honeyed_bee Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Winbank λεφτά στο λεπτό! Αλλάζει! Η διαδικασία - Techmaniacs Μπορεί να μου πει κάποιος τον λόγο που για να κάνεις ανάληψη ΛσΛ χρειάζεται πλέον η extra διαδικασία σκαναρίσματος του qr code στο ATM με την εφαρμογή winbank του κινητού του αναλήπτη?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Γιατί όχι; Μπας και προστατευθούν μερικοί που δεν καταλαβαίνουν. Αν το βρίσκεις δύσκολο μπορείς να έχεις την κάρτα σου μαζι 1
koutsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, honeyed_bee είπε Winbank λεφτά στο λεπτό! Αλλάζει! Η διαδικασία - Techmaniacs Μπορεί να μου πει κάποιος τον λόγο που για να κάνεις ανάληψη ΛσΛ χρειάζεται πλέον η extra διαδικασία σκαναρίσματος του qr code στο ATM με την εφαρμογή winbank του κινητού του αναλήπτη? Τι είναι το λσλ?
Hellfire45 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Να σου απαντήσω εγώ για να μπλοκάρουνε scammer που χρησιμοποιούν την υπηρεσία λεφτά στο λεπτο να βουτάνε λεφτά . ( μου έτυχε εμένα στις γιορτές και μου φάγανε 200 ευρώ ) εάν χρειάζεται scanning του qr code πρέπει μέχρι το τέλος τις διαδικασίας πρακτικά να δώσεις την έγκριση σου ) 1
GBorb Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Γινεται μονο για να ξερουν ποιος παιρνει τα λεφτα. Ειναι υποχρεωμενοι πλεον για φορολογικους λογους
ThanosR92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Να κάνω μια ερώτηση; Όταν κάποιος στέλνει έναν κωδικό, στο Mobile App φαίνονται τα στοιχεία αυτού που σήκωσε τα χρήματα από εμένα που του έδωσα τον κωδικό ή φαίνονται τα στοιχεία μου σε εκείνον;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Να κάνω μια ερώτηση; Όταν κάποιος στέλνει έναν κωδικό, στο Mobile App φαίνονται τα στοιχεία αυτού που σήκωσε τα χρήματα από εμένα που του έδωσα τον κωδικό ή φαίνονται τα στοιχεία μου σε εκείνον; Αφού αφορά ανάληψη απο τον κάτοχο του λογαριασμού τότε μονο ο κάτοχος φαίνεται.
ThanosR92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού αφορά ανάληψη απο τον κάτοχο του λογαριασμού τότε μονο ο κάτοχος φαίνεται Άρα αυτός που τα σηκώνει δεν φαίνεται κάπου. Μάλιστα. Θέλει προσοχή... Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε Άρα αυτός που τα σηκώνει δεν φαίνεται κάπου. Μάλιστα. Θέλει προσοχή... Ευχαριστώ. Η υπηρεσία είναι για τον κάτοχο,το ότι καποιοι το χρησιμοποιούν διαφορετικά έχει κινδύνους.Για αυτό και έβαλαν το σκανάρισμα ώστε αυτός που θα παρει τα λεφτά να έχει και το κινητό.
ThanosR92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η υπηρεσία είναι για τον κάτοχο,το ότι καποιοι το χρησιμοποιούν διαφορετικά έχει κινδύνους.Για αυτό και έβαλαν το σκανάρισμα ώστε αυτός που θα παρει τα λεφτά να έχει και το κινητό. Το σκαναρισμα βοήθαει μόνο την τράπεζα και όχι εμάς από την στιγμή που δεν βλέπω ότι ο τάδε τα σήκωσε. Μπορεί να έχει σκοπό για χρήση μόνο από τον ίδιο που εκδίδει τον κωδικό, αλλά σίγουρα μας είχε βολέψει όλους. Ακόμα και σε δικηγόρο έχω στείλει λεφτά έτσι.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Το σκαναρισμα βοήθαει μόνο την τράπεζα και όχι εμάς από την στιγμή που δεν βλέπω ότι ο τάδε τα σήκωσε. Μπορεί να έχει σκοπό για χρήση μόνο από τον ίδιο που εκδίδει τον κωδικό, αλλά σίγουρα μας είχε βολέψει όλους. Ακόμα και σε δικηγόρο έχω στείλει λεφτά έτσι. Δεν είναι ο σκοπός την υπηρεσίας να στέλνεις λεφτά σε αλλον.Το σκανάρισμα γίνεται για να μην μπορεί να τα πάρει άλλος,εκτός αν του δώσεις και κωδικούς και κινητό. Τόσοι έχουν πεσει θύματα οπότε καλά έκαναν και το έκοψαν.Δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να εναρμονίζονται με τα χαμηλότερα όρια,κατανόησης iq χαζομάρας βλακείας αγαθοσύνης .
ThanosR92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι ο σκοπός την υπηρεσίας να στέλνεις λεφτά σε αλλον.Το σκανάρισμα γίνεται για να μην μπορεί να τα πάρει άλλος,εκτός αν του δώσεις και κωδικούς και κινητό. Τόσοι έχουν πεσει θύματα οπότε καλά έκαναν και το έκοψαν.Δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να εναρμονίζονται με τα χαμηλότερα όρια,κατανόησης iq χαζομάρας βλακείας αγαθοσύνης . Καλά δεν μπορώ να φανταστώ (που ξέρω ότι έχει γίνει) άνθρωπος να την πατήσει έτσι και να δίνει τα πάντα φόρα παρτίδα.
PharmChem Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Αναβιώνω το θέμα μετά από καιρό, διότι παρατήρησα το εξής: Είχα κάνει 2 απόπειρες (αποτυχημένες) να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία. Κάθε φορά μόλις έφτανα στο στάδιο του σκαναρίσματος του QR Code και μου ζητούσε το Winbank app να εγκρίνω την συναλλαγή, πατούσα έγκριση και η εφαρμογή μου πέταγε παράθυρο ότι απαιτούσε να δώσω άδεια τοποθεσίας. Άνοιγα την ανίχνευση τοποθεσίας εκείνη την στιγμή, περίμενα λίγα δευτερόλεπτα, ακολούθως έκλεινα το παράθυρο αυτό και μετά έτρωγα...άκυρο. Η έγκριση δεν γινόταν και η συναλλαγή σταμάταγε. Αποφάσισα λοιπόν μετά την δεύτερη φορά που συνέβη αυτό, να δώσω χειροκίνητα την άδεια στο Winbank app να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία μου. Πράγματι, σε σημερινή προσπάθεια, με ανοιχτή την ανίχνευση τοποθεσίας και με ίντερνετ από δεδομένα, η έγκριση προχώρησε κανονικά. Έχετε το υπόψην σας αν τυχόν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο μέλλον και πάθετε κάτι αντίστοιχο. Τραγικό πάντως ότι πρόσθεσαν και αυτό το έξτρα βήμα αλλά πραγματικά δεν αναφέρεται πουθενά ότι υπάρχει (είχα δει τις οδηγίες 100 φορές, πάλευα να βγάλω άκρη και δεν έβγαζα).
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 27 λεπτά πριν, PharmChem είπε Αναβιώνω το θέμα μετά από καιρό, διότι παρατήρησα το εξής: Είχα κάνει 2 απόπειρες (αποτυχημένες) να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία. Κάθε φορά μόλις έφτανα στο στάδιο του σκαναρίσματος του QR Code και μου ζητούσε το Winbank app να εγκρίνω την συναλλαγή, πατούσα έγκριση και η εφαρμογή μου πέταγε παράθυρο ότι απαιτούσε να δώσω άδεια τοποθεσίας. Άνοιγα την ανίχνευση τοποθεσίας εκείνη την στιγμή, περίμενα λίγα δευτερόλεπτα, ακολούθως έκλεινα το παράθυρο αυτό και μετά έτρωγα...άκυρο. Η έγκριση δεν γινόταν και η συναλλαγή σταμάταγε. Αποφάσισα λοιπόν μετά την δεύτερη φορά που συνέβη αυτό, να δώσω χειροκίνητα την άδεια στο Winbank app να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία μου. Πράγματι, σε σημερινή προσπάθεια, με ανοιχτή την ανίχνευση τοποθεσίας και με ίντερνετ από δεδομένα, η έγκριση προχώρησε κανονικά. Έχετε το υπόψην σας αν τυχόν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο μέλλον και πάθετε κάτι αντίστοιχο. Τραγικό πάντως ότι πρόσθεσαν και αυτό το έξτρα βήμα αλλά πραγματικά δεν αναφέρεται πουθενά ότι υπάρχει (είχα δει τις οδηγίες 100 φορές, πάλευα να βγάλω άκρη και δεν έβγαζα). Για επιβεβαίωση ότι το κινητό ειναι μπροστά στο ΑΤΜ και δεν σου στέλνει άλλος την έγκριση.Εγω καλό το βρίσκω ως ιδέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα