Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις σήμερα πήρα email προσφοράς από disney plus με κόστος 12μηνης συνδρομής 71,50. Λέει ότι θα λάβω email με τον κωδικό προσφοράς πριν τις 14 Ιουνίου για εξαργύρωση μέχρι 26 Ιουνίου. Δηλ. το κόστος είναι 6 ευρώ/μήνα. Not Bad!!! Εχει κανείς άλλος κάτι καλύτερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Για ποιο πακέτο είναι;

Ένα πακέτο έχει για την ώρα. Δεν κάνει διαχωρισμό ποιότητας στην ανάλυση.

Στην Αμερική υπάρχει και ένα δεύτερο πακέτο που προσφέρει και live τηλεόραση τα επίγεια κανάλια. Επίσης υπάρχουν και πλάνα που προσφέρουν διαφημίσεις σε φθηνότερη τιμή από εκείνα που δεν προσφέρουν. 

Το πακέτο της Ελλάδας μάλλον θα έχει διαφημίσεις.

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, μου ήρθε σήμερα το email της προσφοράς και αντί για 71,50€ που έλεγαν τόσο καιρό το έχουν στα 89,90€... θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος (αν και ανεπίτρεπτο για μια εταιρία τέτοιου μεγέθους). 

Θέλω να πιστεύω ότι θα το διορθώσουν σύντομα, ειδικά με τόσο κράξιμο που έχουν φάει ήδη στο Play Store...

EDIT: Λοιπόν τελικά μια χαρά λειτουργεί η προσφορά! Εγώ (όπως και όσοι δεν έβλεπαν τη προσφορά) είχα κάνει login εδώ και μέρες στο site. Έκανα log off και πάλι log on και την είδε κανονικά!

Επεξ/σία από sarisn
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sarisn είπε

Καλημέρα, μου ήρθε σήμερα το email της προσφοράς και αντί για 71,50€ που έλεγαν τόσο καιρό το έχουν στα 89,90€... θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος (αν και ανεπίτρεπτο για μια εταιρία τέτοιου μεγέθους). 

Θέλω να πιστεύω ότι θα το διορθώσουν σύντομα, ειδικά με τόσο κράξιμο που έχουν φάει ήδη στο Play Store...

Καλημέρα!
Είσαι σίγουρος; Γιατί ήρθε και σ'εμένα το e-mail, αλλά για τα €71.50. Μόλις τα πλήρωσα κανονικά, κι έχω πρόσβαση πλέον στο προφίλ μου..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!Μια ερώτηση παρακαλώ.

Ξεκινα σήμερα το Disney plus και εχω κατοχυρώσει το συνδρομη των 12 μηνών σε 8 μηνες τιμη με προπληρωμή.

Αν τη πάρω μπορω να τη μοιραστώ με φίλο και να μασ βγει μιση μιση και άρα πολύ φτηνότερα?

Δημοσ.

εχω πατησει εγγραφη με 2 διαφορετικα μειλ σε διαφορετικες ημερομηνιες και δεν μου εχει ερθει μειλ σε κανενα με την προσφορα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisxkar είπε

εχω πατησει εγγραφη με 2 διαφορετικα μειλ σε διαφορετικες ημερομηνιες και δεν μου εχει ερθει μειλ σε κανενα με την προσφορα

Δες μήπως μπήκε στα ανεπιθύμητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...