Προς το περιεχόμενο

Ό,τι χρειάζεσαι για ανάγνωση, επεξεργασία και διαχείριση PDF σε ένα φανταστικό εργαλείο: το Coolnew PDF!


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

1331254591_ScreenShot2022-04-17at6_31_34PM.jpg.34a524f4489ab4d7461a66e907adc700.jpg

Αν τα PDF είναι καθημερινό κομμάτι της ημέρας σου και ψάχνεις τρόπο να βελτιστοποιήσεις κάθε σου επαφή με τέτοια αρχεία, τότε το Coolnew PDF είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι. Προσφέρει πολλαπλές χρήσιμες λειτουργίες που αναμφίβολα θα προσφέρουν ευελιξία αλλά θα έχεις και την αξιοπιστία της Coolnew Soft, αφού το Coolnew PDF κυκλοφορεί εδώ και μια επταετία προσφέροντας έναν άψογο τρόπο συνολικής διαχείρισης για PDF.

Με ποιους τρόπους καταφέρνει να ξεχωρίζει ως το πλέον έξυπνο και χρήσιμο εργαλείο διαχείρισης PDF; Δεν είναι ένα ή δύο σημεία που το διαχωρίζουν από τα υπόλοιπα προγράμματα, αλλά πολλά. Ας δούμε τι μπορεί να κερδίσει κανείς χρησιμοποιώντας το Coolnew PDF.

Αποδοτικό, γρήγορο, «έξυπνο» και πάνω απ’ όλα, προσιτό!

Για αρχή, μια ταχύτατη και εύκολη εμπειρία επεξεργασίας ακόμη και στο βασικότερο επίπεδο. Με κάθε επεξεργασία κειμένου, διατηρείται η μορφοποίηση κειμένου, το στυλ της γραμματοσειράς και όλες οι συναφείς ρυθμίσεις οπότε δεν υπάρχει ο φόβος για μια μικρή διόρθωση να «χαλάσει» ένα μεγάλο κομμάτι κειμένου. Έτσι, οποιεσδήποτε μικρές διορθώσεις μπορούν να γίνονται επί τόπου, σαν να ήταν βρισκόταν ακόμη στο στάδιο δημιουργίας.

image.png.7593e42f5772fb7300c5b7b8b4020ab5.png

Και εξίσου σημαντικό όσο κάθε λειτουργία και δυνατότητα, είναι το κομμάτι της τιμής. Το Coolnew PDF έρχεται με πολύ ανταγωνιστική τιμή, ώστε να είναι προσιτό για όλους, είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική. Μικρές εταιρείες ή ελεύθεροι επαγγελματίες που χρειάζονται ένα δυνατό εργαλείο διαχείρισης PDF δε χρειάζεται να εμπλακούν με συνδρομές ή ακριβό software, αρκεί να στρέψουν το βλέμμα τους στο Coolnew PDF.

Μάλιστα, για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν πριν το αγοράσουν, διατίθεται μια δοκιμαστική έκδοση προς δωρεάν λήψη κι αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήθελες, τότε απλώς αναβάθμισε στην πλήρη έκδοση κι εκμεταλλεύσου πλήρως όσα έχει να προσφέρει.

Όλες οι δυνατότητες που χρειάζεσαι!

Περνάμε στο κομμάτι των δυνατοτήτων, όπου το Coolnew PDF δείχνει την ευελιξία του και όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εξυπηρετήσει τους χρήστες.

Για αρχή, το κομμάτι ανάγνωσης PDF, όπου υπάρχουν επιλογές για απλό “Read Mode”, αλλά και δυνατότητα εναλλαγής σε “full-screen mode” και σε διάταξη “slides” για ευκολότερη διαχείριση πολλαπλών σελίδων. Φυσικά, σε κάθε mode δίνεται η δυνατότητα για zoom αλλά κυρίως, για περιστροφή της εικόνας, ώστε είτε σε φορητές συσκευές είτε σε σταθερούς υπολογιστές, το περιεχόμενο της σελίδας να προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον χρήστη.

Η δυνατότητα προεπισκόπησης όλων των σελίδων ενός επιλεγμένου αρχείου PDF είναι επίσης χρήσιμη, όπως και η δυνατότητα διαχείρισης σελίδων μονάχα με το ποντίκι μέσα από ένα εύχρηστο μενού. Μπορείς να αλλάξεις τη σειρά σελίδων, να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις σελίδες όπως και να περιστρέψεις μια σελίδα, όλα με μερικά κλικ.

image.png.7f7acb5d45e135aa10956e1a14a5a58b.png

Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα προσθήκης σχολίων όχι μόνο σε γενικό επίπεδο (ανά σελίδα ή slide) αλλά και μαρκάροντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι κειμένου. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να προστεθούν πολλαπλά σχόλια σε μια σελίδα και ποτέ να μην μπερδεύεται κάποιος διαβάζοντάς τα, αφού οι παραπομπές είναι ξεκάθαρες. Μάλιστα, προσφέρονται διάφοροι τρόποι μαρκαρίσματος κειμένου, από highlighting έως υπογράμμιση ή κυματιστές γραμμές. Για να διαχειριστεί κάποιος τα σχόλια, εμφανίζεται μια στήλη στην αριστερή πλευρά οπότε η όλη εμπειρία είναι αρκετά απλή.

Κάθε επεξεργασία κειμένου, μικρή ή μεγάλη, γίνεται με εύκολο τρόπο και διατηρείται η μορφοποίηση του κειμένου οπότε δεν υπάρχει φόβος να «χαλάσει» κάτι σε αυτό το κομμάτι. Μπορείς να επιλέξεις με τον κέρσορα ένα σημείο όπου θέλεις να προσθέσεις κείμενο, να επιλέξεις κείμενο για να το επεξεργαστείς ή να το σβήσεις, να αλλάξεις τις ιδιότητες και τη μορφοποίηση κειμένου αλλά και τις παραγράφους κι όλα αυτά εύκολα μέσα από ένα απλό μενού.

Πέραν αυτού, η λειτουργία έξυπνης αναγνώρισης φόρμας επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί και να συμπληρώσει κάθε πεδίο φόρμας που εμφανίζεται σε ένα αρχείο, ακόμη κι αν το αρχείο δεν είναι ένα επεξεργάσιμο PDF – οπότε το Coolnew PDF διαχειρίζεται όχι μόνο τη μετατροπή αλλά και τις επιπλέον λειτουργίες που επιφέρει αυτή. Ακόμη κι αν ένα αρχείο δεν έρθει με την επιθυμητή μορφή ή χρειάζεται μορφοποίηση, γλίτωσε χρόνο κάνοντας όλη τη δουλειά εύκολα με το Coolnew PDF.

Σειρά έχει το κομμάτι της μετατροπής, όπου το Coolnew PDF κάνει «θαύματα» έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει αρχεία από και προς αρκετά formats (PDF προς Word, Excel, Powerpoint, CAD, Text και εικόνες) αλλά και το αντίστροφο. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής μαζικά, οπότε η όλη διαδικασία επιταχύνεται και αυτοματοποιείται.

image.png.48999862e5f86c62ffad76c9f2a1fdd3.png

Επειδή και η ασφάλεια είναι σημαντική, προστάτευσε τα έγγραφά σου, μπορείς να κλειδώσεις αρχεία και να γίνονται προσβάσιμα μόνο με τη χρήση ενός κωδικού που εσύ ορίζεις, οπότε ακόμη κι αν φτάσει κάπου που δεν έπρεπε τότε να μην υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν τα περιεχόμενά του. Πέραν αυτού, δίνεται η δυνατότητα προσθήκης υδατογραφήματος σε κάθε σελίδα ώστε να ξέρουν όλοι από πού προέρχεται ένα PDF.

Οι δυνατότητες εκτύπωσης είναι εξίσου ποικίλες, καθώς μέσα από ένα ενδελεχές μενού μπορείς να επιλέξεις την εκτύπωση ολόκληρων σελίδων ή μέρος αυτών, όπως και εκτύπωση μιας σελίδας με επιλογές εκτύπωσης που εκμεταλλεύονται όλο το διαθέσιμο χώρο ή προσαρμόζονται σε ένα μέγεθος. Δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης δύο πλευρών σε ένα χαρτί, αλλά και σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη – ακόμη και δυνατότητα εκτύπωσης σε μορφή τιμολογίου.

image.png.5a56651beb23ad75c2ad42cacaa2cad1.png

Δε θα ήταν ολοκληρωμένο ως εργαλείο, βέβαια, αν δεν παρείχε και μια πολύ σημαντική λειτουργία που πλέον είναι απαραίτητη για πολλούς. Το OCR, ή Optical Character Recognition, ανιχνεύει χαρακτήρες κειμένου σε ένα αρχείο που δεν έχει μορφοποίηση κειμένου (για παράδειγμα, μια φωτογραφία) και στη συνέχεια τους μετατρέπει σε κανονικό κείμενο που ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί όπως θα έκανε σε κάθε άλλη περίπτωση. Για αρχεία όπως κατάλογοι προϊόντων ή κάτι παρεμφερές, το OCR «λύνει» τα χέρια και μπορεί να προσφέρει κείμενο από μια εικόνα το οποίο έπειτα μπορεί να αποθηκευτεί ως ξεχωριστό αρχείο κειμένου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...