tselehub Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλησπερα, ενα Iphone που εχει ενεργη εγγυηση, αμα δν εχω την αποδειξη μπορω να κανω κατι με το imei σε περιπτωση που το χρειαστω? και αν ναι τοτε που?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Εδω στην Ελλαδα πολλες φορες δεν βγαζεις ακρη. Εχει τυχει να παω infoquest προιον της Apple και επειδη δεν εβρισκα την αποδειξη μου ειχαν ζαλισει τα @@. 1 1 2
M A T R I X Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Αν είσαι στο 1ο έτος, πας κανονικά με το S/N και δε σου ζητάνε τίποτα επιπλέον. Το δέχονται κατευθείαν. Αν είσαι στο 2ο έτος, ζητάνε απόδειξη, αν δεν την έχεις, ίσως σου ζαλίσουν λίγο μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι ισχύει η εγγύηση. 1
bioentre Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Στις 26/4/2022 στις 11:16 ΜΜ, tsoukalasKaminia είπε Εδω στην Ελλαδα πολλες φορες δεν βγαζεις ακρη. Εχει τυχει να παω infoquest προιον της Apple και επειδη δεν εβρισκα την αποδειξη μου ειχαν ζαλισει τα @@. Είναι ψιλοαπαράδεκτα γενικά τα πράγματα στο istorm & infoquest 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, bioentre είπε Είναι ψιλοαπαράδεκτα γενικά τα πράγματα στο istorm & infoquest Χρόνια τώρα. 1
kormos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στις 26/4/2022 στις 11:07 ΜΜ, tselehub είπε Καλησπερα, ενα Iphone που εχει ενεργη εγγυηση, αμα δν εχω την αποδειξη μπορω να κανω κατι με το imei σε περιπτωση που το χρειαστω? και αν ναι τοτε που? Με το s/n της συσκευής σου επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς και πάρε ένα αντίγραφο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα