Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυρισμο για τι? Εφοσον το κινητο δεν προοριζεται για την ευρωπαικη αγορα. Το πουλησανε σαν EU, ενω δεν ηταν. 

nfc δεν εχει οτι κ ν κανω. Ενω τα μοντελα που προοριζονται για ευρωπη εχουν. 

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλα με το κατάστημα αγοράς και ζητά είτε αλλαγή, είτε επιστροφή χρημάτων. Σου πούλησαν κινητό που δεν προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά (ενώ άλλο γράφει στην απόδειξη) και με σημαντική έλλειψη hardware (NFC).

Έχεις το δίκιο με το μέρος σου, προχώρα άφοβα. Αν είναι σωστό κατάστημα θα δεχτούν το λάθος χωρίς πολλά πολλά. 

• Like 3
Δημοσ.

Μίλησα με την realme και ειπε πως αν η συσκευή δεν ειναι ευρωπαικης προέλευσης δεν εχει εγγυηση και το σερβις δεν το δεχεται.

Τετάρτη το κινητο θα το στειλω. Να δω σε τι σερβις θα το στειλουν και τι θα μου πουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μίλησα με την realme και ειπε πως αν η συσκευή δεν ειναι ευρωπαικης προέλευσης δεν εχει εγγυηση και το σερβις δεν το δεχεται.

Τετάρτη το κινητο θα το στειλω. Να δω σε τι σερβις θα το στειλουν και τι θα μου πουν.

Ότι είχα πει εγώ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2022 στις 11:09 ΠΜ, GATE123 είπε

Το Region είναι τις Saudi Arabia(SA).

Οπότε δεν είναι ευρωπαϊκό.

Δες και το δικό μου 

IMG_20221015_111626__01__01.jpg.7af8bc674135ebb32278b0ccc561b2d5.jpg

Μόλις κοίταξα το κινητό της μητέρας μου Realme 8 και γράφει ακριβώς το ίδιο με το δικό σου, XEU0000.

Επίσης τα ίδια γράφει και σου κουτί απ'έξω.Αγορασμένο απο το Arena 777.

Απο ότι βλέπω, διαφέρει και το Modem version σε αυτό που είναι SA.

Μα καλά, για ποιόν λόγο να δώσουν κινητό σε πελάτη που προορίζεται για χώρα εκτός ΕΕ;

Δηλαδή πρέπει να κοιτάμε το κουτί απ' έξω πρίν καν ανοιχτεί η ζελατίνα.

Στις 17/10/2022 στις 3:56 ΜΜ, Liverpool89 είπε

Δώσ'το πίσω κατά την γνώμη μου.Αν αρνηθούν, πες τους πως θα κινηθείς νομικά με την προστασία του καταναλωτή κλπ και άφησέ τους το κινητό σου αν δεν πάρεις άμεση απάντηση εκείνη την στιγμή.

Η απόδειξη δεν αντιστοιχεί σε αυτό που αγόρασες, (Europe), ούτε σε αυτό που αναφέρει στο site περί εγγύησης αντιπροσωπείας για 2 έτη (Λογικά το αναφέρει).

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μόλις κοίταξα το κινητό της μητέρας μου Realme 8 και γράφει ακριβώς το ίδιο με το δικό σου, XEU0000.

Επίσης τα ίδια γράφει και σου κουτί απ'έξω.Αγορασμένο απο το Arena 777.

Απο ότι βλέπω, διαφέρει και το Modem version σε αυτό που είναι SA.

Μα καλά, για ποιόν λόγο να δώσουν κινητό σε πελάτη που προορίζεται για χώρα εκτός ΕΕ;

Δηλαδή πρέπει να κοιτάμε το κουτί απ' έξω πρίν καν ανοιχτεί η ζελατίνα.

Δώσ'το πίσω κατά την γνώμη μου.Αν αρνηθούν, πες τους πως θα κινηθείς νομικά με την προστασία του καταναλωτή κλπ και άφησέ τους το κινητό σου αν δεν πάρεις άμεση απάντηση εκείνη την στιγμή.

Η απόδειξη δεν αντιστοιχεί σε αυτό που αγόρασες, (Europe), ούτε σε αυτό που αναφέρει στο site περί εγγύησης αντιπροσωπείας για 2 έτη (Λογικά το αναφέρει).

Προμηθεύονται και ευρωπαϊκά και κινέζικα.

Ο ts "έπεσε" στην περίπτωση να του δώσουν κινεζικό.

Και εγώ ήξερα ότι το Arena 777 είχε ευρωπαϊκά, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.

Τώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να κοιτάμε το κουτί από πίσω πριν ανοιχτή η ζελατίνα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Θελω να ενημερώσω ο νημα. Γιατι καλο ειναι να λεμε τα αρνητικά, αλλα και τα θετικα οταν τα καταστηματα φέρονται σωτα.

Το στειλανε στο καταστημα που ειναι υπευθυνο για την εγγυηση των realme στην ελλαδα, με την σειρα τους ενημερωσαν με αναφορα πως το κινητο προοριζεται για την αγορα του ιρακ, με αποτελεσμα να μην καλύπτεται απο εγγυηση και να μην εχει nfc.

Επικοινωνησαν με την γυναικα μου και την ρωτησανε πως θελει να κινηθουν, η λύση ηταν επιστροφη χρηματων, οπου το δεχτηκανε.

Χτες εστειλα με email τον τραπεζικο λογαριασμό, να πιστωθουν τα χρηματα.

Απο την μια μεχρι να μπουν τα λεφτα υπαρχει μια επιφυλαξη, αλλα δεν περιμενα αυτη την εξέλιξη χωρίς να μου αραδιαζουν δικαιολογίες και τους βγαζω το καπέλο. 

Να λεμε τα αρνητικα αλλα και τα θετικα.

Υ.γ: θα ενημερώσω οταν μπουν και τα χρηματα.

Υ.γ2: κινητο ως 300€ την προτεινα να παρει το realme 9 pro+ αλλα αυτη την φορα τηλεφωνικα και με πρώτη ερωτηση αν εχει nfc.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Καλησπερα. Θελω να ενημερώσω ο νημα. Γιατι καλο ειναι να λεμε τα αρνητικά, αλλα και τα θετικα οταν τα καταστηματα φέρονται σωτα.

Το στειλανε στο καταστημα που ειναι υπευθυνο για την εγγυηση των realme στην ελλαδα, με την σειρα τους ενημερωσαν με αναφορα πως το κινητο προοριζεται για την αγορα του ιρακ, με αποτελεσμα να μην καλύπτεται απο εγγυηση και να μην εχει nfc.

Επικοινωνησαν με την γυναικα μου και την ρωτησανε πως θελει να κινηθουν, η λύση ηταν επιστροφη χρηματων, οπου το δεχτηκανε.

Χτες εστειλα με email τον τραπεζικο λογαριασμό, να πιστωθουν τα χρηματα.

Απο την μια μεχρι να μπουν τα λεφτα υπαρχει μια επιφυλαξη, αλλα δεν περιμενα αυτη την εξέλιξη χωρίς να μου αραδιαζουν δικαιολογίες και τους βγαζω το καπέλο. 

Να λεμε τα αρνητικα αλλα και τα θετικα.

Υ.γ: θα ενημερώσω οταν μπουν και τα χρηματα.

Υ.γ2: κινητο ως 300€ την προτεινα να παρει το realme 9 pro+ αλλα αυτη την φορα τηλεφωνικα και με πρώτη ερωτηση αν εχει nfc.

Πολύ καλή κίνηση εκ μέρους του καταστήματος.

Realme 9 pro+ και Samsung galaxy A52S.

Αυτά είναι στα 300€.

Έχουν και τα δύο NFC και 5G.

Για εμένα το Realme είναι καλύτερο σε φωτογραφίες.

Το Samsung για να φτάσει το Realme θέλει και μια "βοήθεια" με Gcam.

Το Samsung στις selfie είναι λίγο καλύτερο.

Υ.Γ: Πολύ καλό κατάστημα για Realme https://www.mi.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13667&ref=bestprice.gr

• Like 1
Δημοσ.

Στις 6/11/2022 στις 1:28 ΜΜ, GATE123 είπε

Πολύ καλή κίνηση εκ μέρους του καταστήματος.

Realme 9 pro+ και Samsung galaxy A52S.

Αυτά είναι στα 300€.

Έχουν και τα δύο NFC και 5G.

Για εμένα το Realme είναι καλύτερο σε φωτογραφίες.

Το Samsung για να φτάσει το Realme θέλει και μια "βοήθεια" με Gcam.

Το Samsung στις selfie είναι λίγο καλύτερο.

Υ.Γ: Πολύ καλό κατάστημα για Realme https://www.mi.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13667&ref=bestprice.gr

Το καταστημα αυτο δεν αναφερει οτι το realme ειναι EU, μηπως την πατησω παλι? 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Το καταστημα αυτο δεν αναφερει οτι το realme ειναι EU, μηπως την πατησω παλι? 

Πρώτα παίρνεις τηλέφωνο.

Ξέρω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα φέρνει.

Και έχει πολύ καλές κριτικές.

Εάν θες πάρτο πάλι από το Arena 777 αλλά αυτή τη φορά ξέρεις τη να κάνεις.

https://www.arena777.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13736&ref=bestprice.gr

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/10/2022 στις 3:56 ΜΜ, Liverpool89 είπε

Παιδιά μια διευκρίνιση αν μπορεί να δώσει κάποιος γιατί έχω ψιλομπερδευτεί με τις Realme συσκευές.

- προφανώς αν είναι αγορασμένο από κατάστημα που τα προμηθεύεται από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, τότε έχει 2ετή ή 3ετή (όπως αναφέρει κάποιος πιο πάνω: "Πάντως επειδή πρόσφατα αγόρασα Realme 7 από Γερμανό, είχε επάνω αυτοκόλλητο 3 χρόνια εγγύση και αυτοκόλλητο του εισαγωγέα" ) εγγύηση, σωστά;
- αν είναι από σκρουτζομάγαζο αλλά EU version ("this product is only for sale and use in EU), τότε ισχύει και πάλι 2ετής εγγύηση από την Ελληνική αντιπροσωπεία; Είμαστε σίγουροι γι' αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, stark είπε

Παιδιά μια διευκρίνιση αν μπορεί να δώσει κάποιος γιατί έχω ψιλομπερδευτεί με τις Realme συσκευές.

- προφανώς αν είναι αγορασμένο από κατάστημα που τα προμηθεύεται από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, τότε έχει 2ετή ή 3ετή (όπως αναφέρει κάποιος πιο πάνω: "Πάντως επειδή πρόσφατα αγόρασα Realme 7 από Γερμανό, είχε επάνω αυτοκόλλητο 3 χρόνια εγγύση και αυτοκόλλητο του εισαγωγέα" ) εγγύηση, σωστά;
- αν είναι από σκρουτζομάγαζο αλλά EU version ("this product is only for sale and use in EU), τότε ισχύει και πάλι 2ετής εγγύηση από την Ελληνική αντιπροσωπεία; Είμαστε σίγουροι γι' αυτό;

Εφοσον εχει το αυτοκόλλητο στο πισω μερος στο κουτι για EU ναι καλυπτει το σερβις Ελλαδα.

Καλο ειναι να ρωτας κ το καταστημα πριν κανεις αγορα αν κ τα περισσοτερα ερχονται απο ΕΕ.

Κανε κ ενα τηλεφωνο εδω αν θες να το διπλό τσεκαρεις στο επισημο σερβις για realme

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aces είπε

Εφοσον εχει το αυτοκόλλητο στο πισω μερος στο κουτι για EU ναι καλυπτει το σερβις Ελλαδα.

Καλο ειναι να ρωτας κ το καταστημα πριν κανεις αγορα αν κ τα περισσοτερα ερχονται απο ΕΕ.

Σε ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...