Προς το περιεχόμενο

Viva Wallet και fuel pass πρόβλημα


rounsmith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα !

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα για να φτιάξω το fuel pass , πάτησα τον σύνδεσμο αλλά δεν μου ζήτησε ποτέ να βάλω κωδικό πρόσβασης και κωδικό επιβεβαίωσης από το κινητό τηλέφωνο αλλά μου έβγαλε με την μια να κάνω login.

 

Πάτησα ξέχασα τον κωδικό μου ,μου έστειλε μήνυμα ,έκανα reset τον κωδικό αλλά συνεχίζει με το που βάζω τον κωδικό να μην μπορώ να μπω.

 

Έχει πέσει το σύστημα της viva wallet ? Δεν τους βρίσκω και στο τηλέφωνο όταν τους καλώ 😕

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά και εμένα με ήρθε το email αλλά η μόνη επιλογή που με δίνει η viva είναι να ανοίξω λογαριασμό. 

Επεξ/σία από mrCharis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μένα μου έδωσε κανονικά τη δυνατότητα να βάλω κωδικό πρόσβασης και επιβεβαίωσης και στη συνέχεια μου έδειξε την κάρτα μου. Ωστόσο στη γυναίκα μου, εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που αναφέρετε κι εσείς. Μάλλον πρόκειται για πρόβλημα στο σύστημά τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παιδεύομαι από χθες , έχω φάει 5+ ώρες.Έφτιαξα λογαριασμό γιατί νόμιζα ότι τελικά χρειαζόταν αφού εκεί με έβγαλε ο σύνδεσμος, δεν δούλεψε ποτέ το live chat από το λογαριασμό και αναγκάστηκα να στείλω χωρίς να είμαι logged in , έψαχνε και δεν έβρισκε το πρόβλημα και στο τέλος μου λέει , δεν θα έχει εγκριθεί ακόμα και ας ήρθε το mail!
Πόσοι είμαστε να κάνουμε όλοι μαζί μια αγωγή στην viva μπας και μάθουν να κάνουν την δουλειά τους σωστά.
Το email που έστειλαν λέει ξεκάθαρα ότι η κάρτα είναι ΕΤΟΙΜΗ και να μπεις να την χρησιμοποιήσεις και η εξυπηρέτησή τους χρειάστηκε σχεδόν 3 ώρες σήμερα μέχρι να πουν ότι παίζει να μην είναι έτοιμη τελικά και ας ήρθε το mail!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ τίποτα ακόμα , και δεν μου έχουν δώσει σαφή απάντηση.

Κατανοώ απόλυτα την ανάγκη σας για χρήση του επιδόματος καυσίμων. Να σας ενημερώσουμε πώς για τις αιτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στις 29/04-02/05/2022, το ποσό θα πιστωθεί είτε στην αύλη κάρτα είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις 6/05/2022. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υπομονή σας. Παραμένουμε στην διάθεση σας.

 

Μου απάντησαν μόλις το παραπάνω . Δεν ήταν προετοιμασμένοι καθόλου για το fuel pass , ίσως ήταν test για την εφαρμογή τους γερή :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...