Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να ξέρει πως λέγεται ο Οπτομέτρης που δούλευε στα Οπτικά Μεταξά στην Ομόνοια?
Ηταν στον πρώτο όροφο στους φακούς επαφής. Εκλεισε το μαγαζί και έχω καταστραφεί!
Εχω αλλάξει 4 φακούς επαφής σε διαφορετικά μαγαζιά και κανένας δεν έχει πετύχει να βλέπω όπως με εκείνους τους φακούς που μου είχε φτιάξει εκείνος ο τύπος.

Αν κάποιος πήγαινε εκεί και γνωρίζει ή έχει καμια κάρτα του στείλτε μου ένα μήνυμα πως λέγεται ρε παιδιά μπας και τον βρώ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε φτιάχνει φακούς κανένας οπτομετρης. Αν αγοράσεις τους ίδιους φακούς με τότε ξα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα 

Δημοσ.

Ο οπτομετρης δεν νομίζω να φτιάχνει φακούς. 

Η δουλειά του είναι να παραλαμβάνει τα ιατρικά στοιχεία που του δίνει ο οφθαλμίατρος, να μετρήσει και να εκτιμήσει διαφορα δικά του στοιχεία σε εσένα, να πάρει τον σκελετό που σε ενδιαφέρει και να δώσει τις προδιαγραφές στον κατασκευαστή για να κατασκευάσει τα κρύσταλλα. 

Οι φακοί επαφής νομίζω πως πωλούνται έτοιμοι μέσα σε αυτά τα δοχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το διατύπωσα σωστά.
Με το "μου είχε φτιάξει", αναφέρομαι στην μέτρηση που έκανε που ήταν απίστευτη, οι φακοί ερχόντουσαν απο την Αγγλία.

Δυστυχώς έχω πετάξει τα δοχειάκια των φακών που έχουν γραμμένους τους βαθμούς επάνω και δεν έχω ούτε κάρτα του, ούτε τίποτα που έχει τα στοιχεία του.
Ο τύπος ήταν κορυφή και δεν μπορώ να τον βρώ! Νομίζω Νίκος ήταν το όνομα του αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Σκέφτηκα μήπως κάποιος/κάποια απο εδώ πήγαινε εκεί και ξέρει πως τον λένε για να τον ψάξω.

Επεξ/σία από razimar
Δημοσ.
48 minutes ago, razimar said:

Δεν το διατύπωσα σωστά.
Με το "μου είχε φτιάξει", αναφέρομαι στην μέτρηση που έκανε που ήταν απίστευτη, οι φακοί ερχόντουσαν απο την Αγγλία.

Δυστυχώς έχω πετάξει τα δοχειάκια των φακών που έχουν γραμμένους τους βαθμούς επάνω και δεν έχω ούτε κάρτα του, ούτε τίποτα που έχει τα στοιχεία του.
Ο τύπος ήταν κορυφή και δεν μπορώ να τον βρώ! Νομίζω Νίκος ήταν το όνομα του αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Σκέφτηκα μήπως κάποιος/κάποια απο εδώ πήγαινε εκεί και ξέρει πως τον λένε για να τον ψάξω.

πάρε ένα τηλέφωνο στο άλλο κατάστημα στην Ερυθραία νομίζω μήπως και κρατάνε καρτέλες πελατών που αναφέρεται μάρκα/ βαθμοί κλπ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, marmagia είπε

πάρε ένα τηλέφωνο στο άλλο κατάστημα στην Ερυθραία νομίζω μήπως και κρατάνε καρτέλες πελατών που αναφέρεται μάρκα/ βαθμοί κλπ 

Τα οπτικά μεταξά έχουν κλείσει τελείως οριστικά.

Δημοσ.

Να σου συστήσω καλύτερα μια καλή οφθαλμίατρο που έχω ή το μαγαζί που πάω εγώ και έχει και οπτομετρη? Πιο εύκολο από το να ψάχνεις τον υπάλληλο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lucifer δεν είναι αυτός, τον βρήκα όμως απο εικόνες στο ιντερνετ τελείως κατα τύχη!!
Σας ευχαριστώ όλους!!!

Επεξ/σία από razimar
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, razimar είπε

Lucifer δεν είναι αυτός, τον βρήκα όμως απο εικόνες στο ιντερνετ τελείως κατα τύχη!!
Σας ευχαριστώ όλους!!!

Πες μου και εμένα θέλω έναν καλο οπτικό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...