mp44christos Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 54 minutes ago, PaRaNo1d said: Καλησπέρα , Δευτε λάβετε καφεδάκι COFFEEJLGIJNX Αν και το πηρε αλλος αφαντος παρε λικε απο εμενα
XghosT7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, επιβεβαιώνω ότι αν κάνεις παραγγελία μετά της 17:00 και χρησιμοποιήσεις προηγούμενο κουπόνι 1,80 θα σου ξανά δώσει κουπόνι για την επόμενη παραγγελία εως 3 κουπόνια στο σύνολο. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Καλησπέρα, επιβεβαιώνω ότι αν κάνεις παραγγελία μετά της 17:00 και χρησιμοποιήσεις προηγούμενο κουπόνι 1,80 θα σου ξανά δώσει κουπόνι για την επόμενη παραγγελία εως 3 κουπόνια στο σύνολο. επιβεβαιώνω και εγώ cheers !!! 1
Greengreen Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Καλησπέρα, επιβεβαιώνω ότι αν κάνεις παραγγελία μετά της 17:00 και χρησιμοποιήσεις προηγούμενο κουπόνι 1,80 θα σου ξανά δώσει κουπόνι για την επόμενη παραγγελία εως 3 κουπόνια στο σύνολο. Πρέπει να ειναι κολλητά όλες οι μερες; skip μια μέρα δεν γινεται; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Greengreen
Nabuko Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Greengreen είπε Πρεπει να ειναι κολλητα ολες οι μερες; skip μια μερα δεν γινεται; Ναι. Όχι.
focusopoulos2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Εάν θες να κάνεις παραγγελία την επόμενη μέρα βάλε στο box να παραλάβεις την επόμενη μέρα. Απλά θα σου έρθει η μέρα θα πρέπει να παραλάβεις δύο παραγγελίες ταυτόχρονα. Γιατί μέχρι την Κυριακή δεν βγαίνει να έχεις κενό και να πετύχεις και τρεις παραγγελίες δωρεάν
Lazorik Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Η παραγγελία μετά τις 17.00 μπορεί να είναι καφές ή μόνο φαγητό;
Greengreen Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Αλλη μια ώρα και 9 λεπτά για να παραγγείλω δεν παιρναει με τιποτα η ώρα. 1
Dionisakos4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Greengreen είπε Αλλη μια ώρα και 9 λεπτά για να παραγγείλω δεν παιρναει με τιποτα η ώρα. έχω πάρει 2 φορές σήμερα , μέσα μπήκα. Πρωινό καφέ + brunch και , πριν λίγο μεσημέριανο. (Δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα να πάρω στην δουλειά) ... κακό πράγμα η αναμονή
Greengreen Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε έχω πάρει 2 φορές σήμερα , μέσα μπήκα. Πρωινό καφέ + brunch και , πριν λίγο μεσημέριανο. (Δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα να πάρω στην δουλειά) ... κακό πράγμα η αναμονή Το efood εχει και τυχερη πινατα . Για αυτα τα μεσαια γευματα. Και το φαε με 5€.
Dionisakos4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, Greengreen είπε Το efood εχει και τυχερη πινατα . Για αυτα τα μεσαια γευματα. Και το φαε με 5€. τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό; Box & wolt έχω μόνο ,τόσο καιρό δεν έβαζα επίτηδες efood. Αν με λες ότι έχει και τέτοια... ε να .. ε να... πως φεύγουν τα ευρώ!
Greengreen Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Dionisakos4 είπε τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό; Box & wolt έχω μόνο ,τόσο καιρό δεν έβαζα επίτηδες efood. Αν με λες ότι έχει και τέτοια... ε να .. ε να... πως φεύγουν τα ευρώ! Σε ολα εχω απο 2 λογαριασμους (τηλεφωνο+ H\Y) για να εχω πληθωρα επιλογων. Και να τα ξεσκιζω οσο μπορω ολα τα promo. τωρα στο θεμα μας, μειναν αλλα 23 λεπτα κανε υπομονη Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από Greengreen 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις