flogerakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Λοιπόν για να μην λέμε πολλά πολλά και να λήξει το θέμα, επειδή είμαι παθόν πολλάκις , απο την στιγμή που φύγει το δέμα απο εσένα κανενας δεν ειναι υπεύθυνος για το πακέτο σου παρα μονον εσυ και η συσκευασία που εκανες, και επίσης ο τρόπος αποστολής (Δεν είναι ολοι οι τρόποι αποστολής κατάλληλοι για ολα τα πακέτα). Κανένας δεν θα νοιαστεί για το πακετο σου οταν φυγει απο τα χέρια σου, και ας το γεμίσεις με εύθραυστο παντού, θα παίζουν ολοι κλωτσιές, το πετάνε, θα το σπάσουν και ακρη δεν θα βρεις. Η απάντηση θα ειναι πάντα ας πλήρωνες για υπηρεσία για εύθραυστο η ασφάλιση. Οχι πως και εκει θα νοιαστούν πρόσεχε, μετα θα πρέπει να αποδείξεις την αξια του πακέτου με παραστατικά κτλ οπότε πιθανότατα παλι δεν θα βρεις ακρη η θα παρεις μια πολυ μικρη αποζημίωση που δεν θα ανταποκρίνεται στην αξια της ζημιάς σε καμια περίπτωση. Προσωπικά επειδή την εχω πατήσει πολλές φορες εγω τι κανω, μενω στην Νάουσα Ημαθίας: Αν θελω να στειλω Θεσσαλονίκη, παω και βαζω το πακέτο εγω αυτοπροσώπως στο λεωφορείο ΕΞΠΡΕΣ και με συνεννόηση είναι εκεί ο παραλήπτης την ωρα που φτάνει το λεωφορείο και το παραλαμβάνει κατευθείαν. Αν θέλω να στειλω Αθήνα, κανω παλι το ιδιο ακριβως, λεωφορείο ΕΞΠΡΕΣ χωρις ανταπόκριση και παλι την ιδια διαδικασία. Θέλω να στειλω βόρεια Ελλάδα η Θεσσαλία, στελνω με SPRINDER (Ουζουνίδης) και μέχρι τωρα θεν εχω κανενα θεμα οι οδηγοί συγκεκριμένα ειναι συντοπίτες και συνεννοούμαστε. Στις υπόλοιπες περιοχές δεν ρισκάρω να στειλω καν τις περισσότερες φορές ιδικά πακέτα που ξερω οτι θα διαλυθούν η θα παθουν ζημια, και αν χρειαστεί βαζω τις κατάλληλες συσκευασίες πάντα, εχω έναν γνωστο ευτυχώς που εχει κατάστημα με υπολογιστές και προμηθεύομαι κουτιά για tower, laptop κάρτες γραφικών, κινητά ετοιμα με το φελιζολ τους αριστερά δεξιά και πανε ολα κομπλέ. Και καλο ειναι κάποιος αν θέλει να στειλει κατι να κανει μια γυρα σε 2-3 μαγαζιά αντίστοιχα ολο και κάποιος θα εχει μια συσκευασία να σας εξυπηρετήσει. Δυστυχώς στην χωρα που ζουμε κάποια πράγματα θα πρέπει να την πατήσουμε άσχημα για να μάθουμε και κανενας δυστυχώς δεν εχει ευθηνή για τίποτα, καμια νομοθεσία, καμια προστασία.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 minutes ago, flogerakos said: Λοιπόν για να μην λέμε πολλά πολλά και να λήξει το θέμα, επειδή είμαι παθόν πολλάκις , απο την στιγμή που φύγει το δέμα απο εσένα κανενας δεν ειναι υπεύθυνος για το πακέτο σου παρα μονον εσυ και η συσκευασία που εκανες, και επίσης ο τρόπος αποστολής (Δεν είναι ολοι οι τρόποι αποστολής κατάλληλοι για ολα τα πακέτα). Κανένας δεν θα νοιαστεί για το πακετο σου οταν φυγει απο τα χέρια σου, και ας το γεμίσεις με εύθραυστο παντού, θα παίζουν ολοι κλωτσιές, το πετάνε, θα το σπάσουν και ακρη δεν θα βρεις. Η απάντηση θα ειναι πάντα ας πλήρωνες για υπηρεσία για εύθραυστο η ασφάλιση. Οχι πως και εκει θα νοιαστούν πρόσεχε, μετα θα πρέπει να αποδείξεις την αξια του πακέτου με παραστατικά κτλ οπότε πιθανότατα παλι δεν θα βρεις ακρη η θα παρεις μια πολυ μικρη αποζημίωση που δεν θα ανταποκρίνεται στην αξια της ζημιάς σε καμια περίπτωση. Προσωπικά επειδή την εχω πατήσει πολλές φορες εγω τι κανω, μενω στην Νάουσα Ημαθίας: Αν θελω να στειλω Θεσσαλονίκη, παω και βαζω το πακέτο εγω αυτοπροσώπως στο λεωφορείο ΕΞΠΡΕΣ και με συνεννόηση είναι εκεί ο παραλήπτης την ωρα που φτάνει το λεωφορείο και το παραλαμβάνει κατευθείαν. Αν θέλω να στειλω Αθήνα, κανω παλι το ιδιο ακριβως, λεωφορείο ΕΞΠΡΕΣ χωρις ανταπόκριση και παλι την ιδια διαδικασία. Θέλω να στειλω βόρεια Ελλάδα η Θεσσαλία, στελνω με SPRINDER (Ουζουνίδης) και μέχρι τωρα θεν εχω κανενα θεμα οι οδηγοί συγκεκριμένα ειναι συντοπίτες και συνεννοούμαστε. Στις υπόλοιπες περιοχές δεν ρισκάρω να στειλω καν τις περισσότερες φορές ιδικά πακέτα που ξερω οτι θα διαλυθούν η θα παθουν ζημια, και αν χρειαστεί βαζω τις κατάλληλες συσκευασίες πάντα, εχω έναν γνωστο ευτυχώς που εχει κατάστημα με υπολογιστές και προμηθεύομαι κουτιά για tower, laptop κάρτες γραφικών, κινητά ετοιμα με το φελιζολ τους αριστερά δεξιά και πανε ολα κομπλέ. Και καλο ειναι κάποιος αν θέλει να στειλει κατι να κανει μια γυρα σε 2-3 μαγαζιά αντίστοιχα ολο και κάποιος θα εχει μια συσκευασία να σας εξυπηρετήσει. Δυστυχώς στην χωρα που ζουμε κάποια πράγματα θα πρέπει να την πατήσουμε άσχημα για να μάθουμε και κανενας δυστυχώς δεν εχει ευθηνή για τίποτα, καμια νομοθεσία, καμια προστασία. σωστα.καποια στιγμη πηγα να στειλω κατι και μου ειχαν πει να το στειλω ασφαλισμενο και μου ζητησαν αποδειξη αγορας.
kostasperv Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δεν στέλνουν υπολογιστές με ΚΤΕΛ αλλά προφανως η κοινή λογική δεν ειναι τόσο κοινή στις μέρες μας. 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 minutes ago, kostasperv said: Δεν στέλνουν υπολογιστές με ΚΤΕΛ αλλά προφανως η κοινή λογική δεν ειναι τόσο κοινή στις μέρες μας. αν κανεις σωστο packaging που σημαινει οτι ο ογκος θα αυξηθει σημαντικα τοτε ολα γινονται. εχω δει πολυ ακριβα πραγματα να ερχονται με courier κτλ αλλα με πολυ τρελο packaging. η συσκευασια ειχε βγει 3 φορες μεγαλυτερη του αρχικου αντικειμενου.
forgotten Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 να αναφερω οτι μου ηρθε με ταχυδρομειο bartop καμπινα τζαμι, φυσικα ο τυπος την ειχε βαλει σε κουτι κομπρεσορ αερα και προστατευτικα παντου, ωστοσο το κοστος μεταφορας ηταν αρκετα ψηλο ενα 70αρι
SabotazNic Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Οι ραμπες υπαρχουν και απο την μερια των αποθηκων. Βαζω ενα 99% να του εφυγε απο το καροτσι στην κατηφορα επειδη το ειχε ειτε τερμα πανω, ειτε απο την μερια που ειναι ανοιχτο. Εχουν πεσει δεματα ετσι και μπροστα μου. 14 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε 2) να φορτώσουν τα πακέτα σε ένα καροτσάκι χωρίς τοίχους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα