Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 εχω ενα ποντικι dosan που αλλες φορες δουλευει και αλλες δε δουλευει μου βγαζει μηνυμα οτι η μοναδα usb δεν αναγνωριζεται ενω το ποντικι εχει φως και οταν πατω το πληκτρο του για αλλαγη χρωμματος αυτό αλλάζει τι να κανω?
dpolal Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε εχω ενα ποντικι dosan που αλλες φορες δουλευει και αλλες δε δουλευει μου βγαζει μηνυμα οτι η μοναδα usb δεν αναγνωριζεται ενω το ποντικι εχει φως και οταν πατω το πληκτρο του για αλλαγη χρωμματος αυτό αλλάζει τι να κανω? Σύνδεσε το σε άλλον υπολογιστή και αν κάνει τα ίδια τότε το πετάς και πέρνεις καινούργιο. 3
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε αλλες φορες δουλευει και αλλες δε δουλευει Όταν δεν δουλεύει, έχετε κάνει εκκίνηση του λάπτοπ μετά από τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση;
skfn Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Έλεγξε το usb αρσενικό θηλυκό για κάνα στραβό/χαλαρό πινακι. Δοκιμη σε άλλη θύρα ή και άλλο pc, άλλο ποντίκι . Μπορεί να είναι βλάβη στο βύσμα , στο καλώδιο, στη θύρα του pc η και εσωτερικά στη μητρική στο κύκλωμα των δεδομένων ( αφού ρεύμα περνάει). Προσπαθησε να απομονώσεις τη βλάβη.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στις αξιολογήσεις τα χειρότερα λένε. https://www.skroutz.gr/s/15869955/Zeroground-MS-2850GMS-Dosan-Gaming-Ποντίκι.html#reviews
Kthulhou Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 https://www.topontiki.gr/2022/05/05/ekpliktiki-anakalipsi-stin-ierousalim-vrethike-chirovomvida-1-000-eton-photo/
triplex1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Kthulhou είπε https://www.topontiki.gr/2022/05/05/ekpliktiki-anakalipsi-stin-ierousalim-vrethike-chirovomvida-1-000-eton-photo/ ποντικι
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Όταν δεν δουλεύει, έχετε κάνει εκκίνηση του λάπτοπ μετά από τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση; συνηθως μετα απο τερματισμο το διαβαζει κανονικα και πολλες φορες οταν δε το διαβαζει αρκει να καταβασω την οθονη,να μπει σε λειτουργια αναμονης και μολις το ανοιξω δουλευει κανονικα
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μπες με ένα live linux και αν είσαι τυχερός και δεις ίδια συμπεριφορά, σούταρέ το.
triplex1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε συνηθως μετα απο τερματισμο το διαβαζει κανονικα και πολλες φορες οταν δε το διαβαζει αρκει να καταβασω την οθονη,να μπει σε λειτουργια αναμονης και μολις το ανοιξω δουλευει κανονικα Φιλε μου ουτε ποιο ειναι το λαπτοπ αναφερεις ουτε ποιο ειναι το ποντικι και αν ειναι αγορασμενο απο κινεζικο πανερι , ουτε λες αν δουλευει το touchpad του λαπτοπ , πεταξες εναν τιτλο και ανοιξες ενα θεμα στο οποιο καλυτερα θα ηταν να ελεγες ζητειται μαγος , αν δε δωσεις στοιχεια ακριβως ποια ειναι αυτα τα δυο δεν προκειται ουτε μεχρι τελος του χρονου να λυθει το προβλημα σου. 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε Φιλε μου ουτε ποιο ειναι το λαπτοπ αναφερεις ουτε ποιο ειναι το ποντικι και αν ειναι αγορασμενο απο κινεζικο πανερι , ουτε λες αν δουλευει το touchpad του λαπτοπ , πεταξες εναν τιτλο και ανοιξες ενα θεμα στο οποιο καλυτερα θα ηταν να ελεγες ζητειται μαγος , αν δε δωσεις στοιχεια ακριβως ποια ειναι αυτα τα δυο δεν προκειται ουτε μεχρι τελος του χρονου να λυθει το προβλημα σου. το touchpad δουλευει κανονικα το ποντικι το πηρα απ τα public
triplex1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Ptolemaios1 είπε το touchpad δουλευει κανονικα το ποντικι το πηρα απ τα public Ναι παληκαρι μου για να λυθει ομως το προβλημα σου πρεπει 1. να βγαλεις το ποντικακι και να το βαλεις σε ενα αλλο pc η λαπτοπ 2. αν δουλευει αλλου να μας πεις ποιο ειναι το λαπτοπ 3. ειπες ενα ονομα για το ποντικι , καποιο νουμερο καποιο κωδικο δεν εχει? ενα λινκ να δωσεις να το δουμε αν ειναι ομορφο , αυτος που το κατασκευασε τον ξερουμε? Κανε αυτο που σε λεω , βρες εναν φιλο σου και πηγαινε δοκιμασε αν δουλευει ή η θυρα usb του λαπτοπ εχει προβλημα η΄το καλωδιο του ποντικιου καπου εχει τσακισει και μια δουλευει μια δε δουλευει 1
BadBoy Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Ναι παληκαρι μου για να λυθει ομως το προβλημα σου πρεπει 1. να βγαλεις το ποντικακι και να το βαλεις σε ενα αλλο pc η λαπτοπ 2. αν δουλευει αλλου να μας πεις ποιο ειναι το λαπτοπ 3. ειπες ενα ονομα για το ποντικι , καποιο νουμερο καποιο κωδικο δεν εχει? ενα λινκ να δωσεις να το δουμε αν ειναι ομορφο , αυτος που το κατασκευασε τον ξερουμε? Κανε αυτο που σε λεω , βρες εναν φιλο σου και πηγαινε δοκιμασε αν δουλευει ή η θυρα usb του λαπτοπ εχει προβλημα η΄το καλωδιο του ποντικιου καπου εχει τσακισει και μια δουλευει μια δε δουλευει Κινεζιά των 9€ είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα