Προς το περιεχόμενο

Crystal Audio CASB240 Soundbar και Εγγύηση


Giogiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω αγοράσει μεταχειρισμένη την παραπάνω soundbar πριν από 1 έτος περίπου σε πολύ καλή κατάσταση μαζί με την απόδειξη αγοράς. Απο το καλοκαίρι και μετά έχω παρατηρήσει ότι όταν είναι συνδεμένη με Bluetooth και παίζει είτε μέσω κινητού είτε μέσω pc ξαφνικά σβήνει εντελώς σαν να μην έχει ρεύμα και λαμπάκια και όλα. Ξαναανάβει μετά απο κάνα 5-7λεπτά και είναι πολύ ενοχλητικό κυρίως σε ταινίες. Το κάνει σε τυχαίους χρόνους είτε σε 5 λεπτά λειτουργίας είτε σε 15-20 και τουλάχιστον 3-4 φορές σε περίοδο μιάς ώρας. Η Soundbar σε 1 μήνα απο τώρα κλείνει 2 χρόνια αγοράς, αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο βλέπω ότι έχει εγγύηση 1 έτος. Και στο πλαίσιο-site το αναγράφουν (η απόδειξη είναι απο εκεί) και έχω την εξής απορία! Δεν ισχύει ότι για ηλεκτρονικές συσκευές υπάρχει εγγύηση 2 ετίας βάση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων? Η κάνω λάθος και δεν τα θυμάμαι καλά μιας και σπάνια έχω χρησιμοποιήσει αντίστοιχες περιπτώσεις.
(Να σημειώσω ότι σε λειτουργία η ηχόμπαρα δεν χρησιμοποιείτε πάνω από 8-10 ώρες το μήνα μέσο όρο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπορεις πολυ απλα να παρεις τηλεφωνο την εταιρεια (η οποια ουδεμια σχεση εχει με την παλια crystal audio ......πολυ σημαντικο αυτο) και να ρωτησεις.Προσωπικα θα την σενεδεα με την τηλεοραση με οπτικη ινα και οχι με bluetooth,θα εχεις καλυτερο ηχο. Για κατι τετοιο παντως δεν θα την πηγαινα για κατσαβιδιασμα,ακομα και αν δεν ειχα να πληρωσω κατι λογω εγγυησης.  Δεν αξιζει και η ταλαιπωρια,λιγοτερο θα σου κοστισει σε βενζινη και χρονο κυριως,το να αγορασεις εναν bluetooth δεκτη και να τον βαλεις στην εισοδο aux της ηχομπαρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

Καλησπέρα ! Μηπως βρηκες καποια λυση για το προβλημα; Γιατι εχω και γω ακριβως το ιδιο θεμα αλλα δε βρισκω κανεναν να το αναφερει περα απο σενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την ίδια ακριβώς βλάβη έπαθε γνωστός μου με τη συγκεκριμένη ηχομπάρα την είχε σίγουρα πάνω από χρόνο, την έστειλε στην crystal και του άλλαξαν όλη την πλακέτα με καινούργια αναβαθμισμένη του είπαν που δε θα ξανά πάθει το ίδιο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...