Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω για ενα ποιοτικο Φωτιστικο για το γραφειο για διαβασμα χωρις να ειναι κουραστικο κ θεμιτο ειναι να εχει σκαλες 

Μερικα επισης δεν εχουν αρκετα ευκρινες φως

τιμη εως 25-30 ευρω περιπου

Μερικα που ειδα σκρουτζ με καλες βαιθμολογιες:

https://www.skroutz.gr/comparelists/1630?compare=11866155,24691623,21686889

Επεξ/σία από Arch11
Δημοσ.
14 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

έχω το xiaomi και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

1)εισαι ικανοποιημενος με την φωτεινοτητα?

2)απ οτι ειδα δεν ρυθμιζονται και οι 2 βραχιονες αλλα μονο ο οριζοντιος. Σε βολευει αυτο για να το "σπασεις" και να το βαλεις στη σωστη του θεση?

Δημοσ.

1. Η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνια να διαβάσω μόνο με το φωτιστικό αναμμένο, οπότε μην το πάρεις 100%, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετό το φως, ναι. Αν θες να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι που θα έρθει το bookworm ανίψι, να μας πει :P

2. Δε με έχει ενοχλήσει για πάνω στο γραφείο. Βέβαια, και κάποια φωτιστικά που είχα, με ρύθμιση και στους δύο βραχίονες, τον κάθετο τον είχα πάντα, εχ, κάθετα :P

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ξεθάβω γιατί ψάχνω για φωτιστικό γραφείου για παιδί Δημοτικού.

Είχα να ασχοληθώ από τότε που διάβαζα εγώ και είδα ότι έχει προχωρήσει το πράγμα και έχουν βγάλει με LED.

Κάνουν όμως ας πούμε αυτά τα Xiaomi για τέτοια χρήση;

Δημοσ.

Το Xiaomi το εχω και στις 2 κορες μου στα γραφεια τους εδω και 3 χρονια. Ειναι ιδανικο και για διαβασμα και για χειροτεχνιες και για ζωγραφικη κλπ. Αλλαζεις ενταση, θερμοκρασια, on/off οτι χρειαζεσαι. 

Δημοσ.

Το πήρα χθες να πω την αλήθεια.

Όλα καλά, απλά δεν έχω καταλάβει ποιο mode είναι ποιο (Reading/PC/Child/Focus). Στην εφαρμογή του iOS απλά διαλέγεις ανάμεσα σε 4 χρώματα, δεν τα ονομάζει.

Θα πει κάποιος, και τι σε νοιάζει, βρες αυτό που σε βολεύει κι ας το ονομάζει η Xiaomi όπως θέλει.

Ίσως, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει το ιδανικότερο για να διαβάζει το παιδί του και να μπερδέψει τα modes για διάφορους λόγους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Το πήρα χθες να πω την αλήθεια.

Όλα καλά, απλά δεν έχω καταλάβει ποιο mode είναι ποιο (Reading/PC/Child/Focus). Στην εφαρμογή του iOS απλά διαλέγεις ανάμεσα σε 4 χρώματα, δεν τα ονομάζει.

Θα πει κάποιος, και τι σε νοιάζει, βρες αυτό που σε βολεύει κι ας το ονομάζει η Xiaomi όπως θέλει.

Ίσως, αλλά μπορεί κάποιος να θέλει το ιδανικότερο για να διαβάζει το παιδί του και να μπερδέψει τα modes για διάφορους λόγους.

Στο Android έχει presets για PC & Reading, τα έχει όλα στο app.

PC: 2700K, 30% brightness

Reading: 4000K, 100% brightness

Child Mode λέει οτι περιορίζει τη θερμότητα μέχρι τα 4000Κ

Το Focus Mode βάζει ένα χρονόμετρο και αναβοσβήνει όταν είναι να κάνεις διάλειμμα , κάτι τέτοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...