Προς το περιεχόμενο

Αγορα Home Cinema!


Oberyn11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολη την παρεα,

Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια, αναμεσα απο αυτα τα 2 Home Cinema, να μου πειτε ποιο ειναι "καλυτερο", στο θεμα ηχου, και βιντεο εικονας, και εαν υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ τους. Σας ευχαριστω.

LG HX806SH VS LG LHB625M

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, madnifestah είπε

απο τα δυό η LG LHB625M φένεται καλήτερη επιλογή και σαν ήχος και σαν λειτουργίες. 

 

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Οι διαφορες τους ειναι τοσο μεγαλες? Εννοω ως προς την υποστιριξη των βιντεο αρχειων ταινιων, ειναι και τα 2 συμβατα μεταξυ τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανένα  από  τα δύο.

Τα προβλήματα με αυτά τα ολοκληρωμένα συστήματα  είναι αρκετά.

1- συνήθως δεν δέχονται άλλες πηγές εικόνας οπότε δεν μπορείς να συνδέσεις επάνω τους συσκευές όπως πισι, set top boxes, κλπ και να εκμεταλευτεις το σύστημα.

2- τα ηχεία  έχουν συνήθως  περίεργους κονεκτορες οπότε δεν συνδέονται σε άλλους  ενισχυτές ή δεν μπορείς να βάλεις διαφορετικά  ηχεία επάνω στο σύστημα.

3- όταν χαλάσει το blu-ray κάποια στιγμή τότε ολόκληρο πάει για πέταμα αφού δεν θα μπορείς να συνδέσεις τίποτα άλλο επάνω.

4- αν δεν έχεις  πολλά  διαθέσιμα  δισκάκια Blu ray δεν αξίζει να το πάρεις και πλέον τα ποιο πολλά είναι μέσω  steaming.

Στα λεφτά  αυτά πάρε καλύτερα μια ηχομπαρα και μετά να συνδέσεις  επάνω της ότι θες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν σε χάλασαν οι απαντήσεις, αλλά αυτά τα συστήματα έχουν τους περιορισμούς τους όπως σου έγραψαν, πάντως έχουν κι αυτά το σκοπό τους για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, έχω ακούσει σε μικρό χώρο που ούτως ή άλλως για τέτοιους προορίζονται και για κάποιον αρχάριο στον ήχο είναι μια χαρά, εξάλλου τρώγοντας έρχεται η όρεξη. 

Και για να χουμε καλό ρώτημα, ποιο είναι το ταβάνι στο μπάτζετ σου; Μπορεί υπό προυποθέσεις να φτιάξεις και κάτι καλύτερο σε βάθος χρόνου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Ειδημονας δεν ειμαι, αλλα εχοντας σπρωξει εδω και καμια 30αρια χρονια αρκετα χιλιαρικα Ε σε εικονα/ηχο και διαβαζοντας πολυ για το θεμα, θαθελα να πω την γνωμη μου.  Δεδομενο η LG ειναι μια σοβαρη, αξιοπιστη εταιρεια με μια μεγαλη γκαμα προιοντων στον χωρο. Ομως 

 Αν δεν ειχα 30, 50 η περισσοτερα μπλου ρει δισκακια που θαθελα να τα βλεπω συχνα, δεν θα αγοραζα μπλου ρει πλειερ. Θα προτιμουσα το καλυτερο dvd player που σηκωνει η τσεπη μου. Εχω καμια 350αρια ταινιες σε dvd και καμια 50αρια που εχω γραψει εγω, τα παιζω σε ενα αρχαιο cyberhome player (εχω προσθεσει ενα εξωτερικο dac, το πλειερ χρησιμιποιειται μονο για αναγνωση δισκου) και περνω εξεραιτικη ποιοτητα ηχου εικονας.

Ενσχυτης?Ηχεια Δεν ξερω τι μανια ειναι αυτη με τα watt? 1000w 850w  ε και?  Κατα καιρους ειχα λαμπατους και τρανζιστορατους ενισχυτες 2x25w 2x40w  και ξεσηκωνανε το σπιτι απο τον ηχο. Τωρα εχω ξεμηνει με εναν Rotel  5x100, κλιμακα το κουμπι εντασης 0-10 δεν εχει ανβει ποτε πανω απο το 6  σε ενα χωρο 40 τετ. μ.  Για να διαλεξω ενα ηχειο ακριβο η φτηνο (οχι φτηνιαρικο)  πρεπει  να μου πουν τι φασμα συχνοτητων αναπαραγει, τι ευαισθησια εχει ποσα και τι μεγαφωνα εχει και τελευταιο τα watt. Για τον ενισχυτη δεν πρεπει να αναφερουν ποσο παραμορφωνει? Δεν ειδα καποια πληροφορειες στο σαιτ

 Τετοια συστηματα νομιζω ειναι για καποιον που θελει να βλεπει/ακουει σε πολυ μικρο χωρο και χαμηλες εντασεις και παλι με επιφυλαξη. Τελος μπορει το πλαστικο να ειναι ευχρηστο και οικονομικο υλικο, αλλα δεν θα σου δωσει με τιποτα την ποιοτητα του ξυλου σε ηχο.

 Βεβαια καθε αποψη ειναι σεβαστη και οι αναγκες/απαιτησεις καθενος διαφορετικες

  

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...