ventic139 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Χαιρεται, Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο συντηρητη https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/siskeues-sintirisis/candy-cwc-150-em-n-sintiritis-krasion_3725766 ωστε να βαζω κρασια - πουρα που εχω, το μονο που με προβληματιζει ειναι η κατηγορια ενεργειας που ειναι G. Πιστευετε θα εχει δραματικη καταναλωση στο μηνα και θα βλεπω λογαριασμους φουσκωμενους ή θα ειναι νορμαλ; Ετησια λεει καταναλωνει 157 kwh τωρα κατα ποσο ειναι αληθινο αυτο δε γνωριζω Εχετε να προτεινετε κατι παρομοιο σε αυτα τα λεφτα με καλυτερη κατηγορια ενεργειας; Ευχαριστω
sphinxgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο καιρό άλλαξαν οι ενεργειακές κλάσεις και έγιναν πιο αυστηρές. Αν δεις όλοι ειναι G. Οπότε αν πληρώνεις με την τρέχουσα τιμή ρεύματος, θα σου κοστίζεις 5-8€ το μήνα η κατοχή του. Αν εισαι οκ με αυτό, προχώρα το. *Τα πούρα δεν τα βάζουν σε ψυγείο. Σε υγραντήρα τα βάζουν. ** επίσης ψυγείο δεν θέλουν τα κόκκινα κρασιά. Τα λέω γιατί οι περισσότεροι παίρνουν τέτοια ψυγεία μονο για φιγούρα και τελικά καταντάνε εντελώς παράλογες αγορές που πιάνουν χώρο και δεν μπορούν να ξεφορτωθουν. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από sphinxgr 1
ventic139 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Πριν λίγο καιρό άλλαξαν οι ενεργειακές κλάσεις και έγιναν πιο αυστηρές. Αν δεις όλοι ειναι G. Οπότε αν πληρώνεις με την τρέχουσα τιμή ρεύματος, θα σου κοστίζεις 5-8€ το μήνα η κατοχή του. Αν εισαι οκ με αυτό, προχώρα το. *Τα πούρα δεν τα βάζουν σε ψυγείο. Σε υγραντήρα τα βάζουν. ** επίσης ψυγείο δεν θέλουν τα κόκκινα κρασιά. Τα λέω γιατί οι περισσότεροι παίρνουν τέτοια ψυγεία μονο για φιγούρα και τελικά καταντάνε εντελώς παράλογες αγορές που πιάνουν χώρο και δεν μπορούν να ξεφορτωθουν. Τα λεφτα που μου λες 5-8 ευρω το μηνα ειναι οκ κανενα θεμα. Καλα κανεις και τα αναφερεις και τα 2 φιλε μου σε ευχαριστω. Εχεις να προτεινεις καποιο υγραντηρα; Γιατι τα εχω ηδη σε κουτι υγραντηρα τα πουρα και οπως ειναι θα μπει ψυγειο Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από ventic139
sphinxgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, ventic139 είπε Τα λεφτα που μου λες 5-8 ευρω το μηνα ειναι οκ κανενα θεμα. Καλα κανεις και τα αναφερεις και τα 2 φιλε μου σε ευχαριστω. Εχεις να προτεινεις καποιο υγραντηρα; Γιατι τα εχω ηδη σε κουτι υγραντηρα τα πουρα και οπως ειναι θα μπει ψυγειο Ευχαριστω Δεν τα βάζουμε στο ψυγείο σου ξαναλέω. Ξεραίνονται και είναι για πέταμα μετά. Υγραντήρες ολοι καλοί ειναι. Αρκεί να ασχολείσαι να διατηρείς την κατάλληλη υγρασία. ΑΝ κάποιος ασχολείται σοβαρά παίρνει αυτόματο υγραντήρα που διατηρεί κ τη θερμοκρασία στους 20 βαθμούς - ZKes 453 Humidor. Αλλά τα λεφτά ειναι πολλά λόγω τις χαμηλής ζήτησης 1
marmagia Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Έχω αρκετο καιρό τον συντηρητή αυτό. Τίποτα δραματικό στην κατανάλωση παρά την ενεργειακή του κλάση. Σκέψου σπίτι με 4 ατομα, με πλυντήρια πιατων στεγνωτηρια κλπ και η κατανάλωση ήταν 290-300 κιλοβατώρες το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα