Lalalajo Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας. Έκανα αγορά ενός samsung Galaxy A52s 5g από το κατάστημα drele στη Γλυφάδα. Το θέμα είναι ότι η συσκευασία του κινητού ήρθε χωρίς ζελατίνα, αλλά με δύο προστατευτικά αυτοκόλλητα, ένα σε κάθε πλευρά της συσκευασίας. Ανοίγοντας το κουτί, το κινητό ήταν τυλιγμένο με ζελατίνα η οποία όμως σε ένα σημείο της ήταν σαν ελαφρώς φουσκωμενη και επίσης είχε ένα πολύ μικρό άσπρο σημαδάκι (σαν κυκλάκι) πάνω της. Θέλω να ρωτήσω αν, κατά τη γνώμη σας, πρόκειται για εκ των προτέρων ανοιγμένη συσκευασία με ο, τι αυτό συνεπάγεται ή αν δε συντρέχει λόγος ανησυχίας και το κινητό ήρθε όπως έπρεπε να έρθει. Επίσης, αν έχει κάνει αγορές κάποιος από αυτό το μαγαζί ας γράψει την εμπειρία του. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
vaggos231 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 πηρα πριν 2 μερες το a52s απο τον γερμανο, η συσκευασια δεν ηταν τυλιγμενη σε συσκευασια. το κινητο ομως ηταν καλα τυλιγμενο στη ζελατινα της σαμσουνγκ. δες αν γυρω γυρω εχει ακομα τα αυτοκολλητακια
GATE123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω πάρει 2-3 κινητά και ήταν όλα άψογα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζω αν ήταν τυχαίο ή όχι. Καλύτερα παρτους τηλέφωνο βγάλε και μερικές φωτογραφίες να τους τις στείλεις. Ή πήγαινε από εκεί αν μπορείς γιατί δεν μας λες πως το πήρες.
vdanasto Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Τα κινητά της Samsung έχουν ταινίες εξωτερικά, όχι ζελατίνα. Όσον αφορά την εσωτερική ζελατίνα, μπορεί και από το εργοστάσιο να έρθει με ατέλειες. Εμένα στο κινητό μου (με εργοστασιακά εγκατεστημένη ζελατίνα) υπήρχε σκουπιδάκι-σκόνη από κάτω. Μην αγχώνεσαι, έχω ψωνίσει πολλές φορές από το κατάστημα και είναι άψογο. 1
dimitris_213 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Από αυτό το κατάστημα έχω πάρει τρία κινητά και δύο smartwatch όλα άψογα και στην πένα.
Lalalajo Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, vaggos231 είπε πηρα πριν 2 μερες το a52s απο τον γερμανο, η συσκευασια δεν ηταν τυλιγμενη σε συσκευασια. το κινητο ομως ηταν καλα τυλιγμενο στη ζελατινα της σαμσουνγκ. δες αν γυρω γυρω εχει ακομα τα αυτοκολλητακια Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 7 ώρες πριν, vdanasto είπε Τα κινητά της Samsung έχουν ταινίες εξωτερικά, όχι ζελατίνα. Όσον αφορά την εσωτερική ζελατίνα, μπορεί και από το εργοστάσιο να έρθει με ατέλειες. Εμένα στο κινητό μου (με εργοστασιακά εγκατεστημένη ζελατίνα) υπήρχε σκουπιδάκι-σκόνη από κάτω. Μην αγχώνεσαι, έχω ψωνίσει πολλές φορές από το κατάστημα και είναι άψογο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 6 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Από αυτό το κατάστημα έχω πάρει τρία κινητά και δύο smartwatch όλα άψογα και στην πένα. Να 'σαι καλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα