ότι αυτό που ειπώθηκε πριν, δλδ ότι πρέπει να δηλωθεί το ίδιο email που έχει δηλωθεί στη τράπεζα αλλιώς δεν επιβεβαιώνεται, δεν ισχύει...

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έκανα χθες αίτηση για εμένα και την γυναίκα μου, όλα μπαμ μπαμ κομπλε.

Μένω Σαλαμίνα και νόμιζα επειδή πιάνει Περιφέρεια Νήσων Αττικής θα πάρω 50 ευρώ + 5 για το ηλεκτρονικό.

Αλλά με έχει στα 45 ευρώ (φαντάζομαι 40 + 5) δηλάδη σαν να είμαι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Κατάλαβα κάτι λάθος;

Δημοσ.

Ο σύνδεσμος επιβεβαίωσης δεν είναι έγκυρος ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί

Εβγαλε αυτο το μηνυμα , το email , ειναι σωστο , τι πρεπει να γινει , αν ξερει καποιος

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Αν καποιος δεν κανει αίτηση την μερα που  οριζουν τι γίνεται?

Συμφωνα με αρχικο κειμενο απο 1/5 ξανα ανοιγει η πλατφορμα για ολους ανεξαρτητως ληγοντος αριθμου ΑΦΜ

Δημοσ.

Καλημερα, μπορει καποιος που το εχει κανει να με βοηθησει.. για να παρω την αϋλη καρτα θα πρεπει το κινητο να υποστηριζει NFC; Αν οχι τοτε τι δειχνω στον πρατηριουχο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Κωδικοί SMS και link επιβεβαίωσης email δεν ειναι εγκυρα σε εμένα, μόνιμα errors.

Ακριβώς τα ίδια που χρησιμοποιούνται και στην τράπεζα.

Μάλλον δεν περίμεναν τέτοια επισκεψιμότητα,χαχα

09.58 και η επιβεβαίωση;-)))))

image.png.ee17e8bf67c71a0a6c5fb090482481f3.png

Επεξ/σία από ChrisOnceMore
Update
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, greekparot είπε

Καλημερα, μπορει καποιος που το εχει κανει να με βοηθησει.. για να παρω την αϋλη καρτα θα πρεπει το κινητο να υποστηριζει NFC; Αν οχι τοτε τι δειχνω στον πρατηριουχο;

Ναι θες κινητό με NFC. Το έχουν πει τόσες φορές. Αν δεν έχεις επιλέγεις τραπεζικό λογαριασμό και στα βάζουν εκεί. Το πρατήριο δεν έχει καμία σχέση σε καμία από τις δύο περιπτώσεις, απλά στην πρώτη πληρώνεις με το κινητό όπως σου δίνουν τη δυνατότητα και οι κανονικές κάρτες τραπέζης.

---------------

Εγώ προσωπικά περιμένω να βγει η δική μου κάρτα, για να δω όλη την διαδικασία και να βάλω των γονιών μου στο κινητό μου. Πιστεύω όμως ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από apostolos22
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμενα μου εχει κοκκινο λαθος στοιχεια στον αριθμο πινακιδας - και το εκανα κοπυ παστε και απο τα τελη κυκλοφοριας μην το βαζω λαθος :P

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Εμενα μου εχει κοκκινο λαθος στοιχεια στον αριθμο πινακιδας - και το εκανα κοπυ παστε και απο τα τελη κυκλοφοριας μην το βαζω λαθος :P

Ελληνικούς χαρακτήρες, κεφαλαία, χωρίς κενό. Φαντάζομαι τα έχεις κομπλέ.

Δημοσ.

sms/email επιβεβαίωσης άφαντα (περιμενω ήδη 15')

υποψιάζομαι όταν έρθουν θα είναι άκυρα λόγω παρέλευσης χρόνου εγκυρότητας 😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, theoilia είπε

μέιλ επιβεβαίωσης δεν... Το περιμένω εδώ και μία ώρα 

Σε εμένα ήρθαν 3 μαζεμένα (ενώ πάτησα το κουμπί μια φορά) αλλά το σύστημα συνεχώς πέφτει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε επιλογη μέσω Aplha Bank, έχει έρθει σε κανέναν ενημέρωση απο την τράπεζα για έγκριση κλπ?! Έχει προχωρήσει σε κάποιον πιο κάτω?

image.png.9a091d08755a70043b19016c37559b1c.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...