AmixReckless Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω οθόνη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Κάποιος που γνωρίζει για καλής ποιότητας οθόνης. Έχω βρει και μεταχειρισμενες στο Ebay αλλα και refurbished. Καποια προταση;
GATE123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στον Γερμανό με 95€. Στον Κωτσόβολο 73€. Στο πλαίσιο 68.90€ σε συγκεκριμένα καταστήματα. Και αν πιάνουν τα χέρια σου με 24.80€ Υψηλής ποιότητας ΑΑΑ' https://www.onlinemegastore.gr/ΟΘΟΝΗ-IPHONE-7-LCD-TOUCHSCREEN-BLACK Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από GATE123 1
zaccki Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αν πιάνουν τα χέρια σου να την αλλαξεις, η καλυτερη λύση όλων για τη συγκεκριμενη περιπτωση είναι αυθεντική μεταχειρισμένη απο ebay. Θελει φυσικα προσοχη και αρκετο ψαξιμο για την κατασταση, τον πωλητη κτλ
AmixReckless Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, zaccki είπε Αν πιάνουν τα χέρια σου να την αλλαξεις, η καλυτερη λύση όλων για τη συγκεκριμενη περιπτωση είναι αυθεντική μεταχειρισμένη απο ebay. Θελει φυσικα προσοχη και αρκετο ψαξιμο για την κατασταση, τον πωλητη κτλ Εχω λυσει το κινητο μιας και θα αλλαξω και την μπαταρια. Κανενα προβλημα στην αλλαγη το κανω και μονος μου μιας και ασχολουμε αρκετα. Απλα αναρωτιομουν αν καποιος εχει αγορασει ή γνωριζει καποια καλης ποιοτητας οθονη. Εχω βρει στο ebay μεταχειρισμενες και λεω να το ρισκαρω.
zaccki Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Εχω αγορασει προσφατα μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση για iPhone 11 απο ebay και την αλλαξα μονος, αλλα βρισκομαι εξωτερικο και οι επιλογες (για αποστολη) ειναι συνηθως περισσοτερες. Με λιγο καλο ψαξιμο και τυχη, αξιζει το ρισκο σε σχεση με μη αυθεντικες ή refurbished. Αυτη πχ μου φαινεται μια καλη περιπτωση και λογικα στελνει Ελλαδα https://www.ebay.co.uk/itm/124750944197?hash=item1d0bbc57c5:g:ux0AAOSwUYJgtQaH
AmixReckless Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ναι εχω δει απο Αγγλια υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις. Απλα με προβληματιζει το τελωνειο απο Αγγλια.
zaccki Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Σε αυτο εχεις ενα δικιο αλλα για τετοιο ποσο δεν νομιζω οτι θα έχει καποιο μεγαλο εξτρα κοστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα